BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #192075 przez gorla
mesy mój na pewno robi, bo coś często na zupkach chińskich ostatnio jedzie.. boi się i magazynuje tłuszczyk
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #192076 przez gorla
madziasku jak na taka kresunię to ho ho brzucholek :laugh: :laugh: spory już ...ogólnie się dobrze czujesz?
13 lata 3 miesiąc temu #192078 przez mesy
gorla hehe łatwy i praktyczny :woohoo: :woohoo: :woohoo: mój to zupki chińskiej nie ruszy :P on musi mieć świeżo ugotowane :silly: :silly: :silly: ale mi to pasuję bo ja mało co gotuję jak już tylko przygotowuję bo on ma taka rękę do gotowania że palce lizać :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #192080 przez gorla
mesy mój nieraz też gotuje, ale palce nie lizać :P
nieraz mu wyjdzie, tylko ja lubie tradycyjne dania bez udziwnień, a małż udziwnia np. do kapuśniaku śmietana a feee
13 lata 3 miesiąc temu #192082 przez mesy
do kapuśniaku śmietana ? o fujjj :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #192083 przez gosiak
Madziaska śliczny brzuś :kiss:

gorla następny cykl, następna szansa :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #192085 przez gorla
gosiak racja, znów trza czekać
13 lata 3 miesiąc temu #192104 przez agnesssa
O mamo, przez chwilę mi forum się zacięło a tu takie nowości :)
Agusia nie ma innej opcji testy jak już się mylą to w drugą stronę :) Więc jak dla mnie to pewniak ;) Normalnie aż mi się humor poprawił ;)A jak masz wątpliwości to na bete idź tak jak ja :)Bardzooooo mocno 3mam kciuki za nas :lol:
Madziaska piękny brzusio, ja u Was grudniuweczek to wszystkie brzuchy podziwiałam ;) To był super pomysł, żeby foty powrzucać :)
A mnie coś brzuch na @ pobolewa :angry:
Wiecie co mnie jeszcze zastanawia, bo przed @ spada temp, ja dzisiaj sobie mierzyłam i miałam 37,1 więc już sama nie wiem co myśleć (i taka podwyższoną mam od owulki)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192106 przez gosiak
agnessa tempka super i to po terminie @...no trzymam kciuki :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #192120 przez PM
O ja cię kręcę. Wróciłam po bardzo długim czasie przed komputer i mało kogo znam :/ Musiałam cofnąć się parę stron żeby sprawdzić czy jak wkleję zdjęcie to ktoś będzie wiedzieć o co mi chodzi:) Znalazłam :) więc wklejam Haneczke :) Oczywiście wklejam jako dobrą wróżbę i nadal trzymamy kciuki za wszystkie starające się kobitki :)
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #192129 przez Mirella
Kurcze Was nadrobić jak taka ładna pogoda...

to tak szybciutko, z Lacrijką się zgadzam w 100% jeżeli chodzi o zdjęcia Majeczki, komentarz jest zbędny :lol: :lol: :lol:

PM, no wiesz że ja to wszystkie staraczki pamiętam lepiej lub gorzej, nawet takie ekspresowe jak Ty :) Ile to Twoje piękne szczęście już ma? Fajniusia Hanusia :lol:

ruch się zrobił jak rzadko, nowa ekipa nie próżnuje i słusznie :)

kto pytał czy strumieniowe czulsze, Agusia? O ile pamiętam to tak, można je robić po dwóch dniach, a płytkowe po tygodniu. W ogóle to dawaj fotę, dawanie fot testów jest obowiązkowe na tym forum!!! I niejedna tu zaczynała od cienia cienia kreski a teraz to ho ho ho :P

No i w ogóle to u nas fasolki parami chodzą a czasem to stadami nawet, to która następna testuje? :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192141 przez PM
Mirella na kogo jak na kogo ale na ciebie to ja liczyłam że jesteś :)

Mojej Haneczce brakuje 2 tygodni do pełnych 5 miesięcy. Ale ten czas zapiernicza :)
13 lata 3 miesiąc temu #192158 przez gosiak
No śliczna Haneczka oczka to dosłownie hipnotyzują :lol:

Mirella może Ty byś testa strzeliła? ja znając życie nie zdążę nawet kupić testa bo małpa przyjdzie :silly:

No utarłam ziemniaczki na placuchy, a potem tylko posmażyć przed przyjazdem mężyka i pozamiatane :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #192164 przez agnesssa
Ja się tak zastanawiam czy ja przeziębiona nie jestem... wróciłam z pracy zmierzyłam sobie temp ciała, bo jakoś mi zimno dzisiaj a czoło ciepłe, no i mam 37,5...czy to może coś oznaczać czy tylko tyle że jakieś chorubsko mnie bierze, oby znaczyło tylko i wyłącz to co bym chciała :P

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #192173 przez madziaska
Mirella ma racje, ze u nas fasolki parami chodza ;) ja bylam z Dianka, kurcze ciekawe co u niej, czesto o niej mysle...
Ten moj test no wlasciwie byl jeden dzien przed spodziewana @ i to wieczorem ;)
Gorla dobrze sie czuje :)
Mam nadzieje, ze niedlugo tez powklejacie tu taki fotki, trzymam mocno kciuki :)
Oooo nastepna Hania, a myslalam, ze wybralam takie oryginalne, rzadko wystepujace imie ;) Ale najwyrazniej to sezon na Hanki ;) PM mala jest sliczna :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia