BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 10 miesiąc temu #1028102 przez Karington
Ty chyba już teraz widzę ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1028106 przez Lazysundayldz
Ewa super, piękna Buzka ;)) chyba 3d to zdjęcie, przynajmniej mój podobnie na 3d wychodzi :P

8 lata 10 miesiąc temu #1028112 przez kameame
Super Ewa :)) Mi jak ginekolog włączył ostatnio 4d to nie wiedziałam co jest gdzie, ale na wydruku już lepiej ;)

Dobrej nocy ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1028113 przez Lazysundayldz
Dobrej nocy dziewczyny, ja do spania a mały się uaktywnił ;) czytamy wiec jeszcze wierszyki na dobranoc ;)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1028115 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1028116 przez claudii09853
Ewa zdjęcie śliczne super pamiątka :)

Wszystkim życzę dobrej nocy:) dobranoc

8 lata 10 miesiąc temu #1028120 przez Ewaaa1988
No wlasnie w 3d :laugh: ale ze jeszcze to sa zbyt wczesne tygodnie jak na 3d to na zdjeciu jako tako widac a na filmiku w 4d to juz w ogole prawie nic nie widac i tez ciezko sie odnalezc co jest co wiec z filmem poczekamy do nastepnej wizyty :laugh:
A nozek nie widac na zdjeciu bo doktorek skupil sie bardziej zeby twarz pokazac, ale nozki na pewno sa bo na normalnym usg strasznie nimi kopie, az sie dziwie ze jeszcze tego nie czuje :woohoo: No i juz na dwoch wizytach machala do nas łapką i 5 paluszkow bylo widac wiec Heyah byla wyrazna :woohoo: Juz nie moge nastepnej wizyty sie doczekac. Szkoda ze ciaza musi tyle trwac i od wizyty do wizyty trzeba czekac az 4 tygodnie... :angry:

8 lata 10 miesiąc temu #1028124 przez Justyna89
Ewa niestety w późniejszych tyg usg 3d również wychodzi takie zdziwaczałe,niby bardziej realistyczne od 2d a jednak dziwne,ale umówmy się każde zdjęcie czy to z usg 2d czy 3d czy 4d naszych pociech jest dla nas najpiękniejsze najbardziej wyjątkowe :P Ja wizyta za równy tydzień, nie mogę się doczekać:)

8 lata 10 miesiąc temu #1028125 przez Ewaaa1988
Justyna na pewno w pozniejszych tygodniach bedzie lepsze zdjecie bo bedzie juz fajnie nosek wyksztalcony i wiekszy, usta, uszka a teraz to takie jeszcze to dziecko jest nieuformowane :laugh: Ale i tak kazde zdjecie cieszy :woohoo:

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1028138 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1028143 przez Justyna89
Dokładnie Ania o to mi chodziło :) Ja w pierwszej ciąży i nawet po 30 tyg miałam takowe usg robione w kolorze i tak jak Ania mówi, kształt noska owszem fajnie zobaczyć,ale ogólnie na każdym etapie ciąży takie usg 3d lub 4d nie daje obrazu dziecka jak dziecko wygląda na prawdę i szczerzę mówiąc mi jakoś bardziej przypada do gustu usg 2d, jakoś takie bardziej "ludzkie" jest jak dla mnie. No ale oczywiście co kto woli :) Ja zdecydowanie w tej ciąży parcia na usg w trójwymiarze nie mam

8 lata 10 miesiąc temu #1028144 przez claudii09853
witam mamusie my na nogach od 8.30 Andrea mi zachorowała i ma mokry kaszel teraz jej robię syrop z cebuli może pomoże oby:)
Ja na obiad robię kluski śląskie jakoś smaka mam heh:) no i pieczeń bo siostra jest u mnie to niech robi bo ja tego mięsa nie tknę haha ani surowego do ręki nie wezmę ja to już wydziwiam maskara paranoja heh:)

8 lata 10 miesiąc temu #1028156 przez Karington
Dzień dobry;)

Ja cały czas leniuchuje..;) na obiadek mam do wyboru polewke lub spaghetti u teściowej;) hehe

Syrop Z cebuli bardzo dobry mi osobiście pomaga;)

Kurna trzeba się ruszyć, bo pies już błaga o spacer..Tylko w deszczu ja nie bardzo mam chęci;)

8 lata 10 miesiąc temu #1028158 przez Lustigpaula
Ale urocze foteczki, zaraz sobie humor człowiek poprawia ;).
Mam nieprzespana noc i okropny dzien. Jestem ostro przeziębienia,bylam u lekarza który mi na zwolnieniu,a raczej pielegniarki ktore to wypisuja za niego, dały zły nip zakładu,pomylil im się z innym zwolnieniem :ohmy: .. moj błąd bo dopiero wczoraj wieczorem to zauważyłam,bylam dzis wyjaśnić sprawę aby wprowadziły korekte,a babki na mnie z ryjem..że to moja wina,że to poszło już do zusu i teraz będę miała problemu,to ze spokojem wyjaśniam,że mogą wprowadzić korekte bo to one źle wpisały,a jak moge miec zwolnienie nagle do innego zakładu, a te dalej na mnie,że to moja wina i ja bede miała teraz problemy, one nie mają z tym nic wspólnego...zrobiły mi korekte w końcu,ale jak usiadłam do auta to się rozplakalam jak glupia z nerwów...eh musiałam się wygadać :angry:

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu #1028161 przez Anna1991
.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka