- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193355 przez bidol
Aguska23 napisał:
haaaahaaaaa !!!
ja też tak mam może to taki rocznik zbrakowany
i poprzedni miałam tak jak Ty
co drugi tast był lekko pozytywny ( blada kreseczka )okres mi się też bardzo spóźnił.
i na testy również wydałam fortunę. U mnie beta kosztuję ok 26 zł. (woj. lubelskie)
40 zł to jakiś koszmar.
chłopek napisał:
agusia adługo ci sie spóznia @?
ok. 9 dni, ale jak pisałam nie mam regularnych....wogle jakaś dziwna jestem, wybrakowany model ;p
haaaahaaaaa !!!
ja też tak mam może to taki rocznik zbrakowany
i poprzedni miałam tak jak Ty
co drugi tast był lekko pozytywny ( blada kreseczka )okres mi się też bardzo spóźnił.
i na testy również wydałam fortunę. U mnie beta kosztuję ok 26 zł. (woj. lubelskie)
40 zł to jakiś koszmar.
Temat został zablokowany.
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #193362 przez agnesssa
Delfinek oczywiście, że zdrowie dzidzi najważniejsze Odpoczywaj kochana i żadnego stresu, wczasy pod gruszą zdążysz wykorzystać
Oj boli mnie ten brzuch, boli niech no się tylko szybko skończy @
A w trójmieście powariowali z kosztem tych badań, nie dość że do gin prywatnie, bo na NFZ żadnego badania Ci na miejscu nie zrobią, tylko skierowanie a kto ma dzisiaj na to czas
Oj boli mnie ten brzuch, boli niech no się tylko szybko skończy @
A w trójmieście powariowali z kosztem tych badań, nie dość że do gin prywatnie, bo na NFZ żadnego badania Ci na miejscu nie zrobią, tylko skierowanie a kto ma dzisiaj na to czas
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 3 miesiąc temu #193480 przez Lacrijka
A co tu taka cisza ???????????? gorla pewnie zaspała do tyrki to nie trajkocze heehehe
Co do ginow, to ja sobie chwale prywatne wizyty. Wiem wszystko co chce, nie musze sie prosic o badania, wrecz mój gin czasem je na mnie wymusza a kasuje mnie jak za zwykły monit, czyli niewiele. Od mojej wizyty u gastrologa na fundusz (pamietacie te jaja??) moja noga u lekarza na nfz nie postanie. Na zdrowiu oszczedzac nie bede, innych rzeczy jakos łatwiej mi sobie odmówic.. Ale to tez jest kwestia trafienie na dobrego gina, ja długo szukalam ale znalazłam...
Miłego dnia Kryski-Maryski
Co do ginow, to ja sobie chwale prywatne wizyty. Wiem wszystko co chce, nie musze sie prosic o badania, wrecz mój gin czasem je na mnie wymusza a kasuje mnie jak za zwykły monit, czyli niewiele. Od mojej wizyty u gastrologa na fundusz (pamietacie te jaja??) moja noga u lekarza na nfz nie postanie. Na zdrowiu oszczedzac nie bede, innych rzeczy jakos łatwiej mi sobie odmówic.. Ale to tez jest kwestia trafienie na dobrego gina, ja długo szukalam ale znalazłam...
Miłego dnia Kryski-Maryski
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193481 przez Aguska23
Witajcie
Ta noc minęła mi wyjątkowo spokojnie. Wstałam dziś i pomyślałam, że na spokojnie sobie poczekam. ten pierwszy test musiał być wadliwy, bo kolejne dwa zrobione zgodnie z instrukcją były negatywne. Z betą wstrzymam się jeszcze i najwyżej po weekendzie zrobię, jeżeli do tego czasu nie dostanę @. Bardzo możliwe, tak jak pisałyście, że owu mogła być później niż myślałam i do zapłodnienia mogłoby ewentualnie później dojść... Poczekam spokojnie i już, bo tyle kasy wydałam ostatnio na testy, że w szoku jestem i trzeba się opanować w końcu. Będzie co ma być
3majcie dziś kciuki bo czeka mnie egzamin w pracy ;p Właśnie może tak jak mówicie moja psychika działa - tak bardzo chcę, że się stresuję i mi się całkiem rozregulowało. Może poczekam spokojnie aż mąż na dobre powróci do domu, zdam prawko....Może to i wina tego, że on tak bardzo się teraz stresuje..kto wie...no a tak patrząc obiektywnie to 4 miesiące po ślubie to jeszcze nie tak dużo czasu minęło, a mąż jedynie w weekendy. Wrzucę troszkę na luz...
Ta noc minęła mi wyjątkowo spokojnie. Wstałam dziś i pomyślałam, że na spokojnie sobie poczekam. ten pierwszy test musiał być wadliwy, bo kolejne dwa zrobione zgodnie z instrukcją były negatywne. Z betą wstrzymam się jeszcze i najwyżej po weekendzie zrobię, jeżeli do tego czasu nie dostanę @. Bardzo możliwe, tak jak pisałyście, że owu mogła być później niż myślałam i do zapłodnienia mogłoby ewentualnie później dojść... Poczekam spokojnie i już, bo tyle kasy wydałam ostatnio na testy, że w szoku jestem i trzeba się opanować w końcu. Będzie co ma być
3majcie dziś kciuki bo czeka mnie egzamin w pracy ;p Właśnie może tak jak mówicie moja psychika działa - tak bardzo chcę, że się stresuję i mi się całkiem rozregulowało. Może poczekam spokojnie aż mąż na dobre powróci do domu, zdam prawko....Może to i wina tego, że on tak bardzo się teraz stresuje..kto wie...no a tak patrząc obiektywnie to 4 miesiące po ślubie to jeszcze nie tak dużo czasu minęło, a mąż jedynie w weekendy. Wrzucę troszkę na luz...
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193550 przez gorla
delfinek pewnie , ze zdrówko wasze najważniejsze, nie ma co szaleć..odpoczywaj i relaksuj się, bo potem czasu nie będzie
Lacra wyjątkowo dzisiaj z rana full pracy jeszcze służbowo na miasto mnie wygnali ale już jestem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lacra wyjątkowo dzisiaj z rana full pracy jeszcze służbowo na miasto mnie wygnali ale już jestem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193555 przez gorla
Aguska grunt top spokój stres to diabelstwo. Masz rację, jak masz sama w ciązy siedzieć w domu bez męża to moze lepiej poczekać , los sam zdecyduje kiedy ...hmm mój los mógłby ruszyc tyłek i na czerwiec mi niespodziankę zrobić
kupiłam zestaw kawowy z chodzieży na wesela, pamiątka i kwiaty..starczy ? nie mam pomysłu
kupiłam zestaw kawowy z chodzieży na wesela, pamiątka i kwiaty..starczy ? nie mam pomysłu
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193569 przez gorla
rozdarciuch??? eee to moja Oliwia też hihi, ale ja i małż też nerwusy, takze nieraz ładna akcja w domu idzie .. a jak sie młoda ze starym kłóci , normalnie faceci jak dzieci, słuchając ich mam wrazenie, ze to rodzeństwo kłóci się o zabawkę
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193575 przez ajłona
witam dziewczynki! ja w domku, ale za chwilę tatik mnie nawiedzi coby mi antenę w drugim pokoju podłączyć i chałupę trochę ogarniam...ale lenia mam strasznego rano, pewnie przez ten żołąd w dużej mierze
Lacrijka - Bombijka Tobie także miłego dnia!!
Gorla no córcię masz uroczą po prostu!!!! charakterek po tatusiu a uroda po mamusi
Aguska grzeczna dziewczynka!!! tak trzymaj!!!teraz to jestem o Ciebie spokojna
dobra jadę na szmacie bo jest kongo póki co!!!
Lacrijka - Bombijka Tobie także miłego dnia!!
Gorla no córcię masz uroczą po prostu!!!! charakterek po tatusiu a uroda po mamusi
Aguska grzeczna dziewczynka!!! tak trzymaj!!!teraz to jestem o Ciebie spokojna
dobra jadę na szmacie bo jest kongo póki co!!!
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193576 przez Aguska23
gorla napisał:
Dokładnie W końcu zostanę mamą...
Moim zdaniem prezent jest jak najbardziej OK
Aguska grunt top spokój stres to diabelstwo. Masz rację, jak masz sama w ciązy siedzieć w domu bez męża to moze lepiej poczekać , los sam zdecyduje kiedy ...hmm mój los mógłby ruszyc tyłek i na czerwiec mi niespodziankę zrobić
Dokładnie W końcu zostanę mamą...
Moim zdaniem prezent jest jak najbardziej OK