- Otrzymane podziękowania: 126
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
Od jutra zaczynam ostre postanowienie ćwiczeń. mam zamiar mieć płaski brzuch i jędrne ciało do wiosny ( heh...), trzymajcie kciuki!
Poza tym jestem zmęczona. Wczoraj byliśmy u znajomych, Staszek dobrze zniósł wizytę ale nadrabial w nocy i niewyspana chodzę dziś. U nas wieje i śnieg, rano udało nam się jeszcze w słońcu spacer zaliczyć.
Pauletta zazdroszczę zakupów, ja póki co pasuje. Za to kupiłam w sobotę Staszkowi w smyku pizamki. Trzypak pajaców za 30 zł wiec mega okazja i fajne te pajace...wzięłam 74 i 80 na zapas;) a w galerii byłam przy okazji badań. Cukrzyca zniknęła i tsh tez w normie
Pytalyscie o odruch moro- u następnie jest ale nie wybudza za często.
Pytanie o karmienie piersią tez uważam za niestosowne...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Wypilam kawe latte w chibo, pogadalm z kol. I wrocilam do moich marud
Zawinelam Majke w kocyk bo tz spi dzis ze mna. Zobaczymy jak noc bedzie w lozeczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj Maja sie rozzalila strasznie i Tz ja tulil i uspokajal a ja latalam wokol nich i mowie " daj mi ja" z 10 razy. A wiem, zecon tez chce ja potulic itd. I nic zlego nie robi. Ale mowi, ze ma tak samo jak Maja placze a ja mam ja na rekach.
Krepowanie raczek pomaga, druga nocka super
I troche fajerwerkow bylo nawet
Dzis byla lekko zielonkawa Qpa. Zobaczymy jaka nast. Bo ja juz panika.
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
Boję dać jej espumisan bo nie chce żeby było jeszcze gorzej tak jak ostatnio :/ Nie mam pojęcia dlaczego tak, na dietę staram się uważać :/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
melduje z e trening wykonany. Staszek nawet pozwolil.
Dotkawy a ty gdzie sie podziewasz? zatracilas sie w cwiczeniach ?
mój mąż chętnie tuli Stasia. No i maja swoje chwile czułości podczas masażu Shantala, bo robimy na zmianę
Minnie mój Staszek też ma bączki (póki co nie śmierdziuchy). Bardzo często go też wybudzają no i się denerwuje przy tym. Myśle ze bączki sa nieuniknioe. No chyba że faktycznie to jest tak jak ty opisujesz to może faktycznie trzeba czymś pomóc. My póki co rodziliśmy sobie z masażem brzucha, plecków (tak gdzie jelitka) no i zbawienna jest pozycja na brzuszku! Przy masażu Shantala też dzieci sie odgazowuja... moze spróbuj!
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Marza Jak u Ciebie z ćwiczeniami? Ja dopiero zaczynam. Dodaje zdjęcie Milenki - nie szukałam specjalnie odpowiedniej fotki, tak pstrykłam jej wczoraj. Może akurat jakies podobieństwo znajdziesz
U mnie odwrotnie. Brakuje mi tego, żeby wsadzić M mała w ręce bo go nie ma. Czasem są sytuacje, że obie coś chcą, a nie rozdwoje się. To dopiero jest wkurzające. Płaczące stereo.
Pytanie czy karmie piersią też bardzo często słyszałam. Przy Nadii mnie to drażniło ale teraz (już chyba z przyzwyczajenia) nie robi mi różnicy.
Pauletta Uwielbiam rzeczy marki Mohito. Szczęściara, że masz ten sklep w pobliżu bo w naszej mieścinie nie ma.
- toffik1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
pauletta moja tez ma czasem lekutko zielonkowata, co jakis czas, potem juz kupsko oki... mam nadzieje ze i u ciebie tak bedzie....
minnie kurcze coraz gorzej masz ... nie chce udawac modrej , ale slyszalam gdzies ze koperkowa herbatka wzmaga gazy .... nie znam sie na tym ale zanim czegokolwiek uzyje szperam godzinami w necie szukajac potwierdzenia jakie ma dzialanie, potem jeszcze do encyklopedii dzwonie (moja mama) jak sie uda do lekarza, i wtedy uzywam no.... ale to jestem ja , kazdy robi jak uwaza
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
Ja do galerii mam 5 min piechotka naszczescie
Toffik dzieki, zobaczymy jaka bedzie nast qpa
Minnie kurcze poczytaj moze na necie co na te baczki.
Moja tez czasem sadzi smierdziuchy
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Powiem Ci że kamień spadł mi z serca, moja Julia też tak je, rzadko 120 ml zazwyczaj 90-100 i czekam na szczepienie żeby dowiedzieć się czy dobrze przybiera.
A pytanie o karmienie piersią to też u mnie norma, ja karmie ale planuję powoli zakończyć i daje już 2 butle mm żeby jej tak drastycznie nie przestawić. Jak się ktoś dowie że chce sama zakończyć mając pokarm to dopiero oburzony
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- toffik1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
Munnki - no ja też właśnie brzuszek jej masuje, chętnie bym ją położyła na brzuszku ale to jest jeszcze większa histeria bo ona nie cierpi leżeć na brzuchu :/
Aneta - Wiki ma tak samo, czasem aż posądzam M, że to on i zwala a Wiki:p
toffik - no mi też lekarka powiedziała ze jak jest za dużo kopru to jeszcze gorzej z bączkami, więc zamiast dawać małej to od urodzenia ja piłam 1 kubek herbatki z kopru, żeby przeszło z mleczkiem. Jak kiedyś zapomniałam wypic przez 2 dni to się meczyła wiec pije dalej.. i tak naszczęście kolek nie mieliśmy. Teraz kupiłam jej herbatke z humanny " na brzuszek" może to pomoże...