- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ta stara jędza jak byłam w 7 mcu zagrożonej ciąży przylazła po mnie żeby z nią poiszła do ogrodu po ogórki, poszłam ale deptałam po pędach , no wiadomo ciężarówki sa nie zgrabne, tak mnie zjechała jak psa. Wstała, pierdolnęłam drzwiami coś tam powoiedziałam (?) odczekałam jak pojedzie do miasta i przeszłam się 3 razy po pędacvh wzdłuż zagonów..wszystkich!!! ulżyło mi
mesy zdrówka dla babci
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
mesy to jak od tyłu Cię boli to masz tyłozgięcie, bynajmniej ja tak obstawiam, no i mnie też plecy przy owu pobolewają ale spróbuj sobie kiedyś od tyłu i po stosunku leż tak przez 10min wtedy przy tyłozgięciu niby szybciej plemniki docierają gdzie trzeba, ja drugi cykl w tej pozycji, bo zawsze to z nogami do góry się leżało a teraz własnie w tej pozycji sobie leże z tyłkiem do góry a leże na ramionach cholera nie wiem jak to opisać
gorla ale co masz problem z połykaniem posiłków tak? ja kiedyś miałam problem z połykaniem tabletek, kurcze w szpitalu leżałam na obserwacji z wyrostkiem w piątej klasie to było to tablety chowałam do chusteczek, a potem do kibelka ale przekręt ze mnie ciekawe co to za tablety były
musi to cholernie seksownie wyglądać
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny nie za dużo kompleentów zaraz tu buraka puszcza, zamknę sie w sobie i nie odezwę się ale spokój byście miały
magdusko mam na imię Aga a figurka nie taka super bo szkieletor jestem i cycka ciut za mało na zdjęciu nie widać ale tak jest
a tu smoczyca, mój wróg publiczny nr 1 - teściowa
oo Boże
no smok konkretny
jej to awet źle z oczu patrzy - bazyliszek
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny moja mama też już nie żyje i to od paru dobrych lat w sumie to miałam ok 19 lat jak umarła, a Teściowa - potwór wtrąca się straszie i astawia męża przeciwko mie, flondra jedna.Lacra...mi się tez wydaje że Twoja tesciowa może tez inaczej patrzy, bo swojej mamy już nie masz a Moja to np. tez chce byc lepsza od mojej mamy(taka rywalizacja) np mój powie przy swojej mamie, że coś mu od mojej mamy smakowało a Ona "a co u mamy to już nie dobre" i wiesz tak to wygląda, Ona chce byc pod każdym względem lepsza u syna w oczach. Ale powoli uczę się słuchac jednym uchem a wypuszczac drugim...T tez poszedł na kompromis i jak tam jedziemy to na jeden dzień np. nd i wracamy a nie jak to kiedyś bywało na sobote i na niedziele ehhh
ja bym chciała z kobitą dobrze żyć, tym bardziej że nie mam własnej mamy. Oa owszem wysłucha, nawet łezkę uroni, ale jak się odwrócisz to tak Ci dupę obsmaruję, że żyć się odechciewa. Mój sposób na krowę - żyć ale z wielkim dystansem.
rozmawiam tylko o pogodzie.
Mojego szwagra żona jest w ciąży i tak się im wtrącała, że doszło do zwarcia, to ją od szmat wyzwała, biedna krwawienia i skurczów dostała, a teraz co dzień pyta czy już jedzie rodzić (termin miała na 11.09.11) tak miła kobietka. - Do niedawna nie wiedziałam co to nienawiść - już teraz wiem
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny sory za powielaie zdjęcia smoczycy, więcej już tego nie zrobie. No koszmary po nocach się będą śniły
Te zafasolkowae - UWAGA NIECH NIE PATRZĄ !!!!
bo jeszcze skurczów dostaną - zresztą w ciąży trzeba patrzeć a same piękne rzeczy - ta pani jak widać do tej grupy się nie zalicza
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
a ksywa Smoczyca pasuje idealnie, ma taki wredny wyraz twarzy a co za tym idzie taki sam charakterek brrr
no ja mam inna sytuację, bo mojego męża mama już z 10 lat nie żyje
więc nie mam teściowej i nawet jej nie znałam, bo ze swoim jestem dopiero od 4 lat.
Lacra, jutro jadę do Wrocka odebrać siorkę ze szpitala na Chałubińskiego, a wcześniej chcę zahaczyć o Ikeę i już na samą myśl mnie trzepie, ja i Wrocek? SAMA? O matko, toż to się będzie działo! Także lepiej jutro na drogę nie wychodź haha
w sumie prawko mam od 1,5 roku, u siebie jeżdżę codziennie i spoko, ale nie ma porównania z ruchem we Wrocku, te tramwaje najgorsze
ale dam radę, już sobie nawet mapkę wydrukowałam z trasą przejazdu coby się w tym gąszczu nie zgubić