- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280192 przez bidol
inso aguśka i ViFi - przytulam
a ja muszę się pochwalić że mój bobas już daje o sobie znać - wczoraj poczułam pierwszego "kopniaka"
i pochwale się jeszcze Emilką - córeczka szwagra
jest cudna - życzę wszystkim staraczkom takiej księżniczki [img]
a ja muszę się pochwalić że mój bobas już daje o sobie znać - wczoraj poczułam pierwszego "kopniaka"
i pochwale się jeszcze Emilką - córeczka szwagra
jest cudna - życzę wszystkim staraczkom takiej księżniczki [img]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez bidol.
Temat został zablokowany.
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 11 miesiąc temu #280301 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
czy ja az taką kosmitką jestem... w tym m-cu nie maiłam PSM czasami czuje lekkie kłucie...
nie nakręcam sie
nie nakręcam sie
nie nakręcam sie
nie nakręcam sie
czy mógłby ktoś opisać objawy kurka .....prrrrrooooossssszzzę
nie nakręcam sie
nie nakręcam sie
nie nakręcam sie
nie nakręcam sie
czy mógłby ktoś opisać objawy kurka .....prrrrrooooossssszzzę
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280315 przez ilona
Lacruś ja miałam kiedyś włosy do pasa i obcięłam jeszcze krócej niż zdjęcie nr.1 i po miesiącu żałowałam bardzo.
Trzeba podcinać co 3-4 tygodnie jesli chce się utrzymać taką fryzurkę najgorsza faza wzrostu to pomiędzy 1 a 2 foto bo wygląda się jak dziki agrest.
Ja bym Cię widziała w wersji 2
a po drugie jak trochę odrosną to i tak jakoś będziesz wyglądać.
5 lat próbowałam znów zapuścić.
W tej 1 fryzurze byś wyglądała ja Dorota Gardias
Trzeba podcinać co 3-4 tygodnie jesli chce się utrzymać taką fryzurkę najgorsza faza wzrostu to pomiędzy 1 a 2 foto bo wygląda się jak dziki agrest.
Ja bym Cię widziała w wersji 2
a po drugie jak trochę odrosną to i tak jakoś będziesz wyglądać.
5 lat próbowałam znów zapuścić.
W tej 1 fryzurze byś wyglądała ja Dorota Gardias
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez ilona.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #280317 przez bidol
ViFi - ja przez pierwszy miesiąc ciąży nie miałam objawów i to ponoć norma. Jedynie co to cyce mnie bolały (przed ciążą nigdy mnie nie bolały). Staraj się o tym nie myśleć, bo @ lubi jak się człowiek nakręca. Trzymam kciuki
Dziewczyny - wiem Emilka słodka i kochana taka.
lacra - mi się bardzo podoba. Też taką chcę, ale ja mam za dużo włosków
Dziewczyny - wiem Emilka słodka i kochana taka.
lacra - mi się bardzo podoba. Też taką chcę, ale ja mam za dużo włosków
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280319 przez gorla
Lacruś do odważnych świat nalezy tnij!!! ja się zastanawiam czy nie farbnąć, ale odwagi nie mam, bo juz raz żałowałam i ciemnych i krótkich.. jak narazie, bede mieć czarną krótką perułkę na balu w przedszkolu
Majówko ty raczej krewki nie możesz oddać, boś w ciązy nie wiem jak między krajami, ale mozna oddawać w innym mieści np. w Gdańsku dla kogoś ze Sląska ino musisz zaznaczyć jak oddajesz dla kogo oddajesz. Moi kuzyni oddają regularnie krew co 2 misiące, jak mój brat potrzebował to przy pobraniu mówili dla kogo ma iść
Vifi objawy są złudne, sa takie jak na na @, kazda ma inaczej, jak testy nie wychodzą zostaje ci beta. Ale trzymam kciukasy, a pozytyw w poniedziałek!!!!
Mirella ja jestem inna bo mam szczęście 13 stego... mój małż z 13, poród Oliwki sie zaczął 13, kasy ile znalazł telefon, 13stego miałam badanie na dawcę szpiku i , ostatnia @ 13 września jak zaszła...
a teraz o zgrozo, wczoraj sie puknęliśmy z małżem bez gumki , bo już mam dostać @, ale sie dziś wystraszyłam, bo kują mnie jamniki jak na owulkę zapomniałam rano tempki zmierzyć i se uświadomiłam ze jeszcze dziś 13!!!!! chyba ze strachu padne jak @ nie przylezie 17 lub 21 stycznia naprwdę mi gały wyjda jak nie przylezie @.. o mój ty boziu
bidolku gratuluję kopniaczków mała księżniczka słodka
Pokaże wam mojego kuzynka Konradka, takiego grzecznego i pogodnego szkraba jeszcze nie widziałam
Majówko ty raczej krewki nie możesz oddać, boś w ciązy nie wiem jak między krajami, ale mozna oddawać w innym mieści np. w Gdańsku dla kogoś ze Sląska ino musisz zaznaczyć jak oddajesz dla kogo oddajesz. Moi kuzyni oddają regularnie krew co 2 misiące, jak mój brat potrzebował to przy pobraniu mówili dla kogo ma iść
Vifi objawy są złudne, sa takie jak na na @, kazda ma inaczej, jak testy nie wychodzą zostaje ci beta. Ale trzymam kciukasy, a pozytyw w poniedziałek!!!!
Mirella ja jestem inna bo mam szczęście 13 stego... mój małż z 13, poród Oliwki sie zaczął 13, kasy ile znalazł telefon, 13stego miałam badanie na dawcę szpiku i , ostatnia @ 13 września jak zaszła...
a teraz o zgrozo, wczoraj sie puknęliśmy z małżem bez gumki , bo już mam dostać @, ale sie dziś wystraszyłam, bo kują mnie jamniki jak na owulkę zapomniałam rano tempki zmierzyć i se uświadomiłam ze jeszcze dziś 13!!!!! chyba ze strachu padne jak @ nie przylezie 17 lub 21 stycznia naprwdę mi gały wyjda jak nie przylezie @.. o mój ty boziu
bidolku gratuluję kopniaczków mała księżniczka słodka
Pokaże wam mojego kuzynka Konradka, takiego grzecznego i pogodnego szkraba jeszcze nie widziałam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280352 przez Mirella
hmmmm, Gorla to by była niemalże powtórka z rozrywki, chociaż smutna tradycja, ale życzę Ci żebyś tej @ nie dostała, my tu już taki przypadek miałyśmy i czyż Emilka nie jest piękna?
Vifi pierwszy objaw jaki ja miałam, a kompletnie to olałam to była masakryczna sennośc, codziennie po południu kocyk na trawkę i pcia lulu. Ale masz rację, nie nakręcaj się, nakręcanie jest bolesne jak się odkręca
Dzieciaczki do pozazdroszczenia
byn zapomniała o najważniejszym, Lacra, będziesz żałowała jak się potniesz, też kiedyś zrobiłam ten eksperyment i nigdy więcej, teraz trzymam dlugie choćby nie wiem co.
Vifi pierwszy objaw jaki ja miałam, a kompletnie to olałam to była masakryczna sennośc, codziennie po południu kocyk na trawkę i pcia lulu. Ale masz rację, nie nakręcaj się, nakręcanie jest bolesne jak się odkręca
Dzieciaczki do pozazdroszczenia
byn zapomniała o najważniejszym, Lacra, będziesz żałowała jak się potniesz, też kiedyś zrobiłam ten eksperyment i nigdy więcej, teraz trzymam dlugie choćby nie wiem co.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Mirella.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280368 przez mesy
Ej wiecie coo się stało
Mój @ trwał
UWAGA
1,5 dnia
Jak dostałam w środę tak już wczoraj na wieczór chodziłam bez tampo
Zero skrzepów a one mi zawsze towarzyszyły , zero bóli na @ , zero bóli cycków
Gorla kuzyn świetny blondynek
Lacra mi się podoba ta druga fryzurka
Mój @ trwał
UWAGA
1,5 dnia
Jak dostałam w środę tak już wczoraj na wieczór chodziłam bez tampo
Zero skrzepów a one mi zawsze towarzyszyły , zero bóli na @ , zero bóli cycków
Gorla kuzyn świetny blondynek
Lacra mi się podoba ta druga fryzurka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280377 przez gosiak
Mesy może tak jutro teścik walnij bo może to nie @ była
Lacra no ja Ci powiem tak jeśli już to fryz z fotki nr.2 i powiem Ci jeszcze że będzie Ci pasować bo masz taką urodę że w krótkich ładnie Ci będzie, ale wiesz takie fryzurki często szybko się nudzą, więc przemyśl ten krok żebyś nie żałowała
a ja dopiero teraz zczaiłam że dziś 13 piątek OMG jak bym szybciej wiedziała to bym z domu nie wychylała nosa, no ale w sumie nie było tak źle, kupiłam co chciałam choć nogi mnie napiętralają jakbym jakiś maraton przebiegła.
ViFi dokładnie... nie doszukuj się objawów bo to idzie się nakręcić, a potem wielkie rozczarowanie, ja już kilka razy na 100% byłam pewna bo miałam np takie dolegliwości jak zaciążone dziewczyny, a tu za chwilę @ się zjawiał ale wiedz że życze Ci abyś w poniedziałek miała niespodziankę
dzieciaczki super
Lacra już Ci kiedyś pisałam do kogo jesteś podobna no nie? no to paczaj jak Cię widzę
albo ta i z tyłu troszkę dłuższe bym zostawiła
Lacra no ja Ci powiem tak jeśli już to fryz z fotki nr.2 i powiem Ci jeszcze że będzie Ci pasować bo masz taką urodę że w krótkich ładnie Ci będzie, ale wiesz takie fryzurki często szybko się nudzą, więc przemyśl ten krok żebyś nie żałowała
a ja dopiero teraz zczaiłam że dziś 13 piątek OMG jak bym szybciej wiedziała to bym z domu nie wychylała nosa, no ale w sumie nie było tak źle, kupiłam co chciałam choć nogi mnie napiętralają jakbym jakiś maraton przebiegła.
ViFi dokładnie... nie doszukuj się objawów bo to idzie się nakręcić, a potem wielkie rozczarowanie, ja już kilka razy na 100% byłam pewna bo miałam np takie dolegliwości jak zaciążone dziewczyny, a tu za chwilę @ się zjawiał ale wiedz że życze Ci abyś w poniedziałek miała niespodziankę
dzieciaczki super
Lacra już Ci kiedyś pisałam do kogo jesteś podobna no nie? no to paczaj jak Cię widzę
albo ta i z tyłu troszkę dłuższe bym zostawiła
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280384 przez gorla
mesy dzis robiłaś test?? u mnie też pokićkane przez hormony.. nie wiem kiedy @ nie wiem kiedy owulka... u ciebie beta wyjaśni wszystko trzymam kciuki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.