- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mirella bo ja mam takie napady, raz dołowanie się raz nie myśle, a czasem sie ciesze i nadcieja znowu mi po głowie chodzi. Ale dzisiaj byłam na zakupach i się zdołowałam(lodówkę mojemu wielkiemu zapełnić) bo znowu mnie brzuszek boli jakoś takoś dziwnie, i piersi mnie bolą.. czyżby cykl w tym miesiący też 21dni???
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
jak już zaczęłam to jeszcze sobie walnęłam spytałam za ile miesięcy zajdę, nie stuknęło ani razu, więc spytałam za ile miesięcy urodzę dziecko stuknęło 9 miesięcy
a z wróżby na ręce co dzień wychodzi mi tak samo
trzymam kciuki za wszystkie testujące
Majówka Ty lasencjo pięknie wyglądasz
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Gosiak !! mi tez mi tez !! ja tego nie kumam, tu przyłozyc tam przełozyc.. A idź pan w pyry na bober
Lacruś no już ostatnio Ci trójeczkę wywróżyłam, oj nieładnie nie czytasz wszystkiego a ze szklanką łatwizna, wyrwij se włosa napełnij przezroczysta szklankę do połowy wodą zawieś obrączkę na włosa włóż obrączkę do szklanki nie dotykając wody i zadaj pytanie, staraj się nie ruszać ręką i czekaj i paczaj jak zacznie obrączka się rozpędzać
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lacrijka napisał:
Gosiak !! mi tez mi tez !! ja tego nie kumam, tu przyłozyc tam przełozyc.. A idź pan w pyry na bober
Lacruś no już ostatnio Ci trójeczkę wywróżyłam, oj nieładnie nie czytasz wszystkiego a ze szklanką łatwizna, wyrwij se włosa napełnij przezroczysta szklankę do połowy wodą zawieś obrączkę na włosa włóż obrączkę do szklanki nie dotykając wody i zadaj pytanie, staraj się nie ruszać ręką i czekaj i paczaj jak zacznie obrączka się rozpędzać
Hmmm, ojej..Powaznie ?? Juz mi robilas ??? oj, przepraszam..
Kto da kostke czekolady mi ???? usycham bez słodkiego.. Nawet cukru nima coby polizac
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majówka cudnie wyglądasz Fajnie, że z Twoim maluszkiem wszystko dobrze, ma nadzieję, że lot będzie przyjemny i się zamelduj już w Polsze Mój brzuch jet dwa razy taki jak Twój, a mam miesiąc później Po prostu lasnecja jesteś jak nic
Eee Agnessa, specjalnie zdjecie robilam przodem nie bokiem
Dziekuje kochana!
Na pewno sie zamelduje!
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majówka jaka ty śliczna jesteś a jaka chudziutka a jak ci pięknie z brzusiem takim malusim ja brałam ślub w 21 tc to jak znajdę zdjęcie to ci pokażę jaki już wielgachny miałam
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Gosiak, trzymam za słowo Twoją obrączkę Jak dobrze zrozumiałam te Wasze instrukcje, to moja obrączka się nie nadaje bo ma diamencik a to ma być gładka.
Lacra dalej Cię energia rozpiera? Bo nie ma kto trawnika przekopać A konkretniej to widłami przesiać i starą trawę wyrzucić, potem przekopać, wyrównać, i za jaki czas nową posiać. Piszesz się? Zoba jaki fitness gratis
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lacra ze dwie czekolady mam, mogę się podzielić, ale gorzkie są, ja uwielbiam gorzkie czekolady. A Duśka na imieniny dostała mleczną z orzechami i chałwę, pewnie nie zje tego, to negocjuj z nią.
Gosiak, trzymam za słowo Twoją obrączkę Jak dobrze zrozumiałam te Wasze instrukcje, to moja obrączka się nie nadaje bo ma diamencik a to ma być gładka.
Lacra dalej Cię energia rozpiera? Bo nie ma kto trawnika przekopać A konkretniej to widłami przesiać i starą trawę wyrzucić, potem przekopać, wyrównać, i za jaki czas nową posiać. Piszesz się? Zoba jaki fitness gratis
Od wczoraj cos niebardzo domagam, śnieta chodze..Musze jutro odespacc choc do 8 Teraz Gosiak czytajac pewnie przeciera oczy ze zdziwienia haha
A gorzkie koczelady tez lubie, deserowa z Wedla lubięęęę, taka jeszcze w czerwonym papierku ...mmmmm
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mirella chodzi o wywarzenie obrączki, jak masz jakiś mały diamencik, który nie będzie obciążał jej na jedną stronę to może być.
Lacruś ja Ci mogę wszystkie słodycze jakie mam oddać, bo zjadłam kilka wafelków i mam dość
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa