- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193591 przez gorla
Aguska tak trzymaj już sie martwiłam że w nerwice wpadniesz przez to czekanie i niepewność
ajłona tylko nie zajedź tej szmaty, daj jej żyć!!! nie przemęczaj się, ciąża nie choroba, ale.. można bezkarnie leniuchować i nikt słowa nie powie
OBIECUJE , że to ja ostatnie już zdjęcie jak Oliwia miała prawie 7 miesięcy (więcej nie zaśmiecam)
chłopek u nas ja waga, Oliwia panna a małż wodnik .U nas ja mam przewagę , bo sie najwięcej drze no a małż najwięcej stęka w ten sposób lansuje się na drugiej pozycji
dziś ma fryzjera w końcu , bo już jak zebra wyglądam z tymi odrostami
ajłona tylko nie zajedź tej szmaty, daj jej żyć!!! nie przemęczaj się, ciąża nie choroba, ale.. można bezkarnie leniuchować i nikt słowa nie powie
OBIECUJE , że to ja ostatnie już zdjęcie jak Oliwia miała prawie 7 miesięcy (więcej nie zaśmiecam)
chłopek u nas ja waga, Oliwia panna a małż wodnik .U nas ja mam przewagę , bo sie najwięcej drze no a małż najwięcej stęka w ten sposób lansuje się na drugiej pozycji
dziś ma fryzjera w końcu , bo już jak zebra wyglądam z tymi odrostami
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193666 przez gorla
Mirelcia ale ta obietnica to tylko dzisiaj jutro znów zaczynam a z ząbkiem do zębologa ino migiem ja już mam 5 wyrwanych i 3 plomby, jeszcze trochę i na sztuczne zębiska przejdę. Na noc do łóżka będę ściągać, mąż sie ucieszy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 3 miesiąc temu #193730 przez magduska
a u mnie klapa z kolejnych staranek. !
@ znow przyszla przed czasem miala byc okolo 21,a tu niespodzianka dzisiaj rano i na dodatek tak mnie cholernie kłuje tam w srodku,ze jak chodze to musze sie zatrzymac:-(
wiec ja czekam na cud,w ktorys tam miesiacu staran hehe,w horoskopie piszaa mi ze powinnam zagrac w totolotka-i nie gram,a o ciazy nic nie mowie heheh (przepraszam pisza)
oliwcia-goral przecudna byla i napewno dalej taka jest:-)
@ znow przyszla przed czasem miala byc okolo 21,a tu niespodzianka dzisiaj rano i na dodatek tak mnie cholernie kłuje tam w srodku,ze jak chodze to musze sie zatrzymac:-(
wiec ja czekam na cud,w ktorys tam miesiacu staran hehe,w horoskopie piszaa mi ze powinnam zagrac w totolotka-i nie gram,a o ciazy nic nie mowie heheh (przepraszam pisza)
oliwcia-goral przecudna byla i napewno dalej taka jest:-)
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #193738 przez gosiak
Gorla Oliwka super ale dlaczemu wycięłaś siebie ze zdjęcia, strasznie jestem ciekawa Twojej osoby
Magduśka no to rzeczywiście szybko dostałaś, a normalny ten @? bo to w sumie tydzień przed terminem, to tak jak ja bym dziś dostała to by mnie to zastanawiało, bo tak jak Ty mam dostać 21
Magduśka no to rzeczywiście szybko dostałaś, a normalny ten @? bo to w sumie tydzień przed terminem, to tak jak ja bym dziś dostała to by mnie to zastanawiało, bo tak jak Ty mam dostać 21
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193745 przez magduska
jak na pierwszy dzien to tak sobie,w sumie rano lecialo mi wiecej takiego blado rozowo-czerwono- brazowego sluzu,
ale gosiak ja nie licze na ciaze,to napewno nie to,na dodatek brzuch mnie bolala rano,teraz po tabletce przestal,wiec u mnie odpada w tobie kochana jeszcze nadzieje )glowa do gory,w koncu kiedys musi sie nam udac chociazby tym dluzszym staraczka-nie chce wyjsc na egoistke,ale przydaloby sie zwolnic miejsce juz innym ) heheh
ale gosiak ja nie licze na ciaze,to napewno nie to,na dodatek brzuch mnie bolala rano,teraz po tabletce przestal,wiec u mnie odpada w tobie kochana jeszcze nadzieje )glowa do gory,w koncu kiedys musi sie nam udac chociazby tym dluzszym staraczka-nie chce wyjsc na egoistke,ale przydaloby sie zwolnic miejsce juz innym ) heheh
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193756 przez gosiak
magdulka masz racje czas by zwolnić miejsca, i nie jest to egoizm tylko taka powinna być kolej rzeczy, my już jesteśmy bardzo zmęczone i strasznie dobija że przewijaja się nowe staraczki, zachodzą, przenoszą się na mamusie, a my zostajemy i tak tkwimy tu ( bez urazy dziewczyny)
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193769 przez magduska
tak juz niestety jest gosiak,moze przemawia przeze mnie zazdrosc,ale wkurza mnie niekiedy jak pojawi sie nowa staraczka i psze,ze od miesiaca sie stara i nie jest w ciazy,a tu nagle po kilku dniach oznajmni,ze na tescie dwie kreski-fajnie,tylko mnie to dobija,
co my mamy powiedziec,te starajace sie juz nie wiadomo ile,dzieki komu jest tyle stron na forum(ja moze mniej sie udzielam,ale sie pojawiam i czytam regularnie),a ja niechce byc az do tego jak na forum pojawi sie 10-cio tysieczna strona:-(( sory,nie chce zeby ktos sie urazil,ale my stare staraczki domagamy sie przejscia juz na mamusie hehe
co my mamy powiedziec,te starajace sie juz nie wiadomo ile,dzieki komu jest tyle stron na forum(ja moze mniej sie udzielam,ale sie pojawiam i czytam regularnie),a ja niechce byc az do tego jak na forum pojawi sie 10-cio tysieczna strona:-(( sory,nie chce zeby ktos sie urazil,ale my stare staraczki domagamy sie przejscia juz na mamusie hehe
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #193774 przez gorla
gosiaczku magdusko moje pipki kochane normalka , że ciut w serduszku zakuje jak nam idzie jak po bruku a ktoś ma od ręki. Wy jesteście dłuzej ode mnie, u mnie jak na razie 5 cykl, a ile mnie jeszcze czeka to nie wiem ..
Mi ogólne wszystko idzie pod górkę, dosłownie ciągle z deszczu pod rynnę, z wszystkim się muszę męczyć i dalej jeszcze nie to ..ehh przyzwyczaiłam się ale zastanawiam sie co ze mną nie tak ..
gosiak jak znajdę jaką fotę w miarę to wrzucę ..tylko zeby potem nie było, że koszmary miałaś
Mi ogólne wszystko idzie pod górkę, dosłownie ciągle z deszczu pod rynnę, z wszystkim się muszę męczyć i dalej jeszcze nie to ..ehh przyzwyczaiłam się ale zastanawiam sie co ze mną nie tak ..
gosiak jak znajdę jaką fotę w miarę to wrzucę ..tylko zeby potem nie było, że koszmary miałaś
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej