- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #571835 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Doberek!
No nie treraz mi głupio , wszystkie ćwiczą a mi sie nie chce!
Lacra Przez Ciebie ostatnio w HM spędziłąm pół godziny w dziale noworodków , dawno tam nie byłam , nawet nie zerkałam zeby nie kusiło i smutno się nie robiło. Zresztą z Wiki to tylko ok 140 szukamy. NO i prawie kupiłam koszulkę z tą czarną The Bestles dla chrzesniaka, tylko tak długo się zastanawoiałam nad rozmiarem że odłożyłam, ale po nią jeszcze wrócę, Zarąbiaste tam piżamki sa dla tych maluszków! NO oszalałam po prostu! I wszystko przez Ciebie!!!
No nie treraz mi głupio , wszystkie ćwiczą a mi sie nie chce!
Lacra Przez Ciebie ostatnio w HM spędziłąm pół godziny w dziale noworodków , dawno tam nie byłam , nawet nie zerkałam zeby nie kusiło i smutno się nie robiło. Zresztą z Wiki to tylko ok 140 szukamy. NO i prawie kupiłam koszulkę z tą czarną The Bestles dla chrzesniaka, tylko tak długo się zastanawoiałam nad rozmiarem że odłożyłam, ale po nią jeszcze wrócę, Zarąbiaste tam piżamki sa dla tych maluszków! NO oszalałam po prostu! I wszystko przez Ciebie!!!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu #571839 przez Ingrid29
Mirelka ja robię zakupy przez internet, ale nie wszytko da się kupić i czasem ceny dużo zawyżone. Że tak powiem, zależy co i za ile
Kupuję pieluchy, słoiczki dla małego, detergenty do sprzątania domu itp. Ale co się wybrać na zakupy i popatrzeć co by się przydało, to też inna sprawa.
A po drugie kto mi śmieci wyniesie
Kupuję pieluchy, słoiczki dla małego, detergenty do sprzątania domu itp. Ale co się wybrać na zakupy i popatrzeć co by się przydało, to też inna sprawa.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 9 miesiąc temu #571841 przez Mała
Witam.
Laceijka czyżby zaczął ci się ucisk macicy na mózg, nie szalej dziewczyno A Kruszki będą nieziemsko ubrane i widzę, że tato już oszalał na puncie bobasków
Ferritka już mnie dziś bolą żebra i brzuchol, to tak opóźniona reakcja jakaś
Anoda cierpliwości życzę
Laceijka czyżby zaczął ci się ucisk macicy na mózg, nie szalej dziewczyno A Kruszki będą nieziemsko ubrane i widzę, że tato już oszalał na puncie bobasków
Ferritka już mnie dziś bolą żebra i brzuchol, to tak opóźniona reakcja jakaś
Anoda cierpliwości życzę
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #571855 przez Mirella
Ingrid29 napisał:
Ingrid że tak powiem śmieci to inna bajka niż zakupy nie wiem gdzie mieszkasz i jakie tam możliwości, mnie się robienie zakupów przez net bardzo opłaca pod warunkiem że to duże zakupy.
A łazić po sklepach to nie lubię, chociaż nie powiem, jak już jestem to obejrzę co tam mają ciekawego. Ale generalnie zakupy to nie mój świat.
Mirelka ja robię zakupy przez internet, ale nie wszytko da się kupić i czasem ceny dużo zawyżone. Że tak powiem, zależy co i za ile
Ingrid że tak powiem śmieci to inna bajka niż zakupy nie wiem gdzie mieszkasz i jakie tam możliwości, mnie się robienie zakupów przez net bardzo opłaca pod warunkiem że to duże zakupy.
A łazić po sklepach to nie lubię, chociaż nie powiem, jak już jestem to obejrzę co tam mają ciekawego. Ale generalnie zakupy to nie mój świat.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 9 miesiąc temu #571874 przez Lacrijka
Dziewczynki.. spokojnie. Ja sie nie odchudzam, poprostu wprowadziłam do szamki rzeczy zdrowsze..np.
- bialy chleb zamieniłam na ciemny lub płatki z mlekiem tak jak bylo przed ciążą,
- nie słodze napojów
- pije wodę zamiast liptonek
- nie podjadam bez sensu
ot, całe moje "odchudzanie".. to chyba nic strasznego co ??
Emcia - ja tez nie umiem wyjśc z działów noworodkowych, mogę tam siedziec godzinami.. Mam nadzieje ze od srody nie tylko bedę sobie oglądac i szukac unisexów ale tez będę mogła kupowac
Juuuuuhuuuuuuu, mam słonko
- bialy chleb zamieniłam na ciemny lub płatki z mlekiem tak jak bylo przed ciążą,
- nie słodze napojów
- pije wodę zamiast liptonek
- nie podjadam bez sensu
ot, całe moje "odchudzanie".. to chyba nic strasznego co ??
Emcia - ja tez nie umiem wyjśc z działów noworodkowych, mogę tam siedziec godzinami.. Mam nadzieje ze od srody nie tylko bedę sobie oglądac i szukac unisexów ale tez będę mogła kupowac
Juuuuuhuuuuuuu, mam słonko
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #571889 przez Elmirka85
ja mam problem, bo nie mam okredsu już tydzień. Miałam dostać w poniedziałek tydzień temu i cisza to tej pory, zrobiłam wczoraj popołu-( Smutno mi bo już na coś liczyłam, a tu znowu roczarowanie
Tylko niech w końcu ta wredna @ przylezie, bo ile można czekać
jeszcze nigdy w życiu aż tyle mi si spóźniła. tydzień temu miałam takie bóle jak okresowe, że latałóam do kibelka bo myślałam że @ przyszła, a teraz to już nawet to minęło. i śpię całymi dniami... chodzę spać o 21, nie wiem czemu aż tak mi się coś poprzestawiało
ja już chcę @
Tylko niech w końcu ta wredna @ przylezie, bo ile można czekać
jeszcze nigdy w życiu aż tyle mi si spóźniła. tydzień temu miałam takie bóle jak okresowe, że latałóam do kibelka bo myślałam że @ przyszła, a teraz to już nawet to minęło. i śpię całymi dniami... chodzę spać o 21, nie wiem czemu aż tak mi się coś poprzestawiało
ja już chcę @
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #571900 przez Lacrijka
Mała napisał:
Nie czuje przez te lożyska na przedniej ścianie..dobrze że mam ten detektor i mogę podsłuchac moje Lacriuszki..tak to sie wiercą ale jeszcze nie czuje Moze za jakis miesiac poczuje
Lacrijka jak tak to ok Czujesz ruchy?
Nie czuje przez te lożyska na przedniej ścianie..dobrze że mam ten detektor i mogę podsłuchac moje Lacriuszki..tak to sie wiercą ale jeszcze nie czuje Moze za jakis miesiac poczuje
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #571936 przez Elmirka85
męczy mnie to w tym sensie zebym chciała żeby ta @ w końcu przyszła!! bo już nie wierzę że to może być ciąża. nie mam zamiaru powtarzać testu ani bety robić tylko chcę @, skoro ma przyjść
a Ty sylka ile już po terminie @ jesteS? zdażało Ci się to wcześniej??
a Ty sylka ile już po terminie @ jesteS? zdażało Ci się to wcześniej??
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #571939 przez Lacrijka
iwonta_kg napisał:
A na gardło możesz Tantum Verde pastylki mietowe i ten psikach do gardła..ja używałam jeden dzień na mega ból gardła i na drugi dzień był git.
anoda89 napisał:
Iwonta kuruj się kochana Choróbsko wstrętne i najgorsze jest to że nie możesz leków brać.
Ja pije Prenalen. taki syrop dla kobiet w ciąży na przeziębienie. pomaga nawet bardzo.
A na gardło możesz Tantum Verde pastylki mietowe i ten psikach do gardła..ja używałam jeden dzień na mega ból gardła i na drugi dzień był git.