- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192408 przez nikusia1988
Nie wiem czemu ale wydaje mi się że chyba w tym roku jeszcze się uda
Może jak bede w to wierzyć to na prawde się to spełni.
A może już w tym cyklu będę miała niespodziankę na urodzinki Się okaże...
Bo ja mam urodzinki 25 a mój Dziubek 28 września więc może fasolka zrobi nam prezent...
A jeżeli nie to chociaż niech zrobi na święta niespodziankę
Może jak bede w to wierzyć to na prawde się to spełni.
A może już w tym cyklu będę miała niespodziankę na urodzinki Się okaże...
Bo ja mam urodzinki 25 a mój Dziubek 28 września więc może fasolka zrobi nam prezent...
A jeżeli nie to chociaż niech zrobi na święta niespodziankę
Temat został zablokowany.
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 14
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #192467 przez gosiak
Aguś uwierz w cuda
wczoraj Wam pisałam o tym że Allegro mi napisało że sprzedawca u którego kupiłam bluzkę napisał do nich o zwrot prowizji bo ja się nie wywiązałam z umowy umieszczonej na jego stronie, pisałam wczoraj do tego pajaca o co mu chodzi i odpisał że nie odnotowali mojej wpłaty za towar, to wysłałam mu skana z dowodem wpłaty i chyba się wyjaśniło w sumie koleś znów nic nie pisze, tylko allegro mi napisało że koleś anulował zwrot prowizji od nich.
Jestem wkurzona już prawie zapomniałam o tej bluzce bo tak dawno ja zamówiłam, chyba przyjdzie na następne lato
dobranoc kobitki
wczoraj Wam pisałam o tym że Allegro mi napisało że sprzedawca u którego kupiłam bluzkę napisał do nich o zwrot prowizji bo ja się nie wywiązałam z umowy umieszczonej na jego stronie, pisałam wczoraj do tego pajaca o co mu chodzi i odpisał że nie odnotowali mojej wpłaty za towar, to wysłałam mu skana z dowodem wpłaty i chyba się wyjaśniło w sumie koleś znów nic nie pisze, tylko allegro mi napisało że koleś anulował zwrot prowizji od nich.
Jestem wkurzona już prawie zapomniałam o tej bluzce bo tak dawno ja zamówiłam, chyba przyjdzie na następne lato
dobranoc kobitki
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192479 przez delfinek83
hej dziewczynki, trochę mnie nie było i dzisiaj już nie zdołam nadrobić zaległości bo padam na pyszczek, więc jutro wieczorem skrobnę więcej
dzisiaj tylko tak szybko wpadam, żeby się poradzić w pewnej sprawie, otóż:
kadrowa z mojej firmy powiedziała mi że jak chcę otrzymać tzw. "wczasy pod gruszą" to muszę wykorzystać minimum 10 dni urlopu wypoczynkowego, no to jest oczywiste, ale nie wiem jak to zrobić, hmmm
zwolnienie lekarskie mam do jutra, jutro wizyta u gina ok.14, i normalnie przedłużyłby mi na bank te zwolnienie, ale teraz nie wiem czy mogę jutro nie brać dalej zwolnienia i iść na te dwa tygodnie na ten urlop w pracy, a potem co, znowu do lekarza i dalej zwolnienie?
trochę to dziwnie będzie i nawet nie wiem czy tak można za bardzo, no niby mówią w pracy że można, ale jakoś tak mi głupio kombinować, ale w sumie 800 zł za "gruszę" by się przydało. Sama nie wiem, najwyżej zagadam jutro do gina co on o tym myśli i zobaczymy, no bo gdybym nie brała jutro zwolnienia to musiałby mi wypisać chyba jakiś papierek że mogę "teoretycznie" wrócić do pracy i z tym świstkiem musiałabym iść pewnie do lekarza medycyny pracy na kontrole czy jakoś tak, a tu nagle od razu ten urlop???
w pracy nie mieliby do mnie żadnych pretensji że tak robię, bo kadrowa sama wie że teraz kaska potrzebna, ale nie wiem jak to z przepisami i czy w ogóle jest sens?
szukałam podobnych spraw na necie ale nic nie znalazłam sensownego
ok, spadam do wyrka, wpadnę jeszcze szybko jutro przed wyjściem i zobaczę co radzicie,
pozdrawiam
dzisiaj tylko tak szybko wpadam, żeby się poradzić w pewnej sprawie, otóż:
kadrowa z mojej firmy powiedziała mi że jak chcę otrzymać tzw. "wczasy pod gruszą" to muszę wykorzystać minimum 10 dni urlopu wypoczynkowego, no to jest oczywiste, ale nie wiem jak to zrobić, hmmm
zwolnienie lekarskie mam do jutra, jutro wizyta u gina ok.14, i normalnie przedłużyłby mi na bank te zwolnienie, ale teraz nie wiem czy mogę jutro nie brać dalej zwolnienia i iść na te dwa tygodnie na ten urlop w pracy, a potem co, znowu do lekarza i dalej zwolnienie?
trochę to dziwnie będzie i nawet nie wiem czy tak można za bardzo, no niby mówią w pracy że można, ale jakoś tak mi głupio kombinować, ale w sumie 800 zł za "gruszę" by się przydało. Sama nie wiem, najwyżej zagadam jutro do gina co on o tym myśli i zobaczymy, no bo gdybym nie brała jutro zwolnienia to musiałby mi wypisać chyba jakiś papierek że mogę "teoretycznie" wrócić do pracy i z tym świstkiem musiałabym iść pewnie do lekarza medycyny pracy na kontrole czy jakoś tak, a tu nagle od razu ten urlop???
w pracy nie mieliby do mnie żadnych pretensji że tak robię, bo kadrowa sama wie że teraz kaska potrzebna, ale nie wiem jak to z przepisami i czy w ogóle jest sens?
szukałam podobnych spraw na necie ale nic nie znalazłam sensownego
ok, spadam do wyrka, wpadnę jeszcze szybko jutro przed wyjściem i zobaczę co radzicie,
pozdrawiam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez delfinek83.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej