- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 8 miesiąc temu #337927 przez gosiak
Mesy no sama tu ostatnio wrzucałaś artykuł o objawach przed ciążą, i tam pisało że objawy ciążowe dopiero pojawiają się po terminie @, tak więc kochana nie wiesz do końca czy to @ przyjdzie czy tez może II kreski zobaczysz! zrób jutro test jeśli tempka nie spadnie
Mirella dwójeczka to tak akurat nie? tez bym chciała minimum dwójkę, max trójkę, choć teraz to marze żeby choć jedno się pojawiło
Mirella dwójeczka to tak akurat nie? tez bym chciała minimum dwójkę, max trójkę, choć teraz to marze żeby choć jedno się pojawiło
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #337950 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Inso A wiesz, że z takim nastawieniem najszybciej zachodzą... Pamiętam jak Agnessa marudziła, ze już ma dość a za chwilę z teściorem wyskoczyła!!! Także uważaj kochana
Mesy Wiesz w tych wróżbach właśnie o to cho, że masz uwierzyć i tylko wtedy to się sprawdza! Kiedyś przeczytałam że trzeba sobie codziennie wyobrażaćswoje marzenie, dzień w dzień i wtedy ono się sprawdzi... Przecież na początku ciązy też boli jak na @
Mirela Za stara!!! MOze Ciebie teraz palnąć co!!! Dawaj tą armatę!
A ja jutro do gienka!!!muszę wynik odebrać, ale zgubiłam wypis ze szpitala. Wsiakł normalnie, aż sie zastanawiam czy wtedy ze złości nie wyrzuciłam! Ale chyba mi dadzą ten wynik, choć baba uczulała ze mam z tym przyjść... ehhh nie chce mi sie w ogóle... No ale cóż trza iść...
A jeszcze miałam swoje OHY i AHY nad zdjęciem Majówki... Śliczną jesteś mamuśką!!!!! Gdzie te 7 kilo schowałaś
Gosiak buhahaha dobre
Mesy Wiesz w tych wróżbach właśnie o to cho, że masz uwierzyć i tylko wtedy to się sprawdza! Kiedyś przeczytałam że trzeba sobie codziennie wyobrażaćswoje marzenie, dzień w dzień i wtedy ono się sprawdzi... Przecież na początku ciązy też boli jak na @
Mirela Za stara!!! MOze Ciebie teraz palnąć co!!! Dawaj tą armatę!
A ja jutro do gienka!!!muszę wynik odebrać, ale zgubiłam wypis ze szpitala. Wsiakł normalnie, aż sie zastanawiam czy wtedy ze złości nie wyrzuciłam! Ale chyba mi dadzą ten wynik, choć baba uczulała ze mam z tym przyjść... ehhh nie chce mi sie w ogóle... No ale cóż trza iść...
A jeszcze miałam swoje OHY i AHY nad zdjęciem Majówki... Śliczną jesteś mamuśką!!!!! Gdzie te 7 kilo schowałaś
Gosiak buhahaha dobre
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez emka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #337966 przez Insomnia
Mirella należą Ci się wyjaśnienia To nie tak że całkowicie tracę wiarę... Widocznie ten na górze ma inne plany niż ja i od dłuższego czasu przymierzam sie do tego żeby pizgnąć te obserwacje i czekać aż wpadnę
tylko Mesy mnie ciągle ustawia do pionu Mówi mi : masz nowy termometr to mierz i nie marudź no ale Mesy to bardzo dobra koleżanka
tylko Mesy mnie ciągle ustawia do pionu Mówi mi : masz nowy termometr to mierz i nie marudź no ale Mesy to bardzo dobra koleżanka