- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #335786 przez gosiak
lacruś zapytałam szklanki ile dzieci będziesz miała stukło 3 razy (ale nie wiem czy to działa czyjąś obrączką) mężowi powróżyłam buahaha wysmiał mnie oczywiście ale wyszło mu pierwsze dziewczynka drugie wahadło razem z kręcącym się i trzecie dziewczynka! a w szklane jeszcze stukneło mi że 29 lat będę miała jak zajdę, we wrześniu kończe 29 heeh trza się sprężać dwa razy to robiłam, starałam się nie ruszać ręką opierałam łokcia o stół po 29 stuknięciach obrączka zwalniała i przestawała się huśtać
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #335789 przez mesy
gosiak to mi tak stukło 28 razy ale ja się pytałam szklanki w jakim wieku urodzę hahah
Oooo mamo pytać się szklanki dobre tego jeszcze nie robiłam
A ja zrobiłam wróżbę po cichaczu hehe mój się pytał po co mi woda ale akurat na wucecie był to go ściemniłam że do kwiatka
Oooo mamo pytać się szklanki dobre tego jeszcze nie robiłam
A ja zrobiłam wróżbę po cichaczu hehe mój się pytał po co mi woda ale akurat na wucecie był to go ściemniłam że do kwiatka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez mesy.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #335799 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Gosiak mi ona nie pokazuje rocznikowo. Mało kto wie ile tak naprawdę miałam lat ja za mąż wyszłam każdy myśli że 20 bo tyle rocznikowo miałam, a faktycznie to 19ście (noc poślubną miałam w wieku 20lat), a jak się pytam obrączki ile lat miałam jak wyszłam za mąż to stuka 19ście
a teraz każda na forum bawi się swoją obrączką :D o ja nie dobra zajęcie Wam znalazłam i rozrywkę
pamiętam jak ja mojemu to pokazałam w wakacje jakoś to też się śmiał, dotąd to poki nie wział tej obraczki na nitce i nie przeraził się jak mu sama zaczeła tańcować
a teraz każda na forum bawi się swoją obrączką :D o ja nie dobra zajęcie Wam znalazłam i rozrywkę
pamiętam jak ja mojemu to pokazałam w wakacje jakoś to też się śmiał, dotąd to poki nie wział tej obraczki na nitce i nie przeraził się jak mu sama zaczeła tańcować
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #335807 przez gosiak
wystukałam sobie nawet date porodu 3 stycznia 1stycznia ur teścia 2stycznia ur mojej mam a tu 3 syczen jeszcze hahaha a w kalkulatorza date porodu mam jak by teraz się udało na 28 grudnia czyli po terminie urodzę buauhahaha ale zabawa chociaż tyle mojego
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #335815 przez Dorota4
Powiem wam że czytałam o tych waszych wróżbach i w sumie może to głupie ale ja wierze w takie rzeczy.Mi kiedyś koleżanka wrózyła z kart i wszystko mi się sprawdziło.
A tak pozatym to odwiedziłam dziś Panią gin i już nie musze leżeć w łóżeczku fasolinka ma 9 tyg i dwa dni i macha rączkami.Chciałam wsadzić zdjęcie ale coś nie moge Więc narazie jest wszystko oki,tylko później bede musiała częściej się kontrolować bo moja szyjka jest w złym stanie Ale ja wierze że bedzie oki i nie nastawiam się na nic innego.
A tak pozatym to odwiedziłam dziś Panią gin i już nie musze leżeć w łóżeczku fasolinka ma 9 tyg i dwa dni i macha rączkami.Chciałam wsadzić zdjęcie ale coś nie moge Więc narazie jest wszystko oki,tylko później bede musiała częściej się kontrolować bo moja szyjka jest w złym stanie Ale ja wierze że bedzie oki i nie nastawiam się na nic innego.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu #335816 przez chłopek
ja sobie też zrobie tak jak ty gorla kiedy urodze itp.
mi mama na włosie wróżyła ile bede miec dzieci
jeszcze słyszałam ze jak sie jest w ciazy to sie nad brzuszkiem robi z obraczką jaka płec jest ale nie wiem dokładnie jak to ma byc
mi mama na włosie wróżyła ile bede miec dzieci
jeszcze słyszałam ze jak sie jest w ciazy to sie nad brzuszkiem robi z obraczką jaka płec jest ale nie wiem dokładnie jak to ma byc
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #335821 przez JustynaZuzanna
gorla to ja chyba najwcześniej będę mogła sprawdzić swoja wróżbę, czy się udało czy nie i czy 3 fasolki się zagnieżdżają.... ale pewnie jak pujde do gin to dostane @ i będzie po całym myśleniu o bólu brzucha i plamieniu moim.
chłopek z tą płcią ja wcześniej napisałam jak się to robi nad ręką i ile dzieci się będzie miało jakiej płci pokoleii
Dorota musi być dobrze, bo u kogo jak nie u Ciebie będzie dobrze trzymam kciuki za fasolikę.
Ja zawsze sobie mówie, że musi być dobrze bo u kogo jak nie umnie
chłopek z tą płcią ja wcześniej napisałam jak się to robi nad ręką i ile dzieci się będzie miało jakiej płci pokoleii
Dorota musi być dobrze, bo u kogo jak nie u Ciebie będzie dobrze trzymam kciuki za fasolikę.
Ja zawsze sobie mówie, że musi być dobrze bo u kogo jak nie umnie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #335824 przez gorla
chłopek a co zrobisz tak jak ja jak urodzisz???? nie zakumałam
Siedze chleje inke i tak se myslę , ze czas się do wyrka walnąć z ksiązka
Justyna trojaczki to dla mnie hardcore!!!! i jeszcze 3 takie moje Oliwie, ołłłłłłł maj Gaddd, by mnie w wariatkowie zamknęli
Dorota a co jest nie tak z szyjką??
Siedze chleje inke i tak se myslę , ze czas się do wyrka walnąć z ksiązka
Justyna trojaczki to dla mnie hardcore!!!! i jeszcze 3 takie moje Oliwie, ołłłłłłł maj Gaddd, by mnie w wariatkowie zamknęli
Dorota a co jest nie tak z szyjką??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez gorla.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #335833 przez JustynaZuzanna
Gorla eee tam fajnie by było wesoło, wg obrączki to teraz mam mieć trojaczki później jeszcze dwójkę :D Jakoś by się dało radę ogranąć taką gromatkę, napewno by była megaaaaa kochana ta gromatka.
a brzuszek mnie dalej boooliiii ;( jak ja bym chciała już wiedziec czy to dla tego tak podbolewa i to plamienie czy to coś złego...
a brzuszek mnie dalej boooliiii ;( jak ja bym chciała już wiedziec czy to dla tego tak podbolewa i to plamienie czy to coś złego...
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej