BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #191868 przez mesy
Aguska23 mi to samo lekarz powiedział że do roku starań to normalka i żeby się nie martwić z tym że ja mam jakiegoś głupiego lekarza miał mi ostatnio zrobić monitoringu cyklu sam mnie na to namawiał to się w końcu zebrałam i poszłam a po wizycie wiedziałam tyle co przed czyli nic - dlatego też zmieniam lekarza w na początku października idę do innego bo ten mi nawet żadnych witamin nie polecił nic :dry: :dry: :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #191874 przez gorla
mesy zapraszam do mnie na wyżerkę, nie ma zielonego :) wybierz zupkę a ja raz ciach ciach zrobię (zupek chińskich pół szafki)..ino z moim małzem będziesz musiała sie podzielić..

Aguska prawda z tym staraniem do roku, teraz mnie już szybciej kierują bo raz już był problem no i ze starsza jestem (niż wtedy sie rozumię ;) )

mesy zmieniaj gina ino migiem ..szkoda nerwów i czasu na ciula
13 lata 3 miesiąc temu #191876 przez chłopek
ja sie musze do gina umowic tak na wyrost bo moze akurat w nastepnym cyklu sie uda :) a u nas z miesiac trzeba czekac a teraz juz prywatnie nie bede chodzic.
13 lata 3 miesiąc temu #191879 przez mesy
gorla o nie nie podzielę się :lol: jedyne co mu dam to popatrzeć na tą pyszną zupkę :lol: :lol: :lol: :lol: wiem świnia jestem :lol:
No zmieniam zmieniam bo już nerwy straciłam przez tego gienka bo ileż można ;p
A dziś zrobiłam test owulacyjny i jak na złość ta druga kreska już w ogóle nie widoczna .... ;/ ale zrobię jakoś za 3 godziny znowu bo może coś nie wyszło bo herbatkę piłam :P :P :P a jajca jak bolały tak bolą ;/
13 lata 3 miesiąc temu #191941 przez mesy
Ej dziołszki ... a z tymi testami coś nie tak zrobiłam drugi i zaś tej drugiej kreski nie widać .... czyżbym miała już owulację ... :unsure: :unsure: ale nie to chyba nie możliwe :angry: bo zawsze po owulacji bolą mnie już cycole ... :evil: więc teraz to już zgłupiałam .. bo przed wczoraj ta druga kreska była mocniejsza niż do tej pory a dziś znikoma .. :pinch: :pinch: :pinch:
13 lata 3 miesiąc temu #191951 przez gosiak
Mesy mi kiedyś test owu wyszedl pozytywny w dniu spodziewanej miesiączki, a w dniu owulacji też mi pokaz dwie wyrazne kreski, a który dziś masz dzień cyklu?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #191956 przez mesy
gosiak dzisiaj jest 10 dzień cyklu ... więc coś tu nie halo :angry:
a mało tego właśnie w niedzielę wyszła mi bardziej wyraźna ta kreska druga a dziś jej prawie w ogóle nie widać :dry: :dry: oczywiście w razie czego w niedziele było przytulańsko :lol: :lol: tylko co jak mi się już nie pojawi ta druga kreska ? jak przytulańsko było raz - cholera :lol: :lol: a te testy w jakiś sposób miały mnie wspomóc :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #191963 przez gorla
ciekawe co ja z tymi testami wymodzę :)

Wczoraj małż dostał opierdol, bo zapytał czy mam okres.. a ja sie wkurzyłam i mówie że będzie i to jego wina bo on nie ma czasu sie seksić, zawsze coś , a to auto zepsute a do robi do pózna i te przerwy to przez niego itd..no i to jego wina jest :angry: :angry: :angry:

migrena mnie wykończy, zapodam sobie tabletkę :( dziś się nie za bardzo będe udzielać to ledwo siedzę...ale coś popiszę :) więcej poczytam
13 lata 3 miesiąc temu #191966 przez gosiak
dziś już nie rób testa, zrób jutro i nie z pierwszego sikania, tak koło południa sobie strzel, no może się kochana zdarzyć że owu nie będzie raz do roku jeden cykl może być bezowu i jest to normalne ;) ale ja myślę że jutro najpóźniej pojutrze zobaczysz drugą kreskę która będzie ciemnieć, a też może byc że Ci się przesunie owu i będzie później, także głowa do góry, a jak boisz się że przegapisz to sexik co drugi dzień :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #191968 przez mesy
gorla właśnie w sierpniu miałam że owulacji nie było więc mam to już za sobą :lol: mam nadzieję :P :P bo mnie jajca bolą :P no dziś już nie robię - właśnie co dzień robię tak koło 10-30 więc myślę godzina dobra ;p
Kurde zdenerwuję się nooooooooooooooo :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Aha sexik co drugi dzień nie może być :laugh: mój dostał reprymendę ode mnie że musi hodować :laugh: no po prostu musi :P bo jak robiliśmy często to nic z tego nie wyszło więc teraz próbujemy w drugą stronę :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

gosiak masz rację wszystko na faceta :lol: a co niech se nie myśli :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #191971 przez Aguska23
Dziś po drodze do pracy kupiłam jeszcze jeden test...tym razem strumieniowy (do tej pory miałam tylko płytkowe), i pojawiła się II bladziutka kreska...sama już nie wiem może mam przewidzenia ;p
13 lata 3 miesiąc temu #191973 przez gorla
mesy tak jak gosiak mówi ;) co 2-3 dni seksik i jest ok. podobno jak za często to plemniki są gorszej jakości ..to u mnie jakość pewnie super przy takich przerwach a co z tego jak małż je trzyma w dżondrach :) :P
13 lata 3 miesiąc temu #191977 przez gosiak
mesy się chyba mój nick z gorli pomylił :blink:

gorla nie mogę z Ciebie

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #191978 przez gorla
Aguska :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ale jest ta kreska czy jak???

ale ja mam dzis zwolnione odruchy bezwarunkowe :( wszystko sto razy dłużej robię
13 lata 3 miesiąc temu #191979 przez mesy
gorla wiem dlatego każe mu hodować haha nie ma co drugi dzień :P :P jakoś to wytrzymam w sumie już nie długo bo do piątku - soboty - mam nadzieję :lol: :lol: :lol:

Aguska23 ta przewidzenia :lol: :lol: zasuwaj po drugi strumieniowy teścik i z samego rańca zrób i oczywiście zaraz nam napisz co i jak :lol: :lol: ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia