- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #571976 przez iwonta_kg
Lacrijka napisał:
dzięki spróbuję...
iwonta_kg napisał:
anoda89 napisał:
Iwonta kuruj się kochana Choróbsko wstrętne i najgorsze jest to że nie możesz leków brać.
Ja pije Prenalen. taki syrop dla kobiet w ciąży na przeziębienie. pomaga nawet bardzo.
A na gardło możesz Tantum Verde pastylki mietowe i ten psikach do gardła..ja używałam jeden dzień na mega ból gardła i na drugi dzień był git.
dzięki spróbuję...
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571979 przez sylka
Elmirka ja odkąd pamiętam mam nieregularne cykle. Nawet przed ciażą miałam po 3 -4 mies i wywoływanie luteiną przerwy bez @ wiec nic nowego. Po porodzie nic się nie unormowało. Teraz byłam 3 cykle na luteinie i wtedy miałam @ co 26-28 dni a teraz znów cyrk (luteinę brałam chyba od 18 dc - juz nie pamietam dokładnie). Czekam na wizytę u gin. i póki co mam nie brać luteiny na wywołanie.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez sylka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #572111 przez anoda89
Dziewuszki tak to jest z tym okresem że się spóźnia a my nie robimy sobie nadzieje a tu dupa. Mi teraz też się spóźnia i też przeszło mi przez myśl że może to fasolka ale jakim cudem jak się nie staram jeszcze Długi ten mój cykl w tym miesiącu ale już coś widać na horyzoncie.
Lacrijka to ty teraz stawiasz na zdrowe odżywianie
Lacrijka to ty teraz stawiasz na zdrowe odżywianie
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu #572129 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Zobaczcie co znalazłam w necie Na tej fotce w środku jest moja córcia na konkursie recytatorskim w 1 klasie (2 lata temu) PAN HILARY :)NIeskromnie dodam że zajęła wtedy 1 miejsce
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #572132 przez Gosia 2712
hejka Wszystkim
Zaczelam dzisiaj cwiczyc skalpel dotrwalam do konca ale powiem Wam ze w pewnych momentach mialam ciezko hehe trzy razy sie polozylam i mysle pier** nie robie ale dotrwalam mam nadzieje ze jutro sie rusze hehe
Ostatnio mi sie cos porobilo i nie widze zdjec jakie dodajecie feritki tez nie widzialam
Zaczelam dzisiaj cwiczyc skalpel dotrwalam do konca ale powiem Wam ze w pewnych momentach mialam ciezko hehe trzy razy sie polozylam i mysle pier** nie robie ale dotrwalam mam nadzieje ze jutro sie rusze hehe
Ostatnio mi sie cos porobilo i nie widze zdjec jakie dodajecie feritki tez nie widzialam
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Gosia 2712.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #572238 przez ferritka
dzień dobry
aaaa wiecie co się stało, kurka rurka wycofali mi z ikea moje rolety f=drewniane ,0po które dzisiaj pojechałam FROG!! co tu począć co tu czynić jak ja je do okna potrzebuje
Któraś mieszka m=może koło ikei nie w katowicach?
Kto tu mówił, że Cioci Feri foty nie widział? no to informuje, że to foto było tu 3 akbo i 4 razy za każdym gdzieś po 1 minucie nie sposób było trafić jak sie nie siedziało w tym czasie ))
Lacra ) cudnie, ale Ty se lepiej babo rośnij żeby moi koszykarscy idole wyrośli na drągi
Mała, a widzisz Kochana, daje czadu mięsień brzuszny a mnie dalej łydki nie bolą, i muszę u Melki poszukać czegoś na pośladki, uda, łydki
jak Wam tu wrzuce foty weselne to szczęki Wam opadną i przebiegną sie na około
aaaa wiecie co się stało, kurka rurka wycofali mi z ikea moje rolety f=drewniane ,0po które dzisiaj pojechałam FROG!! co tu począć co tu czynić jak ja je do okna potrzebuje
Któraś mieszka m=może koło ikei nie w katowicach?
Kto tu mówił, że Cioci Feri foty nie widział? no to informuje, że to foto było tu 3 akbo i 4 razy za każdym gdzieś po 1 minucie nie sposób było trafić jak sie nie siedziało w tym czasie ))
Lacra ) cudnie, ale Ty se lepiej babo rośnij żeby moi koszykarscy idole wyrośli na drągi
Mała, a widzisz Kochana, daje czadu mięsień brzuszny a mnie dalej łydki nie bolą, i muszę u Melki poszukać czegoś na pośladki, uda, łydki
jak Wam tu wrzuce foty weselne to szczęki Wam opadną i przebiegną sie na około
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0