- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie KWIECIEŃ 2017
Mamusie KWIECIEŃ 2017
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Może wyszukajcie sobie jakies przepisy na szybkie dania albo pospisujcie sobie Wasze (może macie coś fajnego, to się podzielcie! ) .Może filmy na YouTube? Na kanale Wybór rodzica (czy jakos tak) nawet parę ciekawych filmików było.
wiem, że od lezenia dostać korby można. Ja z katarem lezę 3 dni i dostaję hopla, dlatego podsuwam pomysły, moze któraś coś dla siebie znajdzie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Mala_Ewa czytanie to moje hobby więcej tak głównie spędzam czas. Nadrabiam tez seriale na ipli czy tvnplayer. Do szycia mam dwie lewe ręce.
Jestem po usg. Olek wazy 2kg i odpowiada waga 33tygodniowi i 6dniu. Szyjka 33mm jest ok. Przepływy tez w normie.
- Miluniaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
kakadu u Ciebie w kazdej chwili moze sie zaczac jaaaaaa Moja mała juz byla na swiecie w tym czasie hehhe
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jestem po wizycie. U mnie w brzuchu rośnie jakiś king kong. Mały waży 2,5 (ja przytyłam 9kg jeżeli to ma jakikolwiek związek) i ma mega długie nogi - na pasku widzicie, na którym etapie jestem, a wg jego kości udowej Maluch odpowiada wymiarom 37tygodnia!
Pytam się lekarki, czy to czasem nie jest tak, że mogę wczesniej urodzic (nie chcialam sugerowac błędu przy wyznaczaniu daty porodu), a ona na to, że nie.
szukam pocieszenia
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kochając syna, Bóg nigdy nie mruga, Wciąż o Tobie śnie a ostatnio czytałam książkę Ostatni oddech
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tez dużo czytam, ale ostatnio jakoś nic fajnego mi w ręce nie wpadło.
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Kasia podobnie jak Ty lubię miec swoje książki. Kupuje je w znaku lub empiku.
- Paula1704
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
Ja też uwielbiam książki Emily Giffin i zawsze czekam z niecierpliwością następna a z polskich autorek polecam Anne Ficner-Ogonowską. ogólnie też pochłaniam literaturę typowo kobiecą teraz kończę "jestem żoną szejka" - polecam
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Paula widziałam te książki Fincer-Ogonowskiej nie mogłam sie zdecydować. Teraz juz kupię.
- aNusia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Miłego dnia
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja w pon miałam wizytę Mały waży prawie 3kg wszystko dobrze, przepływy prawidłowe ale dalej głową do góry. Ale ale dziewczyny! Zmienił mi się termin porodu tzn z ostatniej miesiączki miałam na 1 kwietnia z 1 usg na 2 kwietnia a lekarz juz mnie wysłał do szpitala i tam już mnie umówili i będę rodzic 21 marca wiec bardzo was proszę o trzymanie kciukow wtedy. Mam "stracha" takiego pozytywnego... w sumie fajnie ze wiem konkretnie ze w danym dniu ale ta tajemniczość i oczekiwanie czy to juz czy jeszce bylo chyba fajniejsze.
Milunia pytanie do ciebie bo zrozumiałam z twojego wpisu ze córkę urodziłas wcześniej. ... w którym tygodniu i jakie ciuszki miałaś dla niej?!
Co do książek! ! Ojeju uwielbiam uwielbiam ostatnio niestety nie mam czasu ale... ja czytuje kryminały, sensacyjne... polecam autorów polskich bo naprawdę fajnie piszą a więc Remigiusz Mróz (seria o adwokatach bo pisze tez historyczne) Katarzyna Bonda (seria o Lipowie), jeśli lubi ktoś połączenie romansu z kryminałem - Charlotte link lekkie i szybko się czyta, no i jak dla mnie fenomen bo przez nią zaczęłam czytać jak opętana książki Camili lackberg, dla tych co nie przeraża krew itp książki jo nesbo....
Miałam coś jeszce pisać ale oczywiście mi umknęło...
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
bo szukam jakiejś książki ale polskiego autora żeby pisal o polskich dzieciach a nie zwyczaje na zachodzie itp...
Wiec jak ktoś ma jakąś literaturę" fachowa" o niemowlakach albo nawet o starszakach ale polskich autorów to podzielcie się wiedza czy warto.
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna