BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282558 przez Lacrijka
Insomnia napisał:

Lacra jakie powitanie :lol: Ćwiczysz jeszcze? Ja juz widzę efekty :lol: Pośladki mi się uniosły :lol:
Mam pupencję jak J. Lo :lol: :lol:

Cwicze, cwicze ale juz mniej.. Po tych antydzidkach mam takie zarcie ze daj spokój :ohmy: :ohmy: :ohmy: Ale jeszcze tylko 3 dni i wracam na dobre tory diety i cwiczen... ale na wage nie staje, ni ma uja :P

patrzcie jaki biedny Pan ..Ale cholernie zdolny...

vimeo.com/8578344
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #282573 przez emka
Hej dziewczynki!
Piszecie o ćwiczeniach... ja kiedys na siłkę troche chodziłam z rózyczką, bardzo nam sie podobało, ale potem Rózia w ciąże zaszła i sie skończyło, ale powiem Wam ze tylko raz w tygodniu a efekty było szybko widać, tzn nie schudłyśmy ale mięśnie się wyrobiły i takie twarde nogi tyłek do góry biust itp. A teraz chciałam z bratówką sie na zumbę wybrać... chcemy spróbować! Podobno super poprawia nastrój :)
:lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #282592 przez bidol
Mirella - głosik oddany :)
przykro mi z powodu męża :(
moja rodzina już wiele przeszła . Moja Mama miała raka Tata ma białaczkę i raka prostaty, miał wymieniane dwa biodra i dwa razy przepukline. Na wiosne ma jeszcze jedną operację bo przpuklina się odnawia.
Wiem że to głupio zabrzmi, ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Musisz myśleć pozytywnie. Bo przeciesz mąż też widzi Twój niepokój o Duśce nie wspomnę. Więc głowa do góry. Dzielna kobieta z Ciebie. :)

ViFi - przykro mi bardzo - :kiss: :kiss: :kiss:

Chłopek - nie przesadzaj z cytrusami. Nie pamiętam dokładnie o co chodzi ( chyba o to że są bardzo mocnymi alergenami i mogą być spryskane dużą ilością chemii )

Mesy - dawaj znać :woohoo:

Gorla - Nie martw się. My tak z mężek przez 4 lata się "zabezpieczaliśmy" :silly: i w ciążę nie zaszłam. Nie martw się. A jak nawet to na 100% wszystko będzie dobrze. Przeciesz wszystko już się pogoiło. :)

Lacra - no ciekawa jestem co tam umyślisz :cheer:

Agnesssa - jak samopoczucie :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #282600 przez agnesssa
Lacrijka ten gościu już nie żyje :huh:

Emka ja myślę, że każde ćwiczenia poprawiają nastrój :lol: Bynajmniej jak tak miałam, chodziłam na siłkę po pracy wracałam dość późno do domu i byłam mniej zmęczona, niż zanim zaczęłam się ćwiczeniować :woohoo:

Bidolku a dzisiaj trochę lepiej, nadal mnie mdli, ale radze sobie z tym :woohoo: A wiecie, że moja rodzinka ogłupiała, wszyscy się cieszą, jak im mówię, że mam mdłości :huh: :ohmy: :silly: Wariaci :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #282601 przez Majowka
Czesc dziewczyny,
Przykro mi Mirella...trzymaj sie mocno i mysl pozytywnie. To na pewno strach, te zle przeczucia. Zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze!

Vifi, w nastepnym sie uda! Zobaczysz!

Mesy...czekamy :laugh:

Lacra, ja w tej bajce tez jestem? :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #282607 przez emka
macie cos do pośmiania :lol: :lol: :lol:
http:/www.widelec.pl/widelec/1,111648,10945066,42_absurdy_zycia_codziennego_made_in_Poland.html?fb_source=home_multiline :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282617 przez Lacrijka
Agnessa - co Ty gadasz?? Powazka ?? nie ma go juz ??? :( :( :( :( :( :( A taki zajebiaszczy gosc..

Majka - no jaszka ze bedziesz w bajce, jako starej staraczce Ci sie nalezy :laugh: :laugh:

Ok, przeczytalam juz ze faktycznie nie zyje :( :( :( :( :(
"...Israel ‘IZ’ Kamakawiwo’ole ważył 343 kilogramy przy wzroście 188 cm. Zmarł 26 czerwca 1997 roku w wieku 38 lat w Centrum Medycznym w Queen's w Honolulu. Pośrednią przyczyną śmierci była otyłość i związane z nią choroby układu oddechowego..."
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282636 przez emka
dopiero Was poczytałam...

Mirell :kiss: :kiss: :kiss: Mnie tez zawsze nachodzą czarne myśli, ale przeważnie potem jest Ok i Tobie tego zyczę... Osstatnio wycinałam pieprzyka, który mi sie powiększył, panikowałam strasznie ale okazało sie wszystko w porządku. Mój znajomuy 2 lata temu zmarł na czerniaka, więc pewnie z tego powodu te czarne myśli. Utulam :kiss:
Ciebie bidolku też :kiss:

Messy czekamy :)

Lacra Dawaj tą bajeczkę, czekam z niecierpliwością :) :silly:

Wejdżcie w ten link co wyżej zapodałam... warto :)

12 lata 11 miesiąc temu #282650 przez bidol
emka :kiss: :kiss: :kiss: link dobry :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ah ta polska
12 lata 11 miesiąc temu #282653 przez agnesssa
Lacrijka no zajebiaszczy, a ta piosenka już w szczególności, a tu masz filmik z jego pogrzebu

Emka dobre :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #282654 przez sylka
Mirella trzymam mocno kciukasy za mężulka. Będzie wszystko dobrze.

Dziewczyny w imieniu pozostałych współtwórczyń bloga dzięuję za głosiki :) każdy nas cieszy :D :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #282668 przez chłopek
bidol- dzieki że mi przypomniałaś, faktycznie później dziecko może miec alergię

a mój tata nie poszedł na operacje odwołali juz drugi raz, mama ma dzwonic i sie dowiedziec kiedy bedzie

a mnie dzidzius dzisiaj kopie po pęcherzu, troche nie przyjemne uczucie bo troche to boli
12 lata 11 miesiąc temu #282699 przez emka
chłopek Czy mi sie wydaje, czy ktoś sie skarżył na brak kopniaków! :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #282714 przez chłopek
emka no tak wczorj był brak i dzisiaj to co jakiś czas kopniak
12 lata 11 miesiąc temu #282811 przez Lacrijka
Mesy kwoczko - 15 !!! dawaj betke :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona