BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #193355 przez bidol
Aguska23 napisał:

chłopek napisał:

agusia adługo ci sie spóznia @?

ok. 9 dni, ale jak pisałam nie mam regularnych....wogle jakaś dziwna jestem, wybrakowany model ;p

haaaahaaaaa !!!
ja też tak mam może to taki rocznik zbrakowany :P
i poprzedni miałam tak jak Ty
co drugi tast był lekko pozytywny ( blada kreseczka )okres mi się też bardzo spóźnił.
i na testy również wydałam fortunę. U mnie beta kosztuję ok 26 zł. (woj. lubelskie)
40 zł to jakiś koszmar.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #193357 przez Aguska23
U mnie 32zł, jutro zrobię...

a wszystko możliwe z tym rocznikiem
13 lata 3 miesiąc temu #193362 przez agnesssa
Delfinek oczywiście, że zdrowie dzidzi najważniejsze :) Odpoczywaj kochana i żadnego stresu, wczasy pod gruszą zdążysz wykorzystać :D

Oj boli mnie ten brzuch, boli niech no się tylko szybko skończy @
A w trójmieście powariowali z kosztem tych badań, nie dość że do gin prywatnie, bo na NFZ żadnego badania Ci na miejscu nie zrobią, tylko skierowanie a kto ma dzisiaj na to czas :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #193371 przez chłopek
dosc ze sie składki placi to jeszcze takie cyrki. ja fortune straciłam zpierwszym dzieckiem jak chodzilam prywatnie,i lepszej opieki wcale nie mialam to teraz tylko na NFZ pojde wrazie w
13 lata 3 miesiąc temu #193480 przez Lacrijka
A co tu taka cisza ???????????? gorla pewnie zaspała do tyrki to nie trajkocze heehehe

Co do ginow, to ja sobie chwale prywatne wizyty. Wiem wszystko co chce, nie musze sie prosic o badania, wrecz mój gin czasem je na mnie wymusza a kasuje mnie jak za zwykły monit, czyli niewiele. Od mojej wizyty u gastrologa na fundusz (pamietacie te jaja??) moja noga u lekarza na nfz nie postanie. Na zdrowiu oszczedzac nie bede, innych rzeczy jakos łatwiej mi sobie odmówic.. Ale to tez jest kwestia trafienie na dobrego gina, ja długo szukalam ale znalazłam...

Miłego dnia Kryski-Maryski :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #193481 przez Aguska23
Witajcie

Ta noc minęła mi wyjątkowo spokojnie. Wstałam dziś i pomyślałam, że na spokojnie sobie poczekam. ten pierwszy test musiał być wadliwy, bo kolejne dwa zrobione zgodnie z instrukcją były negatywne. Z betą wstrzymam się jeszcze i najwyżej po weekendzie zrobię, jeżeli do tego czasu nie dostanę @. Bardzo możliwe, tak jak pisałyście, że owu mogła być później niż myślałam i do zapłodnienia mogłoby ewentualnie później dojść... Poczekam spokojnie i już, bo tyle kasy wydałam ostatnio na testy, że w szoku jestem i trzeba się opanować w końcu. Będzie co ma być :)

3majcie dziś kciuki bo czeka mnie egzamin w pracy ;p Właśnie może tak jak mówicie moja psychika działa - tak bardzo chcę, że się stresuję i mi się całkiem rozregulowało. Może poczekam spokojnie aż mąż na dobre powróci do domu, zdam prawko....Może to i wina tego, że on tak bardzo się teraz stresuje..kto wie...no a tak patrząc obiektywnie to 4 miesiące po ślubie to jeszcze nie tak dużo czasu minęło, a mąż jedynie w weekendy. Wrzucę troszkę na luz...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193550 przez gorla
delfinek pewnie , ze zdrówko wasze najważniejsze, nie ma co szaleć..odpoczywaj i relaksuj się, bo potem czasu nie będzie :laugh:

Lacra wyjątkowo dzisiaj z rana full pracy jeszcze służbowo na miasto mnie wygnali ale już jestem :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #193555 przez gorla
Aguska grunt top spokój :) stres to diabelstwo. Masz rację, jak masz sama w ciązy siedzieć w domu bez męża to moze lepiej poczekać , los sam zdecyduje kiedy ...hmm mój los mógłby ruszyc tyłek i na czerwiec mi niespodziankę zrobić ;)

kupiłam zestaw kawowy z chodzieży na wesela, pamiątka i kwiaty..starczy ? nie mam pomysłu
13 lata 3 miesiąc temu #193556 przez chłopek
ale śliczna dziewczynka.
13 lata 3 miesiąc temu #193559 przez gorla
chłopek ;) a jaka kapryśna sie zrobiła..łoooo matko, geny- po tatusiu

ajłonka a ty w pracy? czy wolne

mesy też dziś zaspała ?
13 lata 3 miesiąc temu #193561 przez chłopek
no trzeba jako ten los ruszy :) mój pewnie ruszy tyłek i na listopad mąż znowu dostanie prezent :)
13 lata 3 miesiąc temu #193564 przez chłopek
no mój ma geny po mamusi :) leniuszek mały i rozdarciuch
13 lata 3 miesiąc temu #193569 przez gorla
:) rozdarciuch??? eee to moja Oliwia też hihi, ale ja i małż też nerwusy, takze nieraz ładna akcja w domu idzie .. a jak sie młoda ze starym kłóci , normalnie faceci jak dzieci, słuchając ich mam wrazenie, ze to rodzeństwo kłóci się o zabawkę :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #193575 przez ajłona
witam dziewczynki! ja w domku, ale za chwilę tatik mnie nawiedzi coby mi antenę w drugim pokoju podłączyć i chałupę trochę ogarniam...ale lenia mam strasznego rano, pewnie przez ten żołąd w dużej mierze ;)
Lacrijka - Bombijka Tobie także miłego dnia!!
Gorla no córcię masz uroczą po prostu!!!! charakterek po tatusiu a uroda po mamusi ;)
Aguska grzeczna dziewczynka!!! tak trzymaj!!!teraz to jestem o Ciebie spokojna ;)
dobra jadę na szmacie bo jest kongo póki co!!! :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #193576 przez Aguska23
gorla napisał:

Aguska grunt top spokój :) stres to diabelstwo. Masz rację, jak masz sama w ciązy siedzieć w domu bez męża to moze lepiej poczekać , los sam zdecyduje kiedy ...hmm mój los mógłby ruszyc tyłek i na czerwiec mi niespodziankę zrobić ;)

kupiłam zestaw kawowy z chodzieży na wesela, pamiątka i kwiaty..starczy ? nie mam pomysłu

Dokładnie :) W końcu zostanę mamą...

Moim zdaniem prezent jest jak najbardziej OK
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży