BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #193587 przez chłopek
moj synek z meżęem to skorpionki wiec maja przewage :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193591 przez gorla
Aguska tak trzymaj :) już sie martwiłam że w nerwice wpadniesz przez to czekanie i niepewność

ajłona tylko nie zajedź tej szmaty, daj jej żyć!!! nie przemęczaj się, ciąża nie choroba, ale.. :laugh: można bezkarnie leniuchować i nikt słowa nie powie :P :P

OBIECUJE , że to ja ostatnie już zdjęcie jak Oliwia miała prawie 7 miesięcy (więcej nie zaśmiecam)

chłopek u nas ja waga, Oliwia panna a małż wodnik .U nas ja mam przewagę , bo sie najwięcej drze :laugh: no a małż najwięcej stęka w ten sposób lansuje się na drugiej pozycji

dziś ma fryzjera w końcu , bo już jak zebra wyglądam z tymi odrostami
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #193595 przez chłopek
gorla kiedy ci OLIWKA zaczeła chodzic? bo moj juz od miesiaca za raczke chodzi a teraz sie juz próbuje sam puszczac dodam ze dopiero od wczoraj raczkuje ale tak smiesznie jedna noge do góry a druga sie odpycha :)
13 lata 3 miesiąc temu #193598 przez gorla
chłopek od 9 miesiąca zaczęła, jak znajdę na poczcie filmik po wrzucę.
13 lata 3 miesiąc temu #193619 przez chłopek
dziewczyny oddajcie dzisiaj na nas głosy dzieki :)
13 lata 3 miesiąc temu #193625 przez Mirella
ząb mnie boli i proponuję nic ode mnie nie oczekiwać

gorla jak wrócę do formy to masz przerąbane za tę dziwną obietnicę!!!!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193666 przez gorla
Mirelcia ale ta obietnica to tylko dzisiaj :laugh: :laugh: jutro znów zaczynam :laugh: :laugh: a z ząbkiem do zębologa ino migiem :P :P ja już mam 5 wyrwanych i 3 plomby, jeszcze trochę i na sztuczne zębiska przejdę. Na noc do łóżka będę ściągać, mąż sie ucieszy :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #193730 przez magduska
a u mnie klapa z kolejnych staranek. !
@ znow przyszla przed czasem miala byc okolo 21,a tu niespodzianka dzisiaj rano i na dodatek tak mnie cholernie kłuje tam w srodku,ze jak chodze to musze sie zatrzymac:-(
wiec ja czekam na cud,w ktorys tam miesiacu staran hehe,w horoskopie piszaa mi ze powinnam zagrac w totolotka-i nie gram,a o ciazy nic nie mowie heheh (przepraszam pisza)

oliwcia-goral przecudna byla i napewno dalej taka jest:-)
13 lata 3 miesiąc temu #193738 przez gosiak
Gorla Oliwka super ale dlaczemu wycięłaś siebie ze zdjęcia, strasznie jestem ciekawa Twojej osoby :silly:

Magduśka no to rzeczywiście szybko dostałaś, a normalny ten @? bo to w sumie tydzień przed terminem, to tak jak ja bym dziś dostała to by mnie to zastanawiało, bo tak jak Ty mam dostać 21 :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #193745 przez magduska
jak na pierwszy dzien to tak sobie,w sumie rano lecialo mi wiecej takiego blado rozowo-czerwono- brazowego sluzu,
ale gosiak ja nie licze na ciaze,to napewno nie to,na dodatek brzuch mnie bolala rano,teraz po tabletce przestal,wiec u mnie odpada w tobie kochana jeszcze nadzieje :-))glowa do gory,w koncu kiedys musi sie nam udac chociazby tym dluzszym staraczka-nie chce wyjsc na egoistke,ale przydaloby sie zwolnic miejsce juz innym :-)) heheh
13 lata 3 miesiąc temu #193756 przez gosiak
magdulka masz racje czas by zwolnić miejsca, i nie jest to egoizm tylko taka powinna być kolej rzeczy, my już jesteśmy bardzo zmęczone i strasznie dobija że przewijaja się nowe staraczki, zachodzą, przenoszą się na mamusie, a my zostajemy i tak tkwimy tu :dry: ( bez urazy dziewczyny)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #193769 przez magduska
tak juz niestety jest gosiak,moze przemawia przeze mnie zazdrosc,ale wkurza mnie niekiedy jak pojawi sie nowa staraczka i psze,ze od miesiaca sie stara i nie jest w ciazy,a tu nagle po kilku dniach oznajmni,ze na tescie dwie kreski-fajnie,tylko mnie to dobija,
co my mamy powiedziec,te starajace sie juz nie wiadomo ile,dzieki komu jest tyle stron na forum(ja moze mniej sie udzielam,ale sie pojawiam i czytam regularnie),a ja niechce byc az do tego jak na forum pojawi sie 10-cio tysieczna strona:-(( sory,nie chce zeby ktos sie urazil,ale my stare staraczki domagamy sie przejscia juz na mamusie hehe :-)
13 lata 3 miesiąc temu #193773 przez gosiak
takie same odczucia mam magdulka :dry:

a gdzie gabi ? znowu wyjechała a my nic nie wiemy ? gabryś hallo :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #193774 przez gorla
gosiaczku magdusko moje pipki kochane ;) ;) normalka , że ciut w serduszku zakuje jak nam idzie jak po bruku a ktoś ma od ręki. Wy jesteście dłuzej ode mnie, u mnie jak na razie 5 cykl, a ile mnie jeszcze czeka to nie wiem ..

Mi ogólne wszystko idzie pod górkę, dosłownie ciągle z deszczu pod rynnę, z wszystkim się muszę męczyć i dalej jeszcze nie to ..ehh przyzwyczaiłam się ale zastanawiam sie co ze mną nie tak ..

gosiak jak znajdę jaką fotę w miarę to wrzucę ..tylko zeby potem nie było, że koszmary miałaś :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193777 przez gorla
gosiaczku znalazłam w telefonie coś ja i małż miesiąc temu

ale zimota u mnie, lało przed chwila i dobrze, inaczej Marecki by się od wesela migał, ze ma pracę i takie tam a teraz prezent już kupiłam, spakowałam , wyjścia nie ma :laugh: :laugh:
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka