BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #279871 przez mesy
Mirella to co mi wysłałaś to nero ale do nagrywania :P :P :P

Jakoś sobie poradzę :lol:
Kiedyś szukałam tego programu 2 miesiące aż patrzę a on na kompie był i nie wiem skąd się wziął ale chyba z google chrome bo ściągałam a tam cały pakiet był hehe
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #279876 przez Mirella
Agnessa, tam w opisach jest że tez do obróbki grafiki i video, i w ogóle z tego co ja zrozumiałam to te funkcje są dodatkiem do nagrywania czy coś takiego. A co chcesz zrobić ze to musi być koniecznie nero?
12 lata 11 miesiąc temu #279878 przez Insomnia
A u mnie też sypie śnieg :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #279881 przez Mirella
Insomnia to znaczy gdzie? bo Ilonka mówiła że Wy z centralnej Polski, to niby blisko do mnie ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279890 przez Lacrijka
Potrzebna krew AB Rh (-) lub 0 Rh (-). W banku na Rzeźniczej w Krakowie nie ma nawet jednej jednostki tej krwi, na którą czeka dwudniowa dziewczynka. Podajecie dalej.

Znacie kogos z taka grupa ???
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279893 przez Insomnia
Mirella My 100 km od Warszawy w stronę gór :lol: :lol:
Lacra ja dostałam taka wiadomość o tej krwi tylko że w Łodzi na Franciszkańskiej B) B) B) :unsure: :unsure: :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu #279902 przez Lacrijka
To to ściema jest ??????????? Ja kuwa poł domu przewaliłam za książeczką noworodka zeby sprawdzic jaka mam grupe, noz kuwa mac :angry: :angry: :angry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #279906 przez Insomnia
Lacra ja nie wiem czy to ściema... na FB widziałam...

12 lata 11 miesiąc temu #279913 przez Lacrijka
No ja tez na fejsie..No ale i tak mam inna wiec nic to
12 lata 11 miesiąc temu #279936 przez Mirella
Insomnia to Wy trochę niżej niż ja, ale kurcze, tam już śnieży??? To muszę szybko do tego sklepu iść zanim nas zasypie :lol: sprawdzałam na pogodynce, zima idzie ;)
12 lata 11 miesiąc temu #279944 przez Majowka
Aguska, dziekuje! :kiss:
To dobrze, ze sie tak ladnie uregulowalo! Mi nie wiem jakim cudem tez cykl skrocil sie do 28 dni na 3 cykle przed zajsciem! :laugh:

Lacra, ja mam minusowa, ale nawet gdybym miala taka jak trzeba i tak zadaleko :( :(
My mamy konflikt, ale jak na razie nie produkuje przeciwcial...

U mnie sniegu nie ma i nigdy nie bedzie, ale temperaturka sie obnizyla, brrrrrr :(
12 lata 11 miesiąc temu #279953 przez agnesssa
Majówka a powiedz, gdzie właściwie mieszkasz, wyczytałam, że nie w Polsce ale gdzie dokładnie :unsure: o ile możesz powiedzieć :silly: i jaką masz temperaturę :unsure: :lol: :kiss: A jak się czujesz :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279994 przez Majowka
W Lizbonie :laugh:
W tym roku mielismy duzo szczescia, bo zima nas ominela, od poczatku grudnia zawsze bylo 17-18 stopni i sloneczko. W tym tygodniu juz sie zbliza chyba, bo dzisiaj max tem to 13 stopni - to jest wlasnie zima tutaj...
Z reguly mieszkania tutaj nie maja centralnego ogrzewania, wiec ogrzewa sie piecykami elektrycznymi, ale na szczescie tylko grudzien - luty, bo w marcu juz jest piekna wiosenna pogoda I nawet mozna isc na plaze :)
Ogolnie, my tu zimy nie lubimy ( zimno w domku i wilgotno, bo przewaznie w tych miesiacach pada)

Ogolnie czuje sie dobrze, zero objawow ciazowych, poza lekko nabrzmialymi piersiami i zmeczeniem popoludniami...dziwne! :unsure: tylko tyle!

A Ty jak Agnessa? Masz jakies mdlosci?

Juz 5-Ty tydzien u ciebie na suwaczku! Gratki!!!!!! :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #280007 przez gosiak
Ja też niestety nie mam takiej grupy w sumie na moje szczęście bo to chyba rzadkie grupy krwi skoro jej brakuje :dry:

a u mnie pogoda oszalała :ohmy: raz grad, potem śnieg, za chwile słonko a Gosiak do miasta jedzie do miasta coś sobie kupić i zawsze wiatr we oczy :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #280025 przez agnesssa
Majówka w sumie to tylko się cieszyć, że się dobrze czujesz :lol: Pogody zazdroszczę, ja też nie lubię zimy, a co Cię aż tak daleko zagnało :side: :unsure:
Mam lekkie mdłości, ale bardzo lekkie, jak to Gorla ładnie nazwała - nie haftuję, cycki bolą dość mocno, zwłaszcza wieczorem, no i senna też jestem, ale przez cały dzień :woohoo: No już za tydzień kolejna wizyta, już się doczekać nie mogę, a czemu nie wrzuciłaś zdjęcia dzidzi swojej z ostatniej wizyty :silly:

Gosiak kup cobie coś ładnego, to Ci się humor poprawi i pogoda będzie nie ważna :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka