BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #337433 przez JustynaZuzanna
Majówka ślicznie wyglądasz, brzuszek prześliczny, nie dziwie się Twojemu że ukradł wszystkie zdjęcia jak ma piękną żonę, i napewno jeszcze piękniejsze dzieciątko będzie. Musi się chłop pochwalić :)

Mirella bo ja mam takie napady, raz dołowanie się raz nie myśle, a czasem sie ciesze i nadcieja znowu mi po głowie chodzi. Ale dzisiaj byłam na zakupach i się zdołowałam(lodówkę mojemu wielkiemu zapełnić) bo znowu mnie brzuszek boli jakoś takoś dziwnie, i piersi mnie bolą.. czyżby cykl w tym miesiący też 21dni???

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #337434 przez gosiak
cześć laski, tak jak obiecałam, Mirelli w szklance wystukałam dwoje dzieci czyli Duśkę i brata albo siostrę dla Dusi :kiss:

jak już zaczęłam to jeszcze sobie walnęłam :laugh: spytałam za ile miesięcy zajdę, nie stuknęło ani razu, więc spytałam za ile miesięcy urodzę dziecko stuknęło 9 miesięcy :P

a z wróżby na ręce co dzień wychodzi mi tak samo :S

trzymam kciuki za wszystkie testujące :kiss: :kiss:

Majówka Ty lasencjo :lol: pięknie wyglądasz :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #337436 przez Majowka
Dzieki dziewczyny :kiss:
Mirella, tak mi sie jakos wyszlo na tym zdjeciu, bo ja juz 7kg na plusie.... :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #337454 przez Lacrijka
Gosiak !! mi tez mi tez !! ja tego nie kumam, tu przyłozyc tam przełozyc.. A idź pan w pyry na bober :angry:
12 lata 8 miesiąc temu #337468 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Gosiak !! mi tez mi tez !! ja tego nie kumam, tu przyłozyc tam przełozyc.. A idź pan w pyry na bober :angry:

Lacruś no już ostatnio Ci trójeczkę wywróżyłam, oj nieładnie nie czytasz wszystkiego :silly: :ohmy: :kiss: a ze szklanką łatwizna, wyrwij se włosa napełnij przezroczysta szklankę do połowy wodą zawieś obrączkę na włosa włóż obrączkę do szklanki nie dotykając wody i zadaj pytanie, staraj się nie ruszać ręką i czekaj i paczaj jak zacznie obrączka się rozpędzać :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #337474 przez agnesssa
Majówka cudnie wyglądasz :woohoo: Fajnie, że z Twoim maluszkiem wszystko dobrze, ma nadzieję, że lot będzie przyjemny i się zamelduj już w Polsze :kiss: :kiss: Mój brzuch jet dwa razy taki jak Twój, a mam miesiąc później :silly: :silly: Po prostu lasnecja jesteś jak nic :woohoo: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 8 miesiąc temu #337476 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrijka napisał:

Lacruś no już ostatnio Ci trójeczkę wywróżyłam, oj nieładnie nie czytasz wszystkiego :silly: :ohmy: :kiss: a ze szklanką łatwizna, wyrwij se włosa napełnij przezroczysta szklankę do połowy wodą zawieś obrączkę na włosa włóż obrączkę do szklanki nie dotykając wody i zadaj pytanie, staraj się nie ruszać ręką i czekaj i paczaj jak zacznie obrączka się rozpędzać :blink:

Hmmm, ojej..Powaznie ?? Juz mi robilas ??? oj, przepraszam.. :kiss:
Kto da kostke czekolady mi ???? usycham bez słodkiego.. Nawet cukru nima coby polizac :( :( :( :(
12 lata 8 miesiąc temu #337481 przez Majowka
agnesssa napisał:

Majówka cudnie wyglądasz :woohoo: Fajnie, że z Twoim maluszkiem wszystko dobrze, ma nadzieję, że lot będzie przyjemny i się zamelduj już w Polsze :kiss: :kiss: Mój brzuch jet dwa razy taki jak Twój, a mam miesiąc później :silly: :silly: Po prostu lasnecja jesteś jak nic :woohoo: :kiss: :kiss:

Eee Agnessa, specjalnie zdjecie robilam przodem nie bokiem ;)
Dziekuje kochana! :kiss:
Na pewno sie zamelduje!
12 lata 8 miesiąc temu #337485 przez gosiak
Lacrus powaznie;) mam czekoladki odrzanskie i sezamki kcesz?emus mi dzis przywiozl bo dostal w cukierkowie:) i tera zab mi niapierdziela;(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #337490 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrus powaznie;) mam czekoladki odrzanskie i sezamki kcesz?emus mi dzis przywiozl bo dostal w cukierkowie:) i tera zab mi niapierdziela;(

Sezamka chce, lubiem :P :P :P
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #337492 przez sylwka727
Justynka nie dołuj się, ja rozumiem że to dla ciebie przykre i stresujące te lata choroby ja cię rozumie bo też mam swoje przejścia.... ale kciukasy trzymam za ciebie ostro daej nie puszczam

Majówka jaka ty śliczna jesteś a jaka chudziutka a jak ci pięknie z brzusiem :kiss: takim malusim :kiss: ja brałam ślub w 21 tc to jak znajdę zdjęcie to ci pokażę jaki już wielgachny miałam :)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #337501 przez Mirella
Lacra ze dwie czekolady mam, mogę się podzielić, ale gorzkie są, ja uwielbiam gorzkie czekolady. A Duśka na imieniny dostała mleczną z orzechami i chałwę, pewnie nie zje tego, to negocjuj z nią.

Gosiak, trzymam za słowo Twoją obrączkę :lol: Jak dobrze zrozumiałam te Wasze instrukcje, to moja obrączka się nie nadaje bo ma diamencik a to ma być gładka.

Lacra dalej Cię energia rozpiera? Bo nie ma kto trawnika przekopać :lol: A konkretniej to widłami przesiać i starą trawę wyrzucić, potem przekopać, wyrównać, i za jaki czas nową posiać. Piszesz się? Zoba jaki fitness gratis :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #337509 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacra ze dwie czekolady mam, mogę się podzielić, ale gorzkie są, ja uwielbiam gorzkie czekolady. A Duśka na imieniny dostała mleczną z orzechami i chałwę, pewnie nie zje tego, to negocjuj z nią.

Gosiak, trzymam za słowo Twoją obrączkę :lol: Jak dobrze zrozumiałam te Wasze instrukcje, to moja obrączka się nie nadaje bo ma diamencik a to ma być gładka.

Lacra dalej Cię energia rozpiera? Bo nie ma kto trawnika przekopać :lol: A konkretniej to widłami przesiać i starą trawę wyrzucić, potem przekopać, wyrównać, i za jaki czas nową posiać. Piszesz się? Zoba jaki fitness gratis :lol:

Od wczoraj cos niebardzo domagam, śnieta chodze..Musze jutro odespacc choc do 8 :) :) :) Teraz Gosiak czytajac pewnie przeciera oczy ze zdziwienia haha

A gorzkie koczelady tez lubie, deserowa z Wedla lubięęęę, taka jeszcze w czerwonym papierku ...mmmmm
12 lata 8 miesiąc temu #337516 przez JustynaZuzanna
Sylwia Ty chyba słońce mnie najlepiej rozumiesz, ja za Ciebie też mocniutko trzymam kciuki co by 2 kreseczki były.

Mirella chodzi o wywarzenie obrączki, jak masz jakiś mały diamencik, który nie będzie obciążał jej na jedną stronę to może być.

Lacruś ja Ci mogę wszystkie słodycze jakie mam oddać, bo zjadłam kilka wafelków i mam dość :side:

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 8 miesiąc temu #337560 przez sylwka727
Justynka :kiss:

Lacra jak byś wcześniej mówiła to bym się z Tobą podzieliła kinderkiem podzieliła bo byłam w sklepie i miałam ochotę na Kinder niespodziankę i ją kupiłam i wszamałam już

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży