BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280192 przez bidol
inso aguśka i ViFi - przytulam :kiss: :kiss:

a ja muszę się pochwalić że mój bobas już daje o sobie znać - wczoraj poczułam pierwszego "kopniaka" :woohoo: :woohoo: :woohoo:

i pochwale się jeszcze Emilką - córeczka szwagra
jest cudna - życzę wszystkim staraczkom takiej księżniczki :woohoo: [img]
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #280195 przez Aguska23
Bidol jaka ślicznotka z niej :)
To super wiadomość - niech maluszek rośnie dalej zdrowo i niech daje o sobie znać jak najczęściej :)
12 lata 11 miesiąc temu #280196 przez agnesssa
no nieźle Bidolkuto gratulejszyn :lol: A dzidzia śliczna :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #280201 przez Aguska23
I chyba przechwaliłam dzisiejszy dzień - nastała ciemność ;p zaraz zacznie coś padać
12 lata 11 miesiąc temu #280275 przez Majowka
Wlasnie zrobilam krokiety z kiszona kapusta, mhhhhhhhh garnki puste! :laugh:

Bidolku, sliczna niunia! I gratuluje pierwszych kopniaczkow! :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #280301 przez ViFi
czy ja az taką kosmitką jestem... w tym m-cu nie maiłam PSM czasami czuje lekkie kłucie...
nie nakręcam sie
nie nakręcam sie
nie nakręcam sie
nie nakręcam sie

czy mógłby ktoś opisać objawy kurka .....prrrrrooooossssszzzę

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280303 przez Lacrijka
Vifi - spokojnie, po co Ci czyjes objawy jak kazdy organizm jest inny.. Wyluzuj. W poniedzialek betka i wszystko jasne :kiss: :kiss: :kiss:

Widzicie mnie w takich piórach ???? Bo mnie kusi..

Albo taka:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280315 przez ilona
Lacruś ja miałam kiedyś włosy do pasa i obcięłam jeszcze krócej niż zdjęcie nr.1 i po miesiącu żałowałam bardzo.

Trzeba podcinać co 3-4 tygodnie jesli chce się utrzymać taką fryzurkę najgorsza faza wzrostu to pomiędzy 1 a 2 foto bo wygląda się jak dziki agrest. :dry:

Ja bym Cię widziała w wersji 2
a po drugie jak trochę odrosną to i tak jakoś będziesz wyglądać. :laugh:

5 lat próbowałam znów zapuścić.

W tej 1 fryzurze byś wyglądała ja Dorota Gardias :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #280317 przez bidol
ViFi - ja przez pierwszy miesiąc ciąży nie miałam objawów i to ponoć norma. Jedynie co to cyce mnie bolały (przed ciążą nigdy mnie nie bolały). Staraj się o tym nie myśleć, bo @ lubi jak się człowiek nakręca. Trzymam kciuki :kiss: :kiss:

Dziewczyny - wiem Emilka słodka i kochana taka.

lacra - mi się bardzo podoba. Też taką chcę, ale ja mam za dużo włosków :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280319 przez gorla
Lacruś do odważnych świat nalezy tnij!!! :lol: :lol: :lol: ja się zastanawiam czy nie farbnąć, ale odwagi nie mam, bo juz raz żałowałam i ciemnych i krótkich.. jak narazie, bede mieć czarną krótką perułkę na balu w przedszkolu :lol: :lol: :lol:

Majówko ty raczej krewki nie możesz oddać, boś w ciązy :kiss: :kiss: nie wiem jak między krajami, ale mozna oddawać w innym mieści np. w Gdańsku dla kogoś ze Sląska ino musisz zaznaczyć jak oddajesz dla kogo oddajesz. Moi kuzyni oddają regularnie krew co 2 misiące, jak mój brat potrzebował to przy pobraniu mówili dla kogo ma iść

Vifi objawy są złudne, sa takie jak na na @, kazda ma inaczej, jak testy nie wychodzą zostaje ci beta. Ale trzymam kciukasy, a pozytyw w poniedziałek!!!!

Mirella ja jestem inna bo mam szczęście 13 stego... mój małż z 13, poród Oliwki sie zaczął 13, kasy ile znalazł telefon, 13stego miałam badanie na dawcę szpiku i :lol: , ostatnia @ 13 września jak zaszła...

a teraz o zgrozo, wczoraj sie puknęliśmy z małżem bez gumki , bo już mam dostać @, ale sie dziś wystraszyłam, bo kują mnie jamniki jak na owulkę :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: zapomniałam rano tempki zmierzyć i se uświadomiłam ze jeszcze dziś 13!!!!! chyba ze strachu padne jak @ nie przylezie 17 lub 21 stycznia :silly: :silly: :silly: naprwdę mi gały wyjda jak nie przylezie @.. o mój ty boziu :cheer:

bidolku gratuluję kopniaczków :kiss: :kiss: mała księżniczka słodka

Pokaże wam mojego kuzynka Konradka, takiego grzecznego i pogodnego szkraba jeszcze nie widziałam :lol:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280352 przez Mirella
hmmmm, Gorla to by była niemalże powtórka z rozrywki, chociaż smutna tradycja, ale życzę Ci żebyś tej @ nie dostała, my tu już taki przypadek miałyśmy i czyż Emilka nie jest piękna? :lol:

Vifi pierwszy objaw jaki ja miałam, a kompletnie to olałam to była masakryczna sennośc, codziennie po południu kocyk na trawkę i pcia lulu. Ale masz rację, nie nakręcaj się, nakręcanie jest bolesne jak się odkręca ;)

Dzieciaczki do pozazdroszczenia :kiss:

byn zapomniała o najważniejszym, Lacra, będziesz żałowała jak się potniesz, też kiedyś zrobiłam ten eksperyment i nigdy więcej, teraz trzymam dlugie choćby nie wiem co.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280368 przez mesy
Ej wiecie coo się stało :angry:
Mój @ trwał
UWAGA
1,5 dnia :angry: :angry: :angry:
Jak dostałam w środę tak już wczoraj na wieczór chodziłam bez tampo :dry:

Zero skrzepów a one mi zawsze towarzyszyły , zero bóli na @ , zero bóli cycków :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Gorla kuzyn świetny blondynek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra mi się podoba ta druga fryzurka :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280377 przez gosiak
Mesy może tak jutro teścik walnij bo może to nie @ była :blink:

Lacra no ja Ci powiem tak jeśli już to fryz z fotki nr.2 i powiem Ci jeszcze że będzie Ci pasować bo masz taką urodę że w krótkich ładnie Ci będzie, ale wiesz takie fryzurki często szybko się nudzą, więc przemyśl ten krok żebyś nie żałowała :kiss:

a ja dopiero teraz zczaiłam że dziś 13 piątek OMG jak bym szybciej wiedziała to bym z domu nie wychylała nosa, no ale w sumie nie było tak źle, kupiłam co chciałam choć nogi mnie napiętralają jakbym jakiś maraton przebiegła.

ViFi dokładnie... nie doszukuj się objawów bo to idzie się nakręcić, a potem wielkie rozczarowanie, ja już kilka razy na 100% byłam pewna bo miałam np takie dolegliwości jak zaciążone dziewczyny, a tu za chwilę @ się zjawiał :( ale wiedz że życze Ci abyś w poniedziałek miała niespodziankę :kiss:

dzieciaczki super :side:

Lacra już Ci kiedyś pisałam do kogo jesteś podobna no nie? no to paczaj jak Cię widzę :lol:

albo ta i z tyłu troszkę dłuższe bym zostawiła

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #280381 przez mesy
Gosiak a co kupiłaś ? pochwal się :lol: :lol:
Test wyszedł negatywny :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280384 przez gorla
mesy dzis robiłaś test?? u mnie też pokićkane przez hormony.. nie wiem kiedy @ nie wiem kiedy owulka... u ciebie beta wyjaśni wszystko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: trzymam kciuki :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia