- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natkka to czekamy na fotke i wszystkiego najlepszego dla J.
Paulina fajny masz prezent na rocznice hehe oj fakt bez auta to jak bez reki Hehe dzieciaki fajnie padly widac ze troche zmeczylo ich to zoo
Nat oby calkiem przeszly plamienia... trzymam kciuki, heh wspolczuje przezyc z poprzedniej ciazy... nic przyjemnego lezec ciagle, czy to dom, czy szpital
A co do brzucha to u mnie pare dni temu rano wygladal tak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Paulinka swietnie wyglądasz, nie wiem czemu narzekasz. Buźkę masz ladna, nic nie wisi itp a brzuchy to chyba nas wszystkich prześladują - nasza kobieca uroda... Trochę wredna no ale cóż poradzić.
A tak na marginesie to moja mama też miała taką operacje jak Ty Paulnko, ale po paru latach widzi więcej minusów niż plusów...
Najpierw puścił jeden szew, czy zszywka, co spowodowało jeszcze szybsze przybranie na wadze niż ją straciła. Potem jak poprawili szybko schudła i poleciały wszystkie wyniki jak i włosy się przerzedziły. Dużo potraw nie może jeść bo wymiotuje po nich a o daniach z grila moze pomarzyć. Przybrała na wadzę ale nie tyle co miała przed operacją i waga caly czas to w dol to w górę...
moim zdaniem to może nie powód operacji ale tego co je, bo może mało je ale podjada slodyczami no i tarczca co miesiąc jej się zmienia mimo brania tabletek
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Mam pytanie czy znacie jakas strone gdzie mozna skontrolowac wyniki usg prenatalnego? Bo psni doktor powiedziala ze wszystko jest super w normie ale jak zaczrlam czytac to bpd czyli glowka wskazuje na 13t4d a abwod brzucha wskazuje zejest mlodszy niz powinien byc nie martwie sie jakos bardzo ale chcialsbym poczytac na ile to jest normalne :]
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
- Otrzymane podziękowania: 2
fotki szkraba nie wrzucę, bo coś mi aparat szwankuje, za 2 tyg mam prenatalne, wtedy na pewno coś skombinuję
Paulina, ale fajną masz Maryśke i jakie ma długie kręciołki,
mojej małej włosy rosną bardzo powolutku, jak ją ubiorę na niebiesko, to wszystkie stare baby mówią do niej jak do chłopczyka
i widzę, że smokol dalej na tapecie też miałyśmy ten problem
Natkka, mój pierwszy dzidziuś też miał zawsze na usg większą głowę, również czasami 2 tyg "starszą", jak w Twoim przypadku.
Takie geny, mój mąż też ma raczej większą głowę i to tylko wydawało się tak na usg, nie zauważyłam po porodzie, by głowa była serio duża
co tam dziś porabiacie?
kurde ja mam stresa, bo mnie boli lewa pierś, na początku ciąży bolały mnie obie, teraz się uspokoiło... ale od wczoraj lewa znów pobolewa i to taki dziwny ból mam same czarne myśli
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Dzisiaj udało mi się zapisać na usg prenatalne już na środę, znowu zobaczę swój " Mały Cud ", mam nadzieję, że wszystko z fasolką w porządku.
Jutro idę na pobranie krwi brrrr znowu będą mnie kłuć...
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj caly dzien spedzilam z mezem hehe juz nie pamietam kiedy on niedziele mial wolna moi rodzice przyjechali na obiad, a pozniej pojechalismy na male zakupy
Paulina co Ty gadasz za glupoty slicznie wygladasz pamietaj kochanego ciala nigdy nie za wiele
NatB widac juz brzuszek sliczny
Malutkamilka mnie wlasnie tez najbardziej boczki denerwuja strasznie mam brzuch taki "rozlany"
Natkka sliczny maluszek co do wymiarow to sie nie martw bo skoro dr mowi ze jest dobrze to na pewno jest
Clue a moze gdzies troche przemrozilas piers? i dla tego Cie tak boli dziwnie? Ja jak te upaly byly to chodzilam bez stanika i siadlam przy wiatraku a na drugi dzien tez mnie piersi bolaly, ale inaczej niz zawsze, to byl calkiem inny bol, wystraszylam sie i je zaczelam bardziej kryc przed chlodem i przeszlo...
Moniab to trzymam kciuki za prenatalne koniecznie daj znac co lekarz powiedzial
Natkka niski cukier ogolnie powoduje oslabienie organizmu wiec idz do rodzinnego powiedz ze masz taki niski, na pewno da ci skierowanie
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Miałam iść do lekarza w poniedziałek , ale idę dziś do swojego gina bo wczoraj miałam takie mocno żółte/pomarańczowe upławy i aż się wystraszyłam. W czwartek prenatalne Nie mogę się doczekać.
Gosia dzięki haha całe szczęście waga nie rośnie a wręcz przeciwnie.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Dziewczynki co dzisiaj robicie na obiadek bo nie mam pomysłu?
- Natalia1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Bartus 01.04.2013 Filipek 20.03.2016
- Natalia1991
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Bartus 01.04.2013 Filipek 20.03.2016
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Heh dzisiaj to jest najlepsza pogoda do spania caly dzien deszcz pada
Paulina heh zazdroszcze ci tej wagi ze stoi w miejscu ja to sie boje co bedzie na koniec ciazy jak tyle co zaczelam i juz tyle na plusie Co do tych uplawow takich zoltych to powiem Ci ze mialam wczesniej tez takie przez pewien czas, ale wtedy mialam lekkie zapalenie i jakies bakterie w moczu... jak zapalenie wyleczylam to mi przeszlo i teraz mam biale, takie normalne z luteiny... Daj koniecznie znac po wizycie
Monia u mnie dzisiaj kotlety mielone, ziemniaki i jakas surowka ze sloiczka trzymam kciuki za wizyty ja mam w srode i juz sie nie umie doczekac
Natalia ja tez juz dwa razy mialam bakterie w moczu teraz musze zobaczyc co mi wyjdzie heh mam nadzieje ze juz ich nie bedzie, prawie miesiac jem urinal na nie