BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192654 przez gorla
ajłonko moja kochana ;) można na stałe wejdz do profila , potem do zakładki mój profil i tam jest okienko PODPIS i tam wrzuć linka z suwaczkiem i gotowe

wiesz co ten maluszek w kapuście na suwaku..hmm ja nie dowidze i z daleka skojarzyło mi się z penisem ..sorki..z bliska już nie , zobaczyłam pyszczek z oczkami :blush: :blush:

mesy a ty sie ukrywasz dzisiaj? zasnęłaś przed kompem?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #192660 przez ajłona
Gorla dzięki serdeczne !!! ale pochwalę Ci się troszkę i zanim przeczytałam te wskazówki już w profilu pozmieniałam ;) jednak ta móżgownica jeszcze coś potrafi hahahaha! powiadasz że mój Pimpilich wygląda jak penis z daleka!!!! no ja Ci dam penis!!!!!!!!! hahahahaha a może to znak że mój Pimpilich to z peniskiem będzie ;) oooooo
13 lata 3 miesiąc temu #192665 przez gosiak
witam :blink:
Ale żeście zaszalały z pisaniem...
Aguś idź zrób betę...ja mam tylko nadzieję że wadliwy test był ale ten dzisiejszy :kiss:

Gorla najlepszego dla córy :woohoo:

Ajłona no w końcu wróciłaś :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #192667 przez gorla
ajłonka ;) twój pimpliszek jest u ciebie w brzuszku i raczej nie wygląda jakpenis:) ale kto wie moze to znak :) jest ci bez różnicy jaka płeć u pimpilizka, czy chciałabys jakąś konkretną??

mi bez różnicy , chodz mam dziewuszkę , to mogę i mieć dwie albo parkę. Jetsem inna chyba, bo jak pytam o płeć drugiego dziecka to chcą parkę
13 lata 3 miesiąc temu #192669 przez Mirella
ja tak biegusiem, Gorla Oliwkę wybuziakuj moooocno.

Agusia ić na betkę, ja wierzę w Twoją fasolkę, a testy o ile pamiętam na ulotce mają zeby po 48h powtarzać jakby co i luteiny nie odstawiaj na wszelki wypadek, póki nie ma @ jest nadzieja.

Delfinku najlepiej napisz na priv do sylki, ona jest obcykana w prawie pracy i na pewno Ci pomoże
13 lata 3 miesiąc temu #192676 przez ajłona
witaj Gosiaczku!!!! cały czas byłam z Wami tylko pisać sił nie miałam niekiedy i nadrobić cięzko Was jak się dzień czy dwa odpuści, a dolegliwości zmuszały mnie do odpoczynku i snu częstego ;)
własnie Gorla dla córuni życzonka od ciotki ajłony!!!! widziałam to zdjęcie córuni nad Wisłą;) śliczna królewna
a ja to synusiem nie pogardzę, ale wszystko mi jedno w sumie ;) zdrówka chce dla bejbika to wszystko!!!
13 lata 3 miesiąc temu #192677 przez agnesssa
Dziewczyny.... Jeszcze przed wyjściem na bete zadzwoniłam do męża, i powiedziałam mu na do widzenia, że idę sprawdzić jeszcze czy @ nie przyszła.... no i jest małpa :( Nie zdążyłam pojechać, no i pomimo że się nastawiała, że przyjdzie to i tak jest mi smutno ;( Zrugiej strony dobrze, że zanim bete zrobiłam, bo tak jeszcze 40ziko poszło by się ciąć ;(

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #192681 przez gorla
Mirelcia gosiaczku dziękuję za życzonka w imieniu Oliwki :) na pewno ją wybuziakuję
13 lata 3 miesiąc temu #192682 przez mesy
A ja właśnie zrobiłam test owulacyjny i zaś druga kreska bardzo znikoma ;/ więc straciłam już nadzieje na co kolwiek ;pppp
13 lata 3 miesiąc temu #192683 przez ajłona
agnessska przytulaski!!! a więc do boju niebawem z nowymi siłami!!
13 lata 3 miesiąc temu #192690 przez chłopek
agnesska nastepny cykl nastepne staranka :) ściskam
13 lata 3 miesiąc temu #192692 przez gorla
Agnessa :kiss: :kiss: przytulam razem będziemy miały owulkę , jakie masz długie cykle??

mesy ale co ze miałaś już owulację?? te testy podobno nie wykryją cyklów bezowulacyjnych
13 lata 3 miesiąc temu #192693 przez mesy
No tak mi się wydaję że miałam właśnie w niedzielę bo miałam ten śluz i ta druga krecha byla widoczna ale nie aż tak mocno jak ta kontrolna a tera ta druga krecha jest znikoma;/ ej ja jestem jakaś dziwna haha
13 lata 3 miesiąc temu #192694 przez gorla
mesy a seks kiedy był?
13 lata 3 miesiąc temu #192697 przez mesy
No w niedzielę w razie czego hehe ale jak się okaże że już nie będzie owu.. to se będę pluła w brodę ;p bo było raz jak już napisałam w razie w ... ;p
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia