BezpiecznaCiaza112023

Mamusie CZERWIEC 2017

7 lata 7 miesiąc temu - 7 lata 7 miesiąc temu #1060805 przez Sophie25
No kawał.chłopa będzie ale cora miała 4kg więc ten pewnie też tak osiagnie ;)

Monia oj przykre właśnie bo tęsknota za dziećmi ale najważniejsze ze krążek już jest i juz bliżej niż dalej trzymaj się ;) juz niwdlugo bedziesz z dziewczynkami w domu ;)

Stokrotka i jak bedzie sesja ? ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 7 miesiąc temu #1060808 przez kakasia20
Ja tak powiem wam że zawsze korzystam jak gdzieś jestem poza domem a m.w domu z dziećmi z aplikacji która się nazywa viber jest za darmo na tel i co najlepsze łączymy się jak przez połączenie i wybieramy kamerkę i rozmawiamy sobie i widzimy co się dzieje w domu i jesteśmy spokojne .mi się to akurat przydało jak byłam w szpitalu bo wiedziałam co mali robią w domu z m.jak mamy nie ma he i rozmowy są darmowe jedynie co trzeba mieć stały dostęp do internetu ja mam bez limitu więc to ułatwia sprawę :):)
Poza tym dziś będę dzwoniła na szpital gdzie będę mieć cc gdyż ten szpital co mam najbliżej domu okazało się że ciągle dzieci w nim chorują ciągle panują tam bakterie więc nie ryzykuje .syna rodzilam i prawie rok miałam.go w szpitalu po cc gdyż nie fioletowali pempkow niemowlaka i zaczol mu gnic po tygodniu płacz niepokuj w domu był aż położna zainterweniowala i szpital miał sprawę w sądzie bo ja i dwie matki ten sam przypadek dzidzia chore a w styczniu znów się powtórzyła sytuacja bakterie na szpitalu więc wolę nie ryzykować ....

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

7 lata 7 miesiąc temu #1060821 przez stOkrOtka91
Sophie będzie, będzie tylko czekamy na pogodę, bo robimy w plenerze :) a chciałabym żeby juz pogoda byla bardziej określona żeby umówić sie z kosmetyczka i na sesje, żeby miec to juz z głowy :p

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

7 lata 7 miesiąc temu - 7 lata 7 miesiąc temu #1060832 przez Fasola
Dziewczyny, dziewczyny.. jest 3 w nocy a ja pisze, bo nie mogę spać. W sypialni malujemy i śpimy w gościnnej. To samo łóżko itp, a jednak wszystko mnie uwiera, mały trenuje karate i jeszcze do tego skurcze stòp i zgaga. Ale jesteśmy już prawie w 36 tygodniu!!! Strzeliło jak z bata!

Moja mała ma ospę, wiec siedzimy w domu i dostajemy powoli kociokwiku z nudów.. nie dociera jakoś do mnie ze za 4 tygodnie będę tulic synusia ;)

Sophie, to Twój mały jak i mój, duży chlop :D Monia, mnie też dziwi ze nie można takiego krążka dostać w szpitalu od reki.. eh. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze ;)
Ukończyłam szkole także nic już nie zajmuje mojej głowy i nareszcie mogę trochę odpocząć, wyspać się.
Pozdrawiam Was kochane :) Dziś mam wizytę, dam znać co i jak.
PS. Czy Wam też tak mocno leci siara? Ja codziennie wstaje z plamami większymi niż 5zl..

7 lata 7 miesiąc temu #1060835 przez aleksiaa88
Chyba że 4 razy wstawalam do ksieciunia w nocy bo on kake chce tzn kakao spać nie mogłam mała od 1 do 4 ćwiczenia robiła nie spala ze mną oczywiście delikatne przeciagania ale czułam teraz ja czuję wysoko pod cyckami ciągle coś tam sterczy ciekawe czy się obrocila u to co wystawia to stopki oczywiście nie widać kształtu tych gol a któraś dostrzegła kiedyś np rękę jak to na ty pokazują czy to sciema żeby tak dokładnie było widoczne?

Jak tam Monia lezysz plackiem tylko do wc wstajesz? Co powiesz pisz bo się zanudzisz

7 lata 7 miesiąc temu #1060837 przez Judyta1992
Super Monia, że nareszcie sie doczekalas tego krazka oby zalozyli jak najszybciej zebys mogla wrocic do dziewczynek :)
Faktycznie malutko juz nam zostalo :) ja wczoraj poprasowalam prawie wszystkie ciuszki wiec dzisiaj spakuje juz ta torbe do szpitala tak prawie wszystko.
Ja tez w nocy nie moge spac albo budze sie zeby isc do toalety albo mnie bola plecy albo maly rzuca sie jakby mial adhd ale to akurat lubie tylko czasami boli :)

Dziewczyny faktycznie lada moment pierwsze beda juz kialy maluchy przy sobie :) ja mam nadzieje ze wytrwam do czerwca bo moj maz ma urlop od 8.06 a wopalabym zeby byl od samego poczatku z nami w domu zawsze to jakas pomoc.
Ja mam taka gorke wlasnie pod cyckami z prawej strony lekarz mowil ze z prawej u gory ma nogi i dupke a na dole w pecherz uciska glowa a po lewej na dole wystawia raczki :)

7 lata 7 miesiąc temu #1060838 przez Judyta1992
W ogole dziewczyny mam nadziejenze nasza grupa sie nie rozpadnie w czerwcu bo pewnie wtedy dopiero bede miala lawine pytan:)

7 lata 7 miesiąc temu #1060839 przez MoNiaaa
Fasola ja Zuzie e 36 urodzilam a 37 to juz ciaza donoszona:)
Wizyta wlasnie przeszla w pon moze juz bedzie wynik a jutro ma byc lekarz który twierdzi ze bez tego wyniku moze mi założyć ?
Ja to tak ide do wc czasem herbatę sobie zrobić usiądę do jedzenia a tak to leze juz mnie wszystkie kości bola ale przynajmniej śpię dobrze.
Mysle ze po weekendzie wyjde niedlugo:)
Z doświadczenia na forum widze ze sporo mam po porodzie znika ale ja pewnie będę zaglądać

http

]

7 lata 7 miesiąc temu #1060844 przez Fasola
Ooj ja po porodzie będę miała młyn, bo mam tylko 7 tygodni żeby załatwić małemu dokumenty a to się wiąże z wizytą w urzędzie po akt, później trzeba jechać 300 km do Dublina do ambasady złożyć o paszport.. jak paszport będzie gotowy to trzeba znowu po niego jechać. W miedzyczasie Iga ma zapoznanie w szkole, położna przychodzi itp itd.. ale damy rade ;) może w czasie karmienia coś skrobne!

7 lata 7 miesiąc temu #1060849 przez aleksiaa88
Dziś dziewczyna z dzieckiem w nosidelku przepuscila mnie w kolejce czad normalnie

7 lata 7 miesiąc temu #1060850 przez Sophie25
Monia obyś po niedzieli już mogła być w domku ; )

Stokrotka no właśnie ta pogoda to jest nijaka a w plenerze piękne zdjęcia są sama bym się pokusila ale myślę noworodkowa zrobić jak sie mały urodzi ;)

Stokrotka no ale żeśmy duże chłopy uchodowali; D

No ciekawe jak to będzie z czasem u Mnie bo jak mały się urodzi trzeba bedzoe dzielić czas między Nim a straszą moją 4latka a Zosia Ma urodziny 26czerwca i chce przyjęcie tort aale Teściową chce pomóc więc ogarniemy ;)

7 lata 7 miesiąc temu #1060851 przez aleksiaa88
Z jednym dzieckiem to jeszcze idzie się ogarnąć a z 2-ma nie wiem jak to będzie pewnie z jakiś czas będzie wszystko nie grało będziemy musieli się pogodzić i młody chodzi spać o 21 teraz Ale jakby co to o 22 też może iść bo od urodzenia chodził tak w będzie trzeba kombinować i łączyć ich jakoś żeby mieć czas się umyć he he

7 lata 7 miesiąc temu - 7 lata 7 miesiąc temu #1060852 przez aleksiaa88
Z jednym To małego kladlam spać i szłam się kąpać o 23 albo w nosidełko i stawialam w łazience a teraz jednego z drugim nie zostawi os Nowa będzie trzeba czas organiOwC

Ja już piprasowane i uprawne ubranka mam pochowane na razie nie wkładam do szafy

7 lata 7 miesiąc temu #1060854 przez stOkrOtka91
Sophie noworodkowa to MUSI byc koniecznie ;)

U nas w pakiecie mozna wykupic brzuszkowa z noworodkowa, ;)

Ty bedziesz przede mna rodzic to bedziesz sie nam tu chwalic ;)

A ja czekam z praniem na komode, bedziemy zamawiac po niedzieli, bo przez weekend majowy nie mialo sensu ;p

Monia jak tam sytuacja u Ciebie?;)

Ktos chyba dzisiaj mial wizyte jak dobrze kojarze?;)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

7 lata 7 miesiąc temu #1060855 przez ninka
Monia mam nadzieję, ze Ci ten lekarz założy krążek i będziesz mogła wrócić do domku.

Ja z jednej strony się cieszę, ze już niedługo urodzę, bo jednak ciąża daje już mi się we znaki, a z drugiej strony już wyobrażam sobie te noce nieprzespane :cheer:
Dobrze, że moja córka już jest nastolatką i nie muszę koło niej skakać, bo nie wiem czy dałabym sobie radę z małym dzieckiem i niemowlakiem.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka