- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191868 przez mesy
Aguska23 mi to samo lekarz powiedział że do roku starań to normalka i żeby się nie martwić z tym że ja mam jakiegoś głupiego lekarza miał mi ostatnio zrobić monitoringu cyklu sam mnie na to namawiał to się w końcu zebrałam i poszłam a po wizycie wiedziałam tyle co przed czyli nic - dlatego też zmieniam lekarza w na początku października idę do innego bo ten mi nawet żadnych witamin nie polecił nic
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #191874 przez gorla
mesy zapraszam do mnie na wyżerkę, nie ma zielonego wybierz zupkę a ja raz ciach ciach zrobię (zupek chińskich pół szafki)..ino z moim małzem będziesz musiała sie podzielić..
Aguska prawda z tym staraniem do roku, teraz mnie już szybciej kierują bo raz już był problem no i ze starsza jestem (niż wtedy sie rozumię )
mesy zmieniaj gina ino migiem ..szkoda nerwów i czasu na ciula
Aguska prawda z tym staraniem do roku, teraz mnie już szybciej kierują bo raz już był problem no i ze starsza jestem (niż wtedy sie rozumię )
mesy zmieniaj gina ino migiem ..szkoda nerwów i czasu na ciula
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191879 przez mesy
gorla o nie nie podzielę się jedyne co mu dam to popatrzeć na tą pyszną zupkę wiem świnia jestem
No zmieniam zmieniam bo już nerwy straciłam przez tego gienka bo ileż można ;p
A dziś zrobiłam test owulacyjny i jak na złość ta druga kreska już w ogóle nie widoczna .... ;/ ale zrobię jakoś za 3 godziny znowu bo może coś nie wyszło bo herbatkę piłam a jajca jak bolały tak bolą ;/
No zmieniam zmieniam bo już nerwy straciłam przez tego gienka bo ileż można ;p
A dziś zrobiłam test owulacyjny i jak na złość ta druga kreska już w ogóle nie widoczna .... ;/ ale zrobię jakoś za 3 godziny znowu bo może coś nie wyszło bo herbatkę piłam a jajca jak bolały tak bolą ;/
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191941 przez mesy
Ej dziołszki ... a z tymi testami coś nie tak zrobiłam drugi i zaś tej drugiej kreski nie widać .... czyżbym miała już owulację ... ale nie to chyba nie możliwe bo zawsze po owulacji bolą mnie już cycole ... więc teraz to już zgłupiałam .. bo przed wczoraj ta druga kreska była mocniejsza niż do tej pory a dziś znikoma ..
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191956 przez mesy
gosiak dzisiaj jest 10 dzień cyklu ... więc coś tu nie halo
a mało tego właśnie w niedzielę wyszła mi bardziej wyraźna ta kreska druga a dziś jej prawie w ogóle nie widać oczywiście w razie czego w niedziele było przytulańsko tylko co jak mi się już nie pojawi ta druga kreska ? jak przytulańsko było raz - cholera a te testy w jakiś sposób miały mnie wspomóc
a mało tego właśnie w niedzielę wyszła mi bardziej wyraźna ta kreska druga a dziś jej prawie w ogóle nie widać oczywiście w razie czego w niedziele było przytulańsko tylko co jak mi się już nie pojawi ta druga kreska ? jak przytulańsko było raz - cholera a te testy w jakiś sposób miały mnie wspomóc
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191963 przez gorla
ciekawe co ja z tymi testami wymodzę
Wczoraj małż dostał opierdol, bo zapytał czy mam okres.. a ja sie wkurzyłam i mówie że będzie i to jego wina bo on nie ma czasu sie seksić, zawsze coś , a to auto zepsute a do robi do pózna i te przerwy to przez niego itd..no i to jego wina jest
migrena mnie wykończy, zapodam sobie tabletkę dziś się nie za bardzo będe udzielać to ledwo siedzę...ale coś popiszę więcej poczytam
Wczoraj małż dostał opierdol, bo zapytał czy mam okres.. a ja sie wkurzyłam i mówie że będzie i to jego wina bo on nie ma czasu sie seksić, zawsze coś , a to auto zepsute a do robi do pózna i te przerwy to przez niego itd..no i to jego wina jest
migrena mnie wykończy, zapodam sobie tabletkę dziś się nie za bardzo będe udzielać to ledwo siedzę...ale coś popiszę więcej poczytam
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191966 przez gosiak
dziś już nie rób testa, zrób jutro i nie z pierwszego sikania, tak koło południa sobie strzel, no może się kochana zdarzyć że owu nie będzie raz do roku jeden cykl może być bezowu i jest to normalne ale ja myślę że jutro najpóźniej pojutrze zobaczysz drugą kreskę która będzie ciemnieć, a też może byc że Ci się przesunie owu i będzie później, także głowa do góry, a jak boisz się że przegapisz to sexik co drugi dzień
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #191968 przez mesy
gorla właśnie w sierpniu miałam że owulacji nie było więc mam to już za sobą mam nadzieję bo mnie jajca bolą no dziś już nie robię - właśnie co dzień robię tak koło 10-30 więc myślę godzina dobra ;p
Kurde zdenerwuję się nooooooooooooooo
Aha sexik co drugi dzień nie może być mój dostał reprymendę ode mnie że musi hodować no po prostu musi bo jak robiliśmy często to nic z tego nie wyszło więc teraz próbujemy w drugą stronę
gosiak masz rację wszystko na faceta a co niech se nie myśli
Kurde zdenerwuję się nooooooooooooooo
Aha sexik co drugi dzień nie może być mój dostał reprymendę ode mnie że musi hodować no po prostu musi bo jak robiliśmy często to nic z tego nie wyszło więc teraz próbujemy w drugą stronę
gosiak masz rację wszystko na faceta a co niech se nie myśli
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191979 przez mesy
gorla wiem dlatego każe mu hodować haha nie ma co drugi dzień jakoś to wytrzymam w sumie już nie długo bo do piątku - soboty - mam nadzieję
Aguska23 ta przewidzenia zasuwaj po drugi strumieniowy teścik i z samego rańca zrób i oczywiście zaraz nam napisz co i jak
Aguska23 ta przewidzenia zasuwaj po drugi strumieniowy teścik i z samego rańca zrób i oczywiście zaraz nam napisz co i jak