BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #335786 przez gosiak
lacruś zapytałam szklanki ile dzieci będziesz miała :laugh: stukło 3 razy :lol: (ale nie wiem czy to działa czyjąś obrączką) :blink: mężowi powróżyłam buahaha wysmiał mnie oczywiście ale wyszło mu pierwsze dziewczynka drugie wahadło razem z kręcącym się i trzecie dziewczynka! a w szklane jeszcze stukneło mi że 29 lat będę miała jak zajdę, we wrześniu kończe 29 heeh trza się sprężać dwa razy to robiłam, starałam się nie ruszać ręką opierałam łokcia o stół po 29 stuknięciach obrączka zwalniała i przestawała się huśtać :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #335789 przez mesy
gosiak to mi tak stukło 28 razy ale ja się pytałam szklanki w jakim wieku urodzę hahah

Oooo mamo pytać się szklanki :laugh: :laugh: dobre tego jeszcze nie robiłam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A ja zrobiłam wróżbę po cichaczu hehe mój się pytał po co mi woda ale akurat na wucecie był to go ściemniłam że do kwiatka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #335793 przez gosiak
mesy no ja mam miesiąc żeby zajść i urodzić w wieku 29lat :lol: (rocznikowo)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #335794 przez mesy
gosiak to będzie ten cykl !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #335799 przez JustynaZuzanna
Gosiak mi ona nie pokazuje rocznikowo. Mało kto wie ile tak naprawdę miałam lat ja za mąż wyszłam każdy myśli że 20 bo tyle rocznikowo miałam, a faktycznie to 19ście (noc poślubną miałam w wieku 20lat), a jak się pytam obrączki ile lat miałam jak wyszłam za mąż to stuka 19ście :D

a teraz każda na forum bawi się swoją obrączką :D:D o ja nie dobra :D zajęcie Wam znalazłam i rozrywkę :D

pamiętam jak ja mojemu to pokazałam w wakacje jakoś to też się śmiał, dotąd to poki nie wział tej obraczki na nitce i nie przeraził się jak mu sama zaczeła tańcować :D

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 8 miesiąc temu #335800 przez mesy
Idę na młotki :lol: :lol: a wy się bawta :laugh: :laugh: :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #335807 przez gosiak
wystukałam sobie nawet date porodu 3 stycznia :lol: 1stycznia ur teścia 2stycznia ur mojej mam a tu 3 syczen jeszcze hahaha :lol: a w kalkulatorza date porodu mam jak by teraz się udało na 28 grudnia czyli po terminie urodzę buauhahaha ale zabawa chociaż tyle mojego :S :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #335809 przez gorla
gosiak ale by ci gupio było, jak by się prawdą okazało hehe :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: życzę ci z całego serducha, zeby tak wyszło :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #335815 przez Dorota4
Powiem wam że czytałam o tych waszych wróżbach i w sumie może to głupie ale ja wierze w takie rzeczy.Mi kiedyś koleżanka wrózyła z kart i wszystko mi się sprawdziło. :) :) :)
A tak pozatym to odwiedziłam dziś Panią gin i już nie musze leżeć w łóżeczku :) fasolinka ma 9 tyg i dwa dni i macha rączkami.Chciałam wsadzić zdjęcie ale coś nie moge :( Więc narazie jest wszystko oki,tylko później bede musiała częściej się kontrolować bo moja szyjka jest w złym stanie :( Ale ja wierze że bedzie oki i nie nastawiam się na nic innego.
12 lata 8 miesiąc temu #335816 przez chłopek
ja sobie też zrobie tak jak ty gorla kiedy urodze itp.
mi mama na włosie wróżyła ile bede miec dzieci
jeszcze słyszałam ze jak sie jest w ciazy to sie nad brzuszkiem robi z obraczką jaka płec jest ale nie wiem dokładnie jak to ma byc
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #335821 przez JustynaZuzanna
gorla to ja chyba najwcześniej będę mogła sprawdzić swoja wróżbę, czy się udało czy nie i czy 3 fasolki się zagnieżdżają.... ale pewnie jak pujde do gin to dostane @ i będzie po całym myśleniu o bólu brzucha i plamieniu moim.

chłopek z tą płcią ja wcześniej napisałam jak się to robi nad ręką :) i ile dzieci się będzie miało jakiej płci pokoleii

Dorota musi być dobrze, bo u kogo jak nie u Ciebie będzie dobrze :) trzymam kciuki za fasolikę.
Ja zawsze sobie mówie, że musi być dobrze bo u kogo jak nie umnie :D

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #335824 przez gorla
chłopek a co zrobisz tak jak ja jak urodzisz???? nie zakumałam

Siedze chleje inke i tak se myslę , ze czas się do wyrka walnąć z ksiązka :lol:

Justyna trojaczki to dla mnie hardcore!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: i jeszcze 3 takie moje Oliwie, ołłłłłłł maj Gaddd, by mnie w wariatkowie zamknęli :lol:

Dorota a co jest nie tak z szyjką??
12 lata 8 miesiąc temu #335831 przez chłopek
gorla chodziło mi o to ze ty sobie zrobiłaś w ktorym tygodniu urodzisz i w jaki dzien
12 lata 8 miesiąc temu #335833 przez JustynaZuzanna
Gorla eee tam fajnie by było :) wesoło, wg obrączki to teraz mam mieć trojaczki później jeszcze dwójkę :D:D Jakoś by się dało radę ogranąć taką gromatkę, napewno by była megaaaaa kochana ta gromatka.
a brzuszek mnie dalej boooliiii ;( jak ja bym chciała już wiedziec czy to dla tego tak podbolewa i to plamienie czy to coś złego...

12 lata 8 miesiąc temu #335839 przez Dorota4
Gorla jestem po konizacji :) tylko później miałam dwa krwotoki i zszyli mnie tak żeby tylko zatamować,gin powiedziała że jest troszke zmasakrowana.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia