- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
zachcianki no były już, ja apetyt mam dobry jak nigdy!chociaż rano lekkei mdłości ale potem się rozkręcam hahaha, ostatnio prosiłam Starego, żeby mi kupił te batoniki kinderki takie mleczne w środku, no i na koklety schabowe miałam taką ochotę, że ło matko!!!! a na zapach wrażliwa jestemmmmmm. ostatnio w pracy wyrobić nie mogłam!!!!! to duszno to śmierdzi hahahahaha smiać mi się chce samej ze mnie!!
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Aguska nie chce cie nakrecać , bo nie o to chodzi mi, ale jak nie dostałaś okresu, to nic nie przesadzone..albo zrób betę, albo czekaj na okres
mesy moi rodzice są z maja i kwietnia, Marka z sierpnia i pazdziernika. A moja Oliwia jest z września nic a nic sie nie pokrywa
troszkę jeszcze poczekam, bo jak podliczyłam ile wydałam na te testy ostatnio...to patrze, że lepiej spokojnie poczekać i zacząć myśleć o czymś innym...może to nie jest czas na dziecko i dlatego go nie ma jeszcze
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ale mimo wszystko 3majcie kciuki.
Agusia ja za Ciebie cały czas trzymam
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Agusia, a ja na Twoim miejscu i tak bym bete zrobiła, bo to, że ten drugi test nie wyszedł to nic nie znaczy jeszcze, jeżeli nadal nie masz @ to nie możesz na 100% być pewna Ja właśnie za chwilę chce jechać, ale trochę mnie przeraziła kwota... 40zł.... i wynik po 4h, dwa razy do miasta będę musiała jechać, ale lepsze to niż czekać do piątku za wynikami, chyba bym oszalała... Co nadal nie zmienia faktu, że mam nieodparte wrażenie, że nic z tego... już się nawet z tym pogodziłam
Ale mimo wszystko 3majcie kciuki.
Agusia ja za Ciebie cały czas trzymam
U mnie beta kosztuje 32 zł. Może jutro zrobię przed pracą i odbiorę wynik w piątek. Sama nie wiem, choć wiadomo beta wyjaśni wszystko. Ostatnią miałam zrobioną 1września i nie pokazała ciąży..
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie też by przeraziło 40 zl na betę szczególnie po kasie jaką wydałam na testy no ale czekać do piątku ..hmm ..nie wchodzi w rachubę.. jakbym miała te 40 zł w portfelu to bym poszła chyba..
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
musisz sama podjać decyzję, każda co innego doradzi , bo każda z nas jest inna. Jedna poczeka i się nie spina, a inna( np. ja) nie wytrzyma ani chwili..
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
a powiedzcie mi jeszcze mądre kobitki czy ten suwaczek można jakos na stełe przyczepić czy ciągle muszę kopiować, jejku jaka ja głupia się robie
dziewczynki na betkę!!!! migusiem!!!
bo Wy wszystkie jakoś tak pod kreską macie te suwaczki hmmmm pomocy ja dziś nie myślę (taaaa oby tylko dziś...)