- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #507693 przez anoda89
Gosia ja chciałabym już znowu być w ciąży ale boje się cholernie i chyba strach pozostanie do dnia narodzin. Nie chcę się nastawiać że za 3 miesiące już zaczniemy starania, dopóki gin nie powie że rana po cc się zabliźniła, chociaż z mężem nie możemy się doczekać. Trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści.
Temat został zablokowany.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #507696 przez iwonta_kg
Hej pani co u ciebie?
Wiecie co mój mąż mi dzisiaj powiedział cos co dało mi do myślenia. Przez dwa lata brałam tabletki i nie mialam bolesnych miesiączek. Odkąd przestałam je brać i zaczęliśmy sie starać znowu mnie bolał brzuch. Ale nie od razu. Jakos po trzech miesiącach. Tak jakbym juz nie miala śladu tej chemii w organizmie. I zaszłam w ciążę po pół roku odkąd odłożyłam tabletki. Teraz brałam te plasty przez trzy miesiące. Od września sie staramy. Do tej pory mialam bezbolesne okresy. A teraz mnie od kilku dni boli brzuch jak cholera. Tak jak wtedy.
Wiem ze to dziwnie brzmi ale moze cos w tym jest...
Co myślicie???
Wiecie co mój mąż mi dzisiaj powiedział cos co dało mi do myślenia. Przez dwa lata brałam tabletki i nie mialam bolesnych miesiączek. Odkąd przestałam je brać i zaczęliśmy sie starać znowu mnie bolał brzuch. Ale nie od razu. Jakos po trzech miesiącach. Tak jakbym juz nie miala śladu tej chemii w organizmie. I zaszłam w ciążę po pół roku odkąd odłożyłam tabletki. Teraz brałam te plasty przez trzy miesiące. Od września sie staramy. Do tej pory mialam bezbolesne okresy. A teraz mnie od kilku dni boli brzuch jak cholera. Tak jak wtedy.
Wiem ze to dziwnie brzmi ale moze cos w tym jest...
Co myślicie???
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #507701 przez ferritka
niesmak kawy ;D ależ ja na to czekam ;> codziennie rano wypijam łyk i czekam czy mnie odrzuci czy nie ;D to już jakaś psychoza jest ;D 3mam kciuki żeby u ciebie kawowstręt był zwiastunem II... może otwarcie zrobisz oficjalne tym nowego roku i klub wrześnióweczek ;>>
jak my straciliśmy dzidzie to nie miałam przez bardzo dlugi czas ochoty na sex... baardzo długi więc nie bylo raczej problemu z tym czy możemy się starać czy nie... teraz jest już prawie 9 miesięcy od tego czasu. inne podejście, inne mysli i inny strach.
objawy na dzień przed wyliczoną @ :
skleroza
piersi nabrzmiałe, zyły mi wyszły nawet na klacie bardzo widoczne,
I to wszystko, zero bólu brzucha. aa wiecie co zauwazyłam, że podczas przytulania kłuje mnie lewy jajnik;/ nie wiem czego to zwiastun.
Dziewczyny, macie 100% racji, to forum jest niesamowite, tyle dobrych serc, dobrych słów, wsparcia. nikt nie zrozumi tak kobiety która najbardziej na swiecie pragnie dziecka jak druga kobieta . Dziękuję Wam że jesteście, ze swoimi smutkami i radościami ;*
jak my straciliśmy dzidzie to nie miałam przez bardzo dlugi czas ochoty na sex... baardzo długi więc nie bylo raczej problemu z tym czy możemy się starać czy nie... teraz jest już prawie 9 miesięcy od tego czasu. inne podejście, inne mysli i inny strach.
objawy na dzień przed wyliczoną @ :
skleroza
piersi nabrzmiałe, zyły mi wyszły nawet na klacie bardzo widoczne,
I to wszystko, zero bólu brzucha. aa wiecie co zauwazyłam, że podczas przytulania kłuje mnie lewy jajnik;/ nie wiem czego to zwiastun.
Dziewczyny, macie 100% racji, to forum jest niesamowite, tyle dobrych serc, dobrych słów, wsparcia. nikt nie zrozumi tak kobiety która najbardziej na swiecie pragnie dziecka jak druga kobieta . Dziękuję Wam że jesteście, ze swoimi smutkami i radościami ;*
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #507704 przez anoda89
No ja mam nadzieje że się zgodzi, zgodę wstępną dał .
Ja też muszę się zapisać bo muszę odebrać wyniki cytologi i ciekawe co z tą moją nadżerką.
U mnie zwiastunem II kresek był ból jajników i piersi a gdzieś od 7 tyg mdłości, senność, brak apetytu. Wszystko to co smakowało mi do tej pory stało się blee .
Dziewczyny czekam na Sylwestrowe fasolki . Czekam na wasze II kreski tak jakbym na swoje czekała.
Ja też muszę się zapisać bo muszę odebrać wyniki cytologi i ciekawe co z tą moją nadżerką.
U mnie zwiastunem II kresek był ból jajników i piersi a gdzieś od 7 tyg mdłości, senność, brak apetytu. Wszystko to co smakowało mi do tej pory stało się blee .
Dziewczyny czekam na Sylwestrowe fasolki . Czekam na wasze II kreski tak jakbym na swoje czekała.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #507705 przez Mirella
Iwonta, Twój mąż może mieć rację, poza tym jest taka teoria, że jak @ nie boli to cykl był bezowulacyjny Może u Ciebie rzeczywiście tak jest że organizm się dłużej oczyszcza i dopiero teraz jesteś gotowa na prawdziwe staranka
Wiecie co? Mnie do tej pory strach o dziecko nie minął i chyba już nie minie, oczywiście to jest co innego niż jak bylam w ciązy i jak Duśka była niemowlakiem, ale ciągle o nią drżę, ciągle mam napiętą uwagę, i chyba zawsze tak będzie już. Do tej pory jak się budzę w nocy to idę sprawdzić czy oddycha I nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. Ale fakt fatkem, pod koniec ciązy o niczym nie marzyłam tak bardzo jak o tym, żeby już być w domu z dzieckiem. Dopiero wtedy zaczyna się prawdziwe życie we troje
Mam wrażenie, że w tym świątecznym zamieszaniu nie przywitałam kogoś nowego, Fredeczki? Fredeczka witaj i rozgość się Jak jeszcze kogoś pominęłam niech się upomni
A kawa mi smakowała całą ciążę, za to od początku nie mogłam jeść pomidorów
Wiecie co? Mnie do tej pory strach o dziecko nie minął i chyba już nie minie, oczywiście to jest co innego niż jak bylam w ciązy i jak Duśka była niemowlakiem, ale ciągle o nią drżę, ciągle mam napiętą uwagę, i chyba zawsze tak będzie już. Do tej pory jak się budzę w nocy to idę sprawdzić czy oddycha I nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. Ale fakt fatkem, pod koniec ciązy o niczym nie marzyłam tak bardzo jak o tym, żeby już być w domu z dzieckiem. Dopiero wtedy zaczyna się prawdziwe życie we troje
Mam wrażenie, że w tym świątecznym zamieszaniu nie przywitałam kogoś nowego, Fredeczki? Fredeczka witaj i rozgość się Jak jeszcze kogoś pominęłam niech się upomni
A kawa mi smakowała całą ciążę, za to od początku nie mogłam jeść pomidorów
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 11 miesiąc temu #507706 przez pani_p
A u mnie? No na razie nic:-D zaczynamy nowe staranka. Przez całą @ az do dzis łykałam sobie witaminy Femimag czy jakos tak to sie nazywa bo pomyślałam, że trochę się wspomogę i pije olej z wiesiołka bo dobrze robi na śluz.
Znowu jestem pełna nadziei, że tym razem się uda
Iwonta kto wie, moźe się udało :-D
Anoda Gosia trzymam kciuki żebyście mogły podjąć staranka za wasze pełne zdrówko.
Znowu jestem pełna nadziei, że tym razem się uda
Iwonta kto wie, moźe się udało :-D
Anoda Gosia trzymam kciuki żebyście mogły podjąć staranka za wasze pełne zdrówko.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
11 lata 11 miesiąc temu #507707 przez ann-sunshine
a najlepsze jest to że jedne tu przychodzą, inne odchodzą, ekipa się zmienia ale forum cały czas takie fajne
trzymam kciuki za wszystkie które czekają na II kreski
trzymam kciuki za wszystkie które czekają na II kreski
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #507709 przez ferritka
Mirella, obalasz Kochana kazdą moją ciążową "prawde" ;D to ja jakbym wybrać mogła to wolę wstręt do pomidorów niż do kawy ;D choć tym że jesli przed @ nie bolą jajniki to jest cykl bezowulacyjny toś mnie zmartwiła i jakbyś drzwiami przytrzasła maly palec ;( no to ja albo jestem w ciązy albo cykl stracony ,hmmm
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #507723 przez anoda89
A wiecie jak ja się w Wigilie wkurzyłam. Składamy sobie życzenia, ja płaczę a szwagier do mnie nie płacz dzieci jeszcze będziesz miała. No ja pierdziele a dziecko to zabawka którą można kupić, synka nikt mi nie odda i żadne dziecko nie zastąpi. Ludzie tak bezmyślnie gadają.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
11 lata 11 miesiąc temu #507728 przez ann-sunshine
90 % ludzi jest bezmyślnych i nie umie postawić się w czyjejś sytuacji, niestety. A pozostałe 10% może i myśli, ale z reguły najpierw mówi, a dopiero potem zastanawia się co powiedziało. Smutna prawda.
Anoda - ten ostatni świąteczny wieczór spędź z mężem, nalejcie sobie po kieliszku wina, przytulcie się do siebie i powspominajcie np chwile jak się poznaliście.
Aniołkowe Mamy, przyszły rok będzie lepszy od obecnego, mocno w to wierzę
Anoda - ten ostatni świąteczny wieczór spędź z mężem, nalejcie sobie po kieliszku wina, przytulcie się do siebie i powspominajcie np chwile jak się poznaliście.
Aniołkowe Mamy, przyszły rok będzie lepszy od obecnego, mocno w to wierzę
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 11 miesiąc temu #507729 przez Dave
Dziewczyny, przed chwilą na naszego bloga doszła wiadomość, z prośbą o wsparcie pary, która też bardzo pragnie dziecka.
Macie tu już sporą wiedzę i doświadczenie.
Odsyłam Was do stronki dwapluscos.blogspot.com/2012/12/i-hope-t...re-coming-to-us.html
Macie tu już sporą wiedzę i doświadczenie.
Odsyłam Was do stronki dwapluscos.blogspot.com/2012/12/i-hope-t...re-coming-to-us.html
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #507735 przez iwonta_kg
Dzieki Mirelka za odpowiedź.
Ja podczas ciąży mialam wstręd do ryb i ogórków świeżych. Kawy wogole nie pije takze nie zastanawiam sie czy bedzie mi smakowała czy nie
Anoda tule mocno. Są ludzie i parapety. Nie przejmuj się.
My sie z mężem ostatnio kłóciliśmy ostro ale pogodziliśmy sie i zobaczymy co wyjdzie z tej świątecznej zgody...
Ja podczas ciąży mialam wstręd do ryb i ogórków świeżych. Kawy wogole nie pije takze nie zastanawiam sie czy bedzie mi smakowała czy nie
Anoda tule mocno. Są ludzie i parapety. Nie przejmuj się.
My sie z mężem ostatnio kłóciliśmy ostro ale pogodziliśmy sie i zobaczymy co wyjdzie z tej świątecznej zgody...