- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #449848 przez Mirella
A to źle że piątunio?
Lacra, no to wspólczuję zainteresowania, można się pogubić w gąszczu informacji i dezinformacji, książkę o tym już czytałaś?
Mnie nie zdziwi w necie juz chyba nic, wirutalny świat nie ma zasad, taka jest prawda
Lacra, no to wspólczuję zainteresowania, można się pogubić w gąszczu informacji i dezinformacji, książkę o tym już czytałaś?
Mnie nie zdziwi w necie juz chyba nic, wirutalny świat nie ma zasad, taka jest prawda
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450268 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Mirella NO brawo, brawo! Mam wpisać w kajet?? A wracając do Twojego gina, to super że taki dokładny i zostaje tyle ile trzeba w gabinecie... Ja mam takiego dentystę :)Pana Krzysia do tego mega delikatny, nigdy bym go nie zamieniła
Lacra Nie mogę tego oglądać! Tym bardziej ze za tydzień lecę samolotem, jak zwykle będę peniać... musze sobie coś mocniejszego strzelić na lotnisku A tak w ogóle to moze któraś była w Londynie, jedziemy sobie pozwiedzać z dziewczynami, ale tylko na 5 dni, a Londyn duży... Może pomożecie co można sobie darować, a co nwarto zobaczyć... byłąbym wdzięczna
Lacra Nie mogę tego oglądać! Tym bardziej ze za tydzień lecę samolotem, jak zwykle będę peniać... musze sobie coś mocniejszego strzelić na lotnisku A tak w ogóle to moze któraś była w Londynie, jedziemy sobie pozwiedzać z dziewczynami, ale tylko na 5 dni, a Londyn duży... Może pomożecie co można sobie darować, a co nwarto zobaczyć... byłąbym wdzięczna
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez emka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 miesiąc temu #450281 przez sylka
Mirella Kredą w kominie zapisuje
JA dziś robiłam badania hormonalne. Lipa trochę bo wyniki odbiera gin a wizyta dopiero 30.10. PO 14 mogłam wpaść je podejrzeć ale nie miałam z kim śpiącego dziecka zostawić a ciekawa jestem co tam wyszło.
JA dziś robiłam badania hormonalne. Lipa trochę bo wyniki odbiera gin a wizyta dopiero 30.10. PO 14 mogłam wpaść je podejrzeć ale nie miałam z kim śpiącego dziecka zostawić a ciekawa jestem co tam wyszło.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #450320 przez Mirella
Emka, to niestety nie mój gin, raz tylko u niego byłam, podrzucona jak kukułcze jajo i dalej mnie podrzucił komuś innemu a nazwisko ma stosowne do zawodu - Gmyrek
Zapisujcie zapisujcie bo ja na bank zapomnę, a 6 listopada idę do nefrologa, a wcześniej muszę zrobić stertę badań, uzależnię się końcu od tych gabinetów
Zapisujcie zapisujcie bo ja na bank zapomnę, a 6 listopada idę do nefrologa, a wcześniej muszę zrobić stertę badań, uzależnię się końcu od tych gabinetów
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 2 miesiąc temu #450326 przez gosiak
sylka napisał:
Sylka dzis ostatni dzwonek na Lh i PRL mam wolne więc lecę z tym ze nie wiem czy jest sens bo fsh nie zrobiłam a chyba lepiej mieć badania w jednym cyklu zrobione ? Czy nie ma różnicy jak fsh zrobię sobie w przyszłym? Jak myślicie ?
Gosiak thx. Ciebie jakie czekają?
Sylka dzis ostatni dzwonek na Lh i PRL mam wolne więc lecę z tym ze nie wiem czy jest sens bo fsh nie zrobiłam a chyba lepiej mieć badania w jednym cyklu zrobione ? Czy nie ma różnicy jak fsh zrobię sobie w przyszłym? Jak myślicie ?