BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #193972 przez Lacrijka
Delfinku, to jak bedziesz jechala z Ikei w strone centrum to mi pomachaj bo ja niedaleko Bielan mieszkam :laugh: :laugh: :laugh: i tez po popołudniu bede w Ikei bo jade po moje wypatrzone komódki ...Musze wiec uwazac hahaha
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #194024 przez Aguska23
Zerknęłam na zdjęcie tej smoczycy i się przeraziłam taka teściowa to koszmar naprawdę musi być. Moja jest ok, a do tego mieszka 70 km od nas hihi więc jest spoko.
Ja kolejny wieczór na nauce spędzam ;p
13 lata 3 miesiąc temu #194050 przez ajłona
Aguska a co Ty tak zakuwasz? powodzenia zatem ;)
13 lata 3 miesiąc temu #194057 przez Aguska23
ajłona napisał:

Aguska a co Ty tak zakuwasz? powodzenia zatem ;)

W poniedziałek pisałam ze znajomości przepisów kodeksu pracy, dziś ze znajomości przepisów ustawy, na której pracuję, jutro mam pisać ze znajomości przepisów dotyczących zatrudniania cudzoziemców...
13 lata 3 miesiąc temu #194098 przez gosiak
Aguśka no to powodzenia :blink:

a co tu caka cichawa :unsure: gdzie gorla i reszta bandziory?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #194141 przez Lacrijka
Patrzcie jaki biedny cicioł :( :( :( :( :(
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #194147 przez gosiak
ja bym go wpuściła :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #194153 przez magduska
co za chamstwo,ja bym nie mogla tak zostawic swojego toffika :-(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194155 przez Lacrijka
A ja bym wzieła do domku takiego dzika :kiss: :kiss: :kiss: A pozniej bym siedziała razem z tym kotem tam, bo by mnie maz przegonił :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

magduśka, domek gotowy juz ??? my juz konczymy, za 12 dni wyprowadzka :) :) :) :) :)
13 lata 3 miesiąc temu #194160 przez delfinek83
mój kocur wygląda identycznie
bidulka z niego, aż mi się płakać zachciało jak widzę jak tak patrzy w te drzwi i wyczekuje żeby go wpuścić, a jakiś wredny skur.... pewnie go na dwór na zbity pysk wywalił i jeszcze kartkę pisze żeby go nie wpuszczać na klatkę, no jakbym tak kogoś palnęła to by nie wstał :ohmy:
żal mi bezdomnych zwierząt, człowiek najpierw oswoi a jak już urośnie i się znudzi to wywala jak śmiecia :angry:
ehhh brak słów normalnie, znieczulica i tyle

Lacra, nie martw się, ja w Ikei będę z samego rana bo potem muszę po siorkę jechać do szpitala i z nią prosto do domu, więc luzik, chyba nic Ci nie grozi :silly:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 3 miesiąc temu #194161 przez magduska
zazdroszcze lacrijka,tez juz bym chciala nawet za miesiac:-))
w przyszlym tygodniu podlanczaja piec i kaloryfery,potem dopiero plytki i panele,i wtedy malowanie i meble i wprowadzam sie hhehe
mam nadzieje,ze uda sie na boze narodzenie

chyba ze kasy zabraknie,ale bedziemy musieli chyba wziasc 50 000 tys.kredytu,bo juz mamy puste konta,dobrze,ze drzw kupilismy do calego domku wczesniej,miesiac temu odebralismy,a teraz ten wydatek
13 lata 3 miesiąc temu #194165 przez magduska
a ty juz na zewnatrz domu wszystko urzadzone?? podworeczko z ogrodeczkiem zrobione?:-))

bo my mamy dosyc duza dzialke,to nawet calej nie grodzimy,za duzo kasy na to by poszlo,narazie mam ogrodzone obok domu,a tam w dalsza czesc podworka,kupilismy dzisiaj siatke,wiec tym grodzimy,zreszta to jest od strony lasu i wcale tego nie widac,a moje tuje juz prawie zaslaniaja ogrodzenie,specjalnie kupilam wieksze 1,3 m hehe :-)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194167 przez Lacrijka
No kasa idzie strasznie na dom..My juz robimy rok, ale w sumie dobrze bo nie musielismy brac kredytu.. Zostaniemy goli ale bedziemy spac spokojnie.. Zobaczysz ile Wam pojdzie na urzadzaniu..My nie mamy jeszcze wszystkiego a juz 100tys pękło na samo urzadzanie tzn panele, plytki, kuchnia, schody itd itd ...Masakra !!!!!!!!!!!!!!

Ogrodzenie juz mamy, tzn z 3 stron takie siatkowe, bramy z przodu nie mamy.. nasampierw musimy powyciagac pienki z korzeniami bo robilismy wycinke lasu, na to nawiesc ze 300ton ziemi zeby wyrównac teren no i musimy przysypac to co jest bo tam sa piaski wiec nic mi sie tam nie ptzyjmie..Ale to na wiosne bo kase jeszcze musimy w dom zainwestowac bo od 1 mamy juz pare na wynajem mieszkania, wiec musimy sie juz tam urzadzic.
13 lata 3 miesiąc temu #194176 przez gosiak
Lacra rok to i tak sukces, tym bardziej że bez potrzeby brania kredytu, a fakt urządzanie domu to skarbonka bez dna, to już 12dni, wykombinowałaś cosik z tym netem? weź tam jakiegos kabla cichaczem pociąg :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #194177 przez magduska
wiem,w sumie wole wprowadzic sie te 3 miesiace pozniej niz brac ten cholerny kredyt,ale my i tak bedziemy musieli wziasc tak dla formalnosci,zeby skarbowka nie doczepila sie do firmy meza,wiesz jak z nimi zaczac,to wole od swietego spokoju to zrobic,albo mam jeszcze jedno wyjscie,bede zwlekac z odbiorm domu,najwyzej bede go wykanczac niby 5 lat hehe :-)))
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia