- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192654 przez gorla
ajłonko moja kochana można na stałe wejdz do profila , potem do zakładki mój profil i tam jest okienko PODPIS i tam wrzuć linka z suwaczkiem i gotowe
wiesz co ten maluszek w kapuście na suwaku..hmm ja nie dowidze i z daleka skojarzyło mi się z penisem ..sorki..z bliska już nie , zobaczyłam pyszczek z oczkami
mesy a ty sie ukrywasz dzisiaj? zasnęłaś przed kompem?
wiesz co ten maluszek w kapuście na suwaku..hmm ja nie dowidze i z daleka skojarzyło mi się z penisem ..sorki..z bliska już nie , zobaczyłam pyszczek z oczkami
mesy a ty sie ukrywasz dzisiaj? zasnęłaś przed kompem?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #192660 przez ajłona
Gorla dzięki serdeczne !!! ale pochwalę Ci się troszkę i zanim przeczytałam te wskazówki już w profilu pozmieniałam jednak ta móżgownica jeszcze coś potrafi hahahaha! powiadasz że mój Pimpilich wygląda jak penis z daleka!!!! no ja Ci dam penis!!!!!!!!! hahahahaha a może to znak że mój Pimpilich to z peniskiem będzie oooooo
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192667 przez gorla
ajłonka twój pimpliszek jest u ciebie w brzuszku i raczej nie wygląda jakpenis:) ale kto wie moze to znak jest ci bez różnicy jaka płeć u pimpilizka, czy chciałabys jakąś konkretną??
mi bez różnicy , chodz mam dziewuszkę , to mogę i mieć dwie albo parkę. Jetsem inna chyba, bo jak pytam o płeć drugiego dziecka to chcą parkę
mi bez różnicy , chodz mam dziewuszkę , to mogę i mieć dwie albo parkę. Jetsem inna chyba, bo jak pytam o płeć drugiego dziecka to chcą parkę
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 3 miesiąc temu #192669 przez Mirella
ja tak biegusiem, Gorla Oliwkę wybuziakuj moooocno.
Agusia ić na betkę, ja wierzę w Twoją fasolkę, a testy o ile pamiętam na ulotce mają zeby po 48h powtarzać jakby co i luteiny nie odstawiaj na wszelki wypadek, póki nie ma @ jest nadzieja.
Delfinku najlepiej napisz na priv do sylki, ona jest obcykana w prawie pracy i na pewno Ci pomoże
Agusia ić na betkę, ja wierzę w Twoją fasolkę, a testy o ile pamiętam na ulotce mają zeby po 48h powtarzać jakby co i luteiny nie odstawiaj na wszelki wypadek, póki nie ma @ jest nadzieja.
Delfinku najlepiej napisz na priv do sylki, ona jest obcykana w prawie pracy i na pewno Ci pomoże
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #192676 przez ajłona
witaj Gosiaczku!!!! cały czas byłam z Wami tylko pisać sił nie miałam niekiedy i nadrobić cięzko Was jak się dzień czy dwa odpuści, a dolegliwości zmuszały mnie do odpoczynku i snu częstego
własnie Gorla dla córuni życzonka od ciotki ajłony!!!! widziałam to zdjęcie córuni nad Wisłą śliczna królewna
a ja to synusiem nie pogardzę, ale wszystko mi jedno w sumie zdrówka chce dla bejbika to wszystko!!!
własnie Gorla dla córuni życzonka od ciotki ajłony!!!! widziałam to zdjęcie córuni nad Wisłą śliczna królewna
a ja to synusiem nie pogardzę, ale wszystko mi jedno w sumie zdrówka chce dla bejbika to wszystko!!!
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #192677 przez agnesssa
Dziewczyny.... Jeszcze przed wyjściem na bete zadzwoniłam do męża, i powiedziałam mu na do widzenia, że idę sprawdzić jeszcze czy @ nie przyszła.... no i jest małpa Nie zdążyłam pojechać, no i pomimo że się nastawiała, że przyjdzie to i tak jest mi smutno ;( Zrugiej strony dobrze, że zanim bete zrobiłam, bo tak jeszcze 40ziko poszło by się ciąć ;(
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ajłona