BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE 2009 :)

13 lata 2 miesiąc temu #210042 przez Agnieszka
Ale bosko Klaudia wygląda na tym ostatnim zdjęciu, i włosy ma taki super kręcą jej się, też zawsze chciałam mieć kręcone :)

Alicja ma już 16 ząbków :))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #211063 przez Manga
Właśnie naliczyłam u Aleksa 20 zębów.
Jakoś przeoczyłam fakt ich wychodzenia... :)

13 lata 2 miesiąc temu #211338 przez Agnieszka
A bo te później wychodzące to już trudniej o wiele zobaczyć i zauważyć że się wybijają

13 lata 2 miesiąc temu #211478 przez Moniq
Klaudia, wygląda bosko, za nic bym jej nie poznała.
u nas chyba przełom w odpieluchowywaniu, bo już było na tyle źle że jak próbowałam jej zdjąć pieluchę to wpadała w histerię; teraz jest chora i siedzi w domku i od dwóch tyg przydarzyły jej się 2 wpadki a w sobotę byliśmy na weselu, to nawet przybiegała i prosiła siku :)
zobaczymy co będzie jak wróci do przedszkola. ostatnie próby w przedszkolu kończyły się tak, że siedziała długo na kibelku, po czym schodziła i sikała obok :/
poza tym buzia jej się nie zamyka i te setki pytań :O

13 lata 2 miesiąc temu #211875 przez Mirella
Serce matki rośnie jak się takich komplementów naczyta :lol: :kiss:

Moniq kurcze, no spóźniłam się, ale te spóźnione buziaki dla Domi przyjmij i przekaż koniecznie :kiss: :kiss: :kiss: dwa latka to poważny wiek w końcu :)

Asia, co do sióstr Olsen nie mam nic przeciwko, mała Michelle z "Pełnej Chaty" jest ideałem wygadanego szkraba :D Tak swoją drogą gdybym nie wiedziała że to moje dziecko wcale nie jestem pewna czy bym poznała na tym zdjęciu :lol:

Aga, u nas też tak było przez jakiś czas że Klaudia się rozbierała ale już jej przeszło ;)

Manga, oryginały mówisz? No geniusze zazwyczaj nie są rozumiani.... :lol:
Wybuziakuj Aleksa na okoliczność kompletu ząbków :kiss: Klaudia ma 18 o ile dobrze policzyłam bo to wcale nie takie proste. Wydaje mi się że na górze jej brakuje piątek, na dole chyba są, ale nie pytajcie od kiedy :lol:

odkąd Klaudia gada i można się z nią dogadać mam wrażenie że kompletnie zmienił się rodzaj naszych wzajemnych kontaktów, też tak macie?
No i póki co mam samowystarczalne dziecko, pyta "jaciego?" i zaraz sobie odpowiada "no waśnie!"

13 lata 2 miesiąc temu #211920 przez Agnieszka
Monik i od nas życzenie i buziaki lecą na drugie urodziny!!!
Mirella muszę Ci powiedzieć, że Klaudia ze zdjęcia profilowego to wygląda na taką "małą aparatkę" i ogólnie na taką dorosłą już.

13 lata 2 miesiąc temu #212409 przez _aga86_
Sto lat dla Dominisi :)) Gratulacje dla Aleksa- super, ze zabkowanie macie juz za soba :))

13 lata 2 miesiąc temu #212419 przez Moniq
dzięki dziewczyny za życzenia, Domi wycałowana:)
my też mamy już wszystkie ząbki od dłuższego czasu,tylko nie mam czasu na suwaczku zmienić :/
odkąd Domi zaczęła więcej mówić, to tak jakby stała się doroślejsza, wyraża swoją opinię, kłóci się ze mną, wie jakich użyć słów, byśmy z mężem rozpłynęli się z rodzicielskiej dumy :))
ja nie mogę się nadziwić że ta moja Niunia tak szybko rośnie i się zmienia

13 lata 2 miesiąc temu #212491 przez Mirella
Agnieszka Klaudia wcale nie taka aparatka wbrew pozorom, jest nieśmiała wobec dzieci, bardzo zagubiona na placu zabaw, a po urlopie to już w ogóle boi się dzieci bo ją młodsza kuzynka wymaltretowała z lekka, a Klaudia niestety albo stety nie umie "oddać", zresztą młodszych się nie bije ;)

Ale charakterek ma przekorny jak mamusia, jak mi się uda (trzymajcie kciuki bo kompletnie nie wiem jak się za to zabrać) to zmontuję filmik w którym sobie w żywe czy drwiła z tatusia :lol: w oryginale to niestety koło 10 minut chyba

Moniq ja też się nie mogę nadziwić jak szybko moje dziecko się zmienia, jakby ktoś podmieniał przez noc :D

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #212497 przez gosia2324
Kubie tez brakuje gornych piatek, a co do mowy to Wam zazdroszcze.
Moje dziecko jedyne zdanie jakie powie to NIE MAMA !
i jakies pojedyncze slowa, chyba Jagódka wczesniej zacznie mowic niz On :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A to moja Coreczka

13 lata 2 miesiąc temu #212503 przez Mirella
słoooooooooooooooooodziak :lol: :lol: :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #212547 przez Manga
Gosiu... napatrzeć się nie mogę na Jagódkę...
I jak ładnie ubrana...

A Kuba wygląda na przedszkolaka, więc jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że taki niewygadany ;)

Moniq - spóźnione całusy ode mnie i Aleksa dla Dwulatki!

Mirella, czekam na film. Jak dla mnie może być nawet w wersji reżyserskiej ;)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #212562 przez _aga86_
Jejku jaka Jagodka malutka (i slodka oczywiscie)- ja nie moge uwierzyc w to, ze moja Niunia kiedys taka byla.
Mirella ja rowniez z checia obejrze nawet 10 min. filmik :) Tylko wrzuc go do mamus 2009 wtedy napewno zobacze, bo ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na "buszowanie" po forum :/
Julcia od pewnego czasu nie mowi do mnie mama tylko mamusia do tego stopnia, ze jak moja mama powiedziala do Julki : CHOC ZOBACZYMY GDZIE JEST MAMA, Julcia powiedziala : NIE MAMA- MAMUSIA :)Oh... jak mi sie wtedy cieplo na serduchu zrobio :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #213056 przez kasiora
sliczne te wasze dzieciaczki :kiss: wszystkie :kiss:

gabrielek do mnie wola mama, ale jakos tak od malego do taty "tatusiu" lub "tatusku" :)
ale tylko do mie powie "kokam" jak sie pytam czy kocha tatusia tez, slychac z 10 razy "nie nie nie mame kokam" :lol: mase wyrazow przekreca i sie wcieka ze czesto go nie rozumiem co np. chce , ostatnio chodzil po domu i szukal "gugika" i sie wsciekal ze ja nie wiem co to , dopiero po chwili domyslilam sie ze to chodzi o ludzika z jego lego :lol:
co do zebow, u mnie jak przy wszystkich gabriel goraczkuje teraz na dniach wychodzil mu kolejny i goraczka 40 :dry: jeszcze sie troszke z tym pomeczymy bo brakuje nam jeszcze 2 :angry:

dla innych jestes tylko dzieckiem a dla mnie jestes calym swiatem!

13 lata 2 miesiąc temu #213789 przez Agnieszka
Jagodka jaka slodka!
To Klaudia widocznie minka nadrabia skoro mowisz ze ona raczej spokojna.
Moja to sie taka dranska robi, wolac ja czy ubrac to ciagle ucieka I sie nie daje, albo ja nie mam sily za nia biegac juz:) nie slucha sie wcale lobuz maly

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka