- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192576 przez ajłona
Witam po długim czasie Gołe Doopki
a jednak się ktoś stęsknił troszkę...
Gorla jestem jestem i o Was pamiętam cały czas...
pozdrawiam Was gorąco i sorki, że mnie tyle czasu nie było. nieraz problem miałam żeby na forum wleżć, innym razem postanawiam doczytać wszystko...toć ale się nie da w jeden dzień nadrobić bo jesteście wariatki straszne i piszecie jak szalone!
no to postanowiłam na zwolnieniu Was nadrobić! jakieś przeziębienie mi się przypałętało letkie, ale za to z pęcherzem gites!
tyle miałam Wam do napisania...hmmm...od czego zacząć...
Martusia jeszcze raz gratulacje- Majeczka słodziusia...
wszystkie brzusie pozdrawiam.
a jak ten nowy lek pęcherzowy Madziaska
obiecałam @nulce,że suwaczek założę po wizycie u gina, więc zaraz się za to biorę...ino rzeknę jeszcze ze Szalone Baboszki trzymam za Was kciukasy, że hej. testują szaleją bzykają, aż wióry lecą!!! tak trzymać! i nie poddawać się !!!!
Lacrijka ja by tak zobaczyłam te fotki dommmmkuuuuu.... pliiiiisssss
i jeszcze powiem troszkę o moim Pimpiliszku - ma 8 mmm, a serduszko bije 133 uderzeń na minutę.rośnie zdrowo! w drugim dniu 7 tygodnia takie parametry, to chyba nieźle! teraz wizyta za 5 tygodni dopiero bo ginek nie widzi medycznego powodu do badania wcześniej. wszystko elegansko , że aż w szoku jestem (no letkie schizy zostają bo aniołkowa mamunia jestem jak wiecie...)a dziś to juz 8 tydzien się zaczął! no proszę!!!
buziaki Kochane!hmmm muszę chyba otworzyć te majówki 2012, aaaa termina na 3 maja, więc moj Stary wymyślił ze nazwiemy bejbika Konstytucja!!!! oooo to dopiero ordżinal!!!1hahahaha
a jednak się ktoś stęsknił troszkę...
Gorla jestem jestem i o Was pamiętam cały czas...
pozdrawiam Was gorąco i sorki, że mnie tyle czasu nie było. nieraz problem miałam żeby na forum wleżć, innym razem postanawiam doczytać wszystko...toć ale się nie da w jeden dzień nadrobić bo jesteście wariatki straszne i piszecie jak szalone!
no to postanowiłam na zwolnieniu Was nadrobić! jakieś przeziębienie mi się przypałętało letkie, ale za to z pęcherzem gites!
tyle miałam Wam do napisania...hmmm...od czego zacząć...
Martusia jeszcze raz gratulacje- Majeczka słodziusia...
wszystkie brzusie pozdrawiam.
a jak ten nowy lek pęcherzowy Madziaska
obiecałam @nulce,że suwaczek założę po wizycie u gina, więc zaraz się za to biorę...ino rzeknę jeszcze ze Szalone Baboszki trzymam za Was kciukasy, że hej. testują szaleją bzykają, aż wióry lecą!!! tak trzymać! i nie poddawać się !!!!
Lacrijka ja by tak zobaczyłam te fotki dommmmkuuuuu.... pliiiiisssss
i jeszcze powiem troszkę o moim Pimpiliszku - ma 8 mmm, a serduszko bije 133 uderzeń na minutę.rośnie zdrowo! w drugim dniu 7 tygodnia takie parametry, to chyba nieźle! teraz wizyta za 5 tygodni dopiero bo ginek nie widzi medycznego powodu do badania wcześniej. wszystko elegansko , że aż w szoku jestem (no letkie schizy zostają bo aniołkowa mamunia jestem jak wiecie...)a dziś to juz 8 tydzien się zaczął! no proszę!!!
buziaki Kochane!hmmm muszę chyba otworzyć te majówki 2012, aaaa termina na 3 maja, więc moj Stary wymyślił ze nazwiemy bejbika Konstytucja!!!! oooo to dopiero ordżinal!!!1hahahaha
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192579 przez gorla
Aguska nie chce cie nakrecać , bo nie o to chodzi mi, ale jak nie dostałaś okresu, to nic nie przesadzone..albo zrób betę, albo czekaj na okres
mesy moi rodzice są z maja i kwietnia, Marka z sierpnia i pazdziernika. A moja Oliwia jest z września nic a nic sie nie pokrywa
mesy moi rodzice są z maja i kwietnia, Marka z sierpnia i pazdziernika. A moja Oliwia jest z września nic a nic sie nie pokrywa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192590 przez ajłona
oj tak Kochana!!! pierwszy miesiąc pamiętasz pałera miałam że hohoho!!! tak w drugim dopadła mnie senność w ciągu dnia, mdłości rano, że fuj...i dużo odpoczywać musze!!! juz ten Pimpilich tego pilnuje!!
gorla buahahahahahahaha!!!! wesoło tam u Was!!!!
gorla buahahahahahahaha!!!! wesoło tam u Was!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez ajłona.