- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #192104 przez agnesssa
O mamo, przez chwilę mi forum się zacięło a tu takie nowości
Agusia nie ma innej opcji testy jak już się mylą to w drugą stronę Więc jak dla mnie to pewniak Normalnie aż mi się humor poprawił ;)A jak masz wątpliwości to na bete idź tak jak ja :)Bardzooooo mocno 3mam kciuki za nas
Madziaska piękny brzusio, ja u Was grudniuweczek to wszystkie brzuchy podziwiałam To był super pomysł, żeby foty powrzucać
A mnie coś brzuch na @ pobolewa
Wiecie co mnie jeszcze zastanawia, bo przed @ spada temp, ja dzisiaj sobie mierzyłam i miałam 37,1 więc już sama nie wiem co myśleć (i taka podwyższoną mam od owulki)
Agusia nie ma innej opcji testy jak już się mylą to w drugą stronę Więc jak dla mnie to pewniak Normalnie aż mi się humor poprawił ;)A jak masz wątpliwości to na bete idź tak jak ja :)Bardzooooo mocno 3mam kciuki za nas
Madziaska piękny brzusio, ja u Was grudniuweczek to wszystkie brzuchy podziwiałam To był super pomysł, żeby foty powrzucać
A mnie coś brzuch na @ pobolewa
Wiecie co mnie jeszcze zastanawia, bo przed @ spada temp, ja dzisiaj sobie mierzyłam i miałam 37,1 więc już sama nie wiem co myśleć (i taka podwyższoną mam od owulki)
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #192120 przez PM
O ja cię kręcę. Wróciłam po bardzo długim czasie przed komputer i mało kogo znam :/ Musiałam cofnąć się parę stron żeby sprawdzić czy jak wkleję zdjęcie to ktoś będzie wiedzieć o co mi chodzi:) Znalazłam więc wklejam Haneczke Oczywiście wklejam jako dobrą wróżbę i nadal trzymamy kciuki za wszystkie starające się kobitki
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 3 miesiąc temu #192129 przez Mirella
Kurcze Was nadrobić jak taka ładna pogoda...
to tak szybciutko, z Lacrijką się zgadzam w 100% jeżeli chodzi o zdjęcia Majeczki, komentarz jest zbędny
PM, no wiesz że ja to wszystkie staraczki pamiętam lepiej lub gorzej, nawet takie ekspresowe jak Ty Ile to Twoje piękne szczęście już ma? Fajniusia Hanusia
ruch się zrobił jak rzadko, nowa ekipa nie próżnuje i słusznie
kto pytał czy strumieniowe czulsze, Agusia? O ile pamiętam to tak, można je robić po dwóch dniach, a płytkowe po tygodniu. W ogóle to dawaj fotę, dawanie fot testów jest obowiązkowe na tym forum!!! I niejedna tu zaczynała od cienia cienia kreski a teraz to ho ho ho
No i w ogóle to u nas fasolki parami chodzą a czasem to stadami nawet, to która następna testuje?
to tak szybciutko, z Lacrijką się zgadzam w 100% jeżeli chodzi o zdjęcia Majeczki, komentarz jest zbędny
PM, no wiesz że ja to wszystkie staraczki pamiętam lepiej lub gorzej, nawet takie ekspresowe jak Ty Ile to Twoje piękne szczęście już ma? Fajniusia Hanusia
ruch się zrobił jak rzadko, nowa ekipa nie próżnuje i słusznie
kto pytał czy strumieniowe czulsze, Agusia? O ile pamiętam to tak, można je robić po dwóch dniach, a płytkowe po tygodniu. W ogóle to dawaj fotę, dawanie fot testów jest obowiązkowe na tym forum!!! I niejedna tu zaczynała od cienia cienia kreski a teraz to ho ho ho
No i w ogóle to u nas fasolki parami chodzą a czasem to stadami nawet, to która następna testuje?
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192158 przez gosiak
No śliczna Haneczka oczka to dosłownie hipnotyzują
Mirella może Ty byś testa strzeliła? ja znając życie nie zdążę nawet kupić testa bo małpa przyjdzie
No utarłam ziemniaczki na placuchy, a potem tylko posmażyć przed przyjazdem mężyka i pozamiatane
Mirella może Ty byś testa strzeliła? ja znając życie nie zdążę nawet kupić testa bo małpa przyjdzie
No utarłam ziemniaczki na placuchy, a potem tylko posmażyć przed przyjazdem mężyka i pozamiatane
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #192164 przez agnesssa
Ja się tak zastanawiam czy ja przeziębiona nie jestem... wróciłam z pracy zmierzyłam sobie temp ciała, bo jakoś mi zimno dzisiaj a czoło ciepłe, no i mam 37,5...czy to może coś oznaczać czy tylko tyle że jakieś chorubsko mnie bierze, oby znaczyło tylko i wyłącz to co bym chciała
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 3 miesiąc temu #192173 przez madziaska
Mirella ma racje, ze u nas fasolki parami chodza ja bylam z Dianka, kurcze ciekawe co u niej, czesto o niej mysle...
Ten moj test no wlasciwie byl jeden dzien przed spodziewana @ i to wieczorem
Gorla dobrze sie czuje
Mam nadzieje, ze niedlugo tez powklejacie tu taki fotki, trzymam mocno kciuki
Oooo nastepna Hania, a myslalam, ze wybralam takie oryginalne, rzadko wystepujace imie Ale najwyrazniej to sezon na Hanki PM mala jest sliczna
Ten moj test no wlasciwie byl jeden dzien przed spodziewana @ i to wieczorem
Gorla dobrze sie czuje
Mam nadzieje, ze niedlugo tez powklejacie tu taki fotki, trzymam mocno kciuki
Oooo nastepna Hania, a myslalam, ze wybralam takie oryginalne, rzadko wystepujace imie Ale najwyrazniej to sezon na Hanki PM mala jest sliczna