BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #282213 przez agnesssa
Mirelcia smsiaki wysłane :lol: A za męża trzymam kciuki. Na pewno będzie wszytsko dobrze :kiss: :kiss: :kiss: Przytulam mocno :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #282223 przez chłopek
zjadłam wczoraj kg mandarynek :) tak mnie do nich ciągnie i do pomarańczy
12 lata 11 miesiąc temu #282225 przez Mirella
dzięki dziewczynki :kiss: oddzielnie Wam za jakiś miesiąc-dwa przynudzę jak pójdzie do szpitala ;) nie wiem jak ja to zniosę, o ile dożyję do tego czasu, no ale ja mam niskie ciśnienie to raczej zawału nie dostanę ;)
Ja tak gadam, że ja czarownica jestem, ale naprawdę jestem, przewidziałam śmierć mojej mamy, kiedy nikomu się to nie śniło i nic na to nie wskazywało, no i teraz sie boję bo znowu mam takie dziwne uczucia...

Mesy, kliknij sobie w ten odnośnik co ja mam pod postami w opisie, i... zapraszam na bloga :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #282229 przez Lacrijka
Pamietacie jak Wam obiecałam bajke o staraczkach ?? Juz mam 3 zwrotki haha... Moze cos jeszcze spłodze i Wam napisze haha
12 lata 11 miesiąc temu #282237 przez mesy
Lacra odkryłaś swój ukryty talent ? :lol:

Mirella
dzięki :kiss: już tam klikam ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282239 przez Lacrijka
mesy napisał:

Lacra odkryłaś swój ukryty talent ? :lol:

Mirella
dzięki :kiss: już tam klikam ;)

Mesy - talent to ja mam od dawna hahaha Kcesz wystąpic w mojej bajce ??
12 lata 11 miesiąc temu #282272 przez mesy
Lacra ale jako kwoczka haha trzeba to uwiecznić :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #282281 przez Lacrijka
Gosiak - cho na Młoty :kiss: :kiss: :kiss:

A wiecie ze bedzie kolejna tragedia w Polsce ??? Rychu z klanu zemrze !!!!!!!
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #282282 przez chłopek
lacra to coś strasznego
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282418 przez gosiak
Lacra no doczekać się tej Twojej bajki o staraczkach nie mogę, tylko pamiętaj o szczęśliwym zakończeniu:laugh: , a talenta to Ty masz bo pamiętam jak nam coś tu wrzucałaś co potem w gablotce szkolnej wisiało :lol: :lol:

Mirellcia Ty się czasem mylisz, więc w tych kwestiach już na pewno, a że przeczułaś śmierć mamy to zwykły przypadek :dry: :kiss: :kiss:

Oj Rycha to słyszałam że mają wymordować :S toż to szok :angry: kto dzieciom będzie kazał rączki myć :unsure: :S

Lacra widziałaś młoty?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282424 przez Lacrijka
Taaaaaaaaaaaaaaaaaak !! Widzialam.. Asia miala bosska kiecke :laugh: :laugh: :laugh: Jak uchudne to sobie taka sprawie..

A odnosnie Klanu i Ryska to ostatnio usłyszałam straszny komentarz, przeraziła mnie ludzka bezdusznosc, a było to tak " Rysiek umrze w klanie ??? Jak to, przeciez Klan bez Ryska to jak Maciek bez downa" :dry: :dry: :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #282430 przez Suari
Mirella - u mnie też już się wysłał smsek :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282436 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Taaaaaaaaaaaaaaaaaak !! Widzialam.. Asia miala bosska kiecke :laugh: :laugh: :laugh: Jak uchudne to sobie taka sprawie..

A odnosnie Klanu i Ryska to ostatnio usłyszałam straszny komentarz, przeraziła mnie ludzka bezdusznosc, a było to tak " Rysiek umrze w klanie ??? Jak to, przeciez Klan bez Ryska to jak Maciek bez downa" :dry: :dry: :dry:

no przeginają z komentarzami na temat Maćka :dry: ta emotka miała być

no fajną miała mnie się też podobała sukienka od Mirki :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #282445 przez Mirella
Gosiak to nie jest historia na to forum i nie opiszę tu tego, ale to nie był przypadek, chociaż sama sobie wmawiałam że to trauma po śmierci babci. Wyśniło mi się wszystko i wszystko się sprawdziło.
12 lata 11 miesiąc temu #282465 przez agnesssa
Dzień doberek :lol: Z racji, że ponuro za oknem to sama wam słoneczko przesyłam :lol: :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: B)

Mirelcia mam tylko nadzieję, że z mężem to nie przeczucia tylko strach, bardzo mocno zaciskam kciuki za Ciebie i operację męża :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Będzie dobrze zobaczysz :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka