BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #571835 przez emka
Doberek! :lol:

No nie treraz mi głupio , wszystkie ćwiczą a mi sie nie chce! :P

Lacra Przez Ciebie ostatnio w HM spędziłąm pół godziny w dziale noworodków :), dawno tam nie byłam , nawet nie zerkałam zeby nie kusiło i smutno się nie robiło. Zresztą z Wiki to tylko ok 140 szukamy. NO i prawie kupiłam koszulkę z tą czarną The Bestles dla chrzesniaka, tylko tak długo się zastanawoiałam nad rozmiarem że odłożyłam, ale po nią jeszcze wrócę, Zarąbiaste tam piżamki sa dla tych maluszków! NO oszalałam po prostu! I wszystko przez Ciebie!!! :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #571839 przez Ingrid29
Mirelka ja robię zakupy przez internet, ale nie wszytko da się kupić i czasem ceny dużo zawyżone. Że tak powiem, zależy co i za ile :lol:
Kupuję pieluchy, słoiczki dla małego, detergenty do sprzątania domu itp. Ale co się wybrać na zakupy i popatrzeć co by się przydało, to też inna sprawa.

A po drugie kto mi śmieci wyniesie :S
11 lata 9 miesiąc temu #571841 przez Mała
Witam.
Laceijka czyżby zaczął ci się ucisk macicy na mózg, nie szalej dziewczyno :ohmy: A Kruszki będą nieziemsko ubrane i widzę, że tato już oszalał na puncie bobasków :lol:

Ferritka już mnie dziś bolą żebra i brzuchol, to tak opóźniona reakcja jakaś :S

Anoda cierpliwości życzę :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #571855 przez Mirella
Ingrid29 napisał:

Mirelka ja robię zakupy przez internet, ale nie wszytko da się kupić i czasem ceny dużo zawyżone. Że tak powiem, zależy co i za ile :lol:
Kupuję pieluchy, słoiczki dla małego, detergenty do sprzątania domu itp. Ale co się wybrać na zakupy i popatrzeć co by się przydało, to też inna sprawa.

A po drugie kto mi śmieci wyniesie :S

Ingrid że tak powiem śmieci to inna bajka niż zakupy :) nie wiem gdzie mieszkasz i jakie tam możliwości, mnie się robienie zakupów przez net bardzo opłaca pod warunkiem że to duże zakupy.
A łazić po sklepach to nie lubię, chociaż nie powiem, jak już jestem to obejrzę co tam mają ciekawego. Ale generalnie zakupy to nie mój świat.
11 lata 9 miesiąc temu #571874 przez Lacrijka
Dziewczynki.. spokojnie. Ja sie nie odchudzam, poprostu wprowadziłam do szamki rzeczy zdrowsze..np.
- bialy chleb zamieniłam na ciemny lub płatki z mlekiem tak jak bylo przed ciążą,
- nie słodze napojów
- pije wodę zamiast liptonek
- nie podjadam bez sensu
ot, całe moje "odchudzanie".. to chyba nic strasznego co ?? :)

Emcia - ja tez nie umiem wyjśc z działów noworodkowych, mogę tam siedziec godzinami.. Mam nadzieje ze od srody nie tylko bedę sobie oglądac i szukac unisexów ale tez będę mogła kupowac :lol: :lol:

Juuuuuhuuuuuuu, mam słonko :woohoo: :woohoo: :woohoo:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571877 przez Mała
Lacrijka jak tak to ok :lol: Czujesz ruchy?
11 lata 9 miesiąc temu #571889 przez Elmirka85
ja mam problem, bo nie mam okredsu już tydzień. Miałam dostać w poniedziałek tydzień temu i cisza to tej pory, zrobiłam wczoraj popołu-( Smutno mi bo już na coś liczyłam, a tu znowu roczarowanie :( :(
Tylko niech w końcu ta wredna @ przylezie, bo ile można czekać :angry: :angry: :angry:
jeszcze nigdy w życiu aż tyle mi si spóźniła. tydzień temu miałam takie bóle jak okresowe, że latałóam do kibelka bo myślałam że @ przyszła, a teraz to już nawet to minęło. i śpię całymi dniami... chodzę spać o 21, nie wiem czemu aż tak mi się coś poprzestawiało :angry: :angry:
ja już chcę @
11 lata 9 miesiąc temu #571898 przez Elmirka85
coś mi urwała- zrobiłam wczoraj test popołudniu i wyszła jedna krecha- taki z allegro za 1 zł
11 lata 9 miesiąc temu #571900 przez Lacrijka
Mała napisał:

Lacrijka jak tak to ok :lol: Czujesz ruchy?

Nie czuje przez te lożyska na przedniej ścianie..dobrze że mam ten detektor i mogę podsłuchac moje Lacriuszki..tak to sie wiercą ale jeszcze nie czuje :dry: Moze za jakis miesiac poczuje :)
11 lata 9 miesiąc temu #571907 przez sylka
Mirellka chciałaś bym testował jeszcze raz no to rano testowałam i znów 1 kreska. Takze poprzestawiałam się.
11 lata 9 miesiąc temu #571915 przez Mała
Lacrijka a no jak na przedniej ścianie łożysko to później się czuje.

Elmirka ale jak @ nie masz to może się poprzesuwała owulka i test za szybko zrobiłaś i stąd I kreska. Jak cię to męczy to zrób bete
11 lata 9 miesiąc temu #571918 przez iwonta_kg
anoda89 napisał:

Iwonta kuruj się kochana :) Choróbsko wstrętne i najgorsze jest to że nie możesz leków brać.

Ja pije Prenalen. taki syrop dla kobiet w ciąży na przeziębienie. pomaga nawet bardzo.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571925 przez sylka
Iwonta te go piłam w ciaży + swojski sok malinowy do herbatki z cytryną
11 lata 9 miesiąc temu #571936 przez Elmirka85
męczy mnie to w tym sensie zebym chciała żeby ta @ w końcu przyszła!! bo już nie wierzę że to może być ciąża. nie mam zamiaru powtarzać testu ani bety robić tylko chcę @, skoro ma przyjść
a Ty sylka ile już po terminie @ jesteS? zdażało Ci się to wcześniej??
11 lata 9 miesiąc temu #571939 przez Lacrijka
iwonta_kg napisał:

anoda89 napisał:

Iwonta kuruj się kochana :) Choróbsko wstrętne i najgorsze jest to że nie możesz leków brać.

Ja pije Prenalen. taki syrop dla kobiet w ciąży na przeziębienie. pomaga nawet bardzo.

A na gardło możesz Tantum Verde pastylki mietowe i ten psikach do gardła..ja używałam jeden dzień na mega ból gardła i na drugi dzień był git.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia