BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #192550 przez mesy
No tak coś za coś ale robotę masz :) A ja leseruję już dłuższy czas :P :P :P Już mi źle z tym hehe
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #192551 przez gorla
Aguska ale @ dostałaś?
13 lata 3 miesiąc temu #192554 przez chłopek
aguska my sie staralismy 8 miesiecy bedzie ok.
13 lata 3 miesiąc temu #192559 przez mesy
A powiedzcie mi jak to jest ? Chodzi mi o to czy duże znaczenie ma też z jakich miesięcy są rodzice ? Że to niby jakiś taki okres rozrodczy jest ? Bo mi siostra od mojego nagadała - i się nad tym właśnie zastanawiam ;p
13 lata 3 miesiąc temu #192562 przez gorla
my chyba 5 cykl juz sie zakręciłam.
Wczoraj babka się mnie pytała co z moją ciążą :angry: :angry: bo fama poszła , ze jam brzemienna :angry: :angry: mówię, babka to plotki, bo nic wiem.

ale mnie zmuliło po tym torcie
13 lata 3 miesiąc temu #192570 przez Aguska23
gorla napisał:

Aguska ale @ dostałaś?

Nie dostałam
13 lata 3 miesiąc temu #192574 przez gorla
mesy że niby co? że jak ja z października to w październiku płodna będę ? :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #192576 przez ajłona
Witam po długim czasie Gołe Doopki :silly:
a jednak się ktoś stęsknił troszkę...
Gorla jestem jestem i o Was pamiętam cały czas...
pozdrawiam Was gorąco i sorki, że mnie tyle czasu nie było. nieraz problem miałam żeby na forum wleżć, innym razem postanawiam doczytać wszystko...toć ale się nie da w jeden dzień nadrobić bo jesteście wariatki straszne i piszecie jak szalone!
no to postanowiłam na zwolnieniu Was nadrobić! jakieś przeziębienie mi się przypałętało letkie, ale za to z pęcherzem gites!
tyle miałam Wam do napisania...hmmm...od czego zacząć...
Martusia jeszcze raz gratulacje- Majeczka słodziusia...
wszystkie brzusie pozdrawiam.
a jak ten nowy lek pęcherzowy Madziaska :unsure:
obiecałam @nulce,że suwaczek założę po wizycie u gina, więc zaraz się za to biorę...ino rzeknę jeszcze ze Szalone Baboszki :laugh: :laugh: trzymam za Was kciukasy, że hej. testują szaleją bzykają, aż wióry lecą!!! tak trzymać! i nie poddawać się !!!!
Lacrijka ja by tak zobaczyłam te fotki dommmmkuuuuu.... :kiss: :kiss: pliiiiisssss
i jeszcze powiem troszkę o moim Pimpiliszku - ma 8 mmm, a serduszko bije 133 uderzeń na minutę.rośnie zdrowo! w drugim dniu 7 tygodnia takie parametry, to chyba nieźle! teraz wizyta za 5 tygodni dopiero bo ginek nie widzi medycznego powodu do badania wcześniej. wszystko elegansko :woohoo: :silly: , że aż w szoku jestem (no letkie schizy zostają bo aniołkowa mamunia jestem jak wiecie...)a dziś to juz 8 tydzien się zaczął! no proszę!!!
buziaki Kochane!hmmm muszę chyba otworzyć te majówki 2012, aaaa termina na 3 maja, więc moj Stary wymyślił ze nazwiemy bejbika Konstytucja!!!! oooo to dopiero ordżinal!!!1hahahaha :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #192577 przez mesy
gorla nie nie twoi rodzice i twojego męża i że to niby jakoś się wylicza ? Dla mnie to bzdura haha no ale każdy wierzy w co chce ale zaś od siostry od mojego mama jest ze stycznia tata z kwietnia i ona ma termin na kwiecień
13 lata 3 miesiąc temu #192579 przez gorla
Aguska nie chce cie nakrecać , bo nie o to chodzi mi, ale jak nie dostałaś okresu, to nic nie przesadzone..albo zrób betę, albo czekaj na okres :unsure:

mesy moi rodzice są z maja i kwietnia, Marka z sierpnia i pazdziernika. A moja Oliwia jest z września :laugh: :laugh: nic a nic sie nie pokrywa
13 lata 3 miesiąc temu #192581 przez mesy
gorla czyli to bzdura :lol: tak myślałam hehe kity mi tu cisła :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #192584 przez gorla
Ajłona nasza zaginiona owczusia się odnalazła :) :) Konstytucja?? :laugh: :laugh: to se wymyslił :laugh: :laugh: a serducha wali już mocno u Pimpiliszka .
a ja już myślałam, ze dawno nowego foruma założyłaś!! a no testujemy i z bzykaniem dajemy czadu!! oł jeaaaa
13 lata 3 miesiąc temu #192587 przez gorla
no ja narazie mam przerwę w kopulacji, bo dostałam wczoraj niestety @

a jak samopoczucie u ciebie?? jakieś ciążowe niedogodności?
13 lata 3 miesiąc temu #192589 przez gorla
ja temat zmieniam.. ale mam świnczaka morskiego i wczoraj mój małż karmił ją kaszką z łyżeczki, a dziś rano zobaczyłam u niej miseczkę z zupka krupnikiem i kawałkiem kiełbasy :side: :side: :side: łooo matko ocipiał chyba do reszty
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192590 przez ajłona
oj tak Kochana!!! pierwszy miesiąc pamiętasz pałera miałam że hohoho!!! tak w drugim dopadła mnie senność w ciągu dnia, mdłości rano, że fuj...i dużo odpoczywać musze!!! juz ten Pimpilich tego pilnuje!!

gorla buahahahahahahaha!!!! wesoło tam u Was!!!! :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka