- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194057 przez Aguska23
ajłona napisał:
W poniedziałek pisałam ze znajomości przepisów kodeksu pracy, dziś ze znajomości przepisów ustawy, na której pracuję, jutro mam pisać ze znajomości przepisów dotyczących zatrudniania cudzoziemców...
Aguska a co Ty tak zakuwasz? powodzenia zatem
W poniedziałek pisałam ze znajomości przepisów kodeksu pracy, dziś ze znajomości przepisów ustawy, na której pracuję, jutro mam pisać ze znajomości przepisów dotyczących zatrudniania cudzoziemców...
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194155 przez Lacrijka
A ja bym wzieła do domku takiego dzika A pozniej bym siedziała razem z tym kotem tam, bo by mnie maz przegonił
magduśka, domek gotowy juz ??? my juz konczymy, za 12 dni wyprowadzka
magduśka, domek gotowy juz ??? my juz konczymy, za 12 dni wyprowadzka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Lacrijka.
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194160 przez delfinek83
mój kocur wygląda identycznie
bidulka z niego, aż mi się płakać zachciało jak widzę jak tak patrzy w te drzwi i wyczekuje żeby go wpuścić, a jakiś wredny skur.... pewnie go na dwór na zbity pysk wywalił i jeszcze kartkę pisze żeby go nie wpuszczać na klatkę, no jakbym tak kogoś palnęła to by nie wstał
żal mi bezdomnych zwierząt, człowiek najpierw oswoi a jak już urośnie i się znudzi to wywala jak śmiecia
ehhh brak słów normalnie, znieczulica i tyle
Lacra, nie martw się, ja w Ikei będę z samego rana bo potem muszę po siorkę jechać do szpitala i z nią prosto do domu, więc luzik, chyba nic Ci nie grozi
bidulka z niego, aż mi się płakać zachciało jak widzę jak tak patrzy w te drzwi i wyczekuje żeby go wpuścić, a jakiś wredny skur.... pewnie go na dwór na zbity pysk wywalił i jeszcze kartkę pisze żeby go nie wpuszczać na klatkę, no jakbym tak kogoś palnęła to by nie wstał
żal mi bezdomnych zwierząt, człowiek najpierw oswoi a jak już urośnie i się znudzi to wywala jak śmiecia
ehhh brak słów normalnie, znieczulica i tyle
Lacra, nie martw się, ja w Ikei będę z samego rana bo potem muszę po siorkę jechać do szpitala i z nią prosto do domu, więc luzik, chyba nic Ci nie grozi
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194161 przez magduska
zazdroszcze lacrijka,tez juz bym chciala nawet za miesiac:-))
w przyszlym tygodniu podlanczaja piec i kaloryfery,potem dopiero plytki i panele,i wtedy malowanie i meble i wprowadzam sie hhehe
mam nadzieje,ze uda sie na boze narodzenie
chyba ze kasy zabraknie,ale bedziemy musieli chyba wziasc 50 000 tys.kredytu,bo juz mamy puste konta,dobrze,ze drzw kupilismy do calego domku wczesniej,miesiac temu odebralismy,a teraz ten wydatek
w przyszlym tygodniu podlanczaja piec i kaloryfery,potem dopiero plytki i panele,i wtedy malowanie i meble i wprowadzam sie hhehe
mam nadzieje,ze uda sie na boze narodzenie
chyba ze kasy zabraknie,ale bedziemy musieli chyba wziasc 50 000 tys.kredytu,bo juz mamy puste konta,dobrze,ze drzw kupilismy do calego domku wczesniej,miesiac temu odebralismy,a teraz ten wydatek
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194165 przez magduska
a ty juz na zewnatrz domu wszystko urzadzone?? podworeczko z ogrodeczkiem zrobione?)
bo my mamy dosyc duza dzialke,to nawet calej nie grodzimy,za duzo kasy na to by poszlo,narazie mam ogrodzone obok domu,a tam w dalsza czesc podworka,kupilismy dzisiaj siatke,wiec tym grodzimy,zreszta to jest od strony lasu i wcale tego nie widac,a moje tuje juz prawie zaslaniaja ogrodzenie,specjalnie kupilam wieksze 1,3 m hehe
bo my mamy dosyc duza dzialke,to nawet calej nie grodzimy,za duzo kasy na to by poszlo,narazie mam ogrodzone obok domu,a tam w dalsza czesc podworka,kupilismy dzisiaj siatke,wiec tym grodzimy,zreszta to jest od strony lasu i wcale tego nie widac,a moje tuje juz prawie zaslaniaja ogrodzenie,specjalnie kupilam wieksze 1,3 m hehe
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #194167 przez Lacrijka
No kasa idzie strasznie na dom..My juz robimy rok, ale w sumie dobrze bo nie musielismy brac kredytu.. Zostaniemy goli ale bedziemy spac spokojnie.. Zobaczysz ile Wam pojdzie na urzadzaniu..My nie mamy jeszcze wszystkiego a juz 100tys pękło na samo urzadzanie tzn panele, plytki, kuchnia, schody itd itd ...Masakra !!!!!!!!!!!!!!
Ogrodzenie juz mamy, tzn z 3 stron takie siatkowe, bramy z przodu nie mamy.. nasampierw musimy powyciagac pienki z korzeniami bo robilismy wycinke lasu, na to nawiesc ze 300ton ziemi zeby wyrównac teren no i musimy przysypac to co jest bo tam sa piaski wiec nic mi sie tam nie ptzyjmie..Ale to na wiosne bo kase jeszcze musimy w dom zainwestowac bo od 1 mamy juz pare na wynajem mieszkania, wiec musimy sie juz tam urzadzic.
Ogrodzenie juz mamy, tzn z 3 stron takie siatkowe, bramy z przodu nie mamy.. nasampierw musimy powyciagac pienki z korzeniami bo robilismy wycinke lasu, na to nawiesc ze 300ton ziemi zeby wyrównac teren no i musimy przysypac to co jest bo tam sa piaski wiec nic mi sie tam nie ptzyjmie..Ale to na wiosne bo kase jeszcze musimy w dom zainwestowac bo od 1 mamy juz pare na wynajem mieszkania, wiec musimy sie juz tam urzadzic.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #194177 przez magduska
wiem,w sumie wole wprowadzic sie te 3 miesiace pozniej niz brac ten cholerny kredyt,ale my i tak bedziemy musieli wziasc tak dla formalnosci,zeby skarbowka nie doczepila sie do firmy meza,wiesz jak z nimi zaczac,to wole od swietego spokoju to zrobic,albo mam jeszcze jedno wyjscie,bede zwlekac z odbiorm domu,najwyzej bede go wykanczac niby 5 lat hehe ))