BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #570921 przez @nulka
Gosiaku ja tu zaglonduje ale pisać ni ma łoczym :)
a że dzisiaj temat sie trafił to się powymądrzałam trochę :blink:
:kiss:
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #570923 przez Asik
@nulka dziewczyny są wdzięczne :D dziękują :D :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 10 miesiąc temu #570928 przez gosiak
@nulka :kiss:

O kurczaki poczytalam sobie sierpniówki 2011 cz3 i tam jakaś maszakra, Asik co to widzę rozleciałyście się :unsure: :( szkoda bo jak pamiętam fajna grupa z Was była :(

U Nas fajne jest to że dziewczyny wracają, nie wszystkie ale Te najbardziej lubiane ;) Asik, Agusia, Mała, MartaM , Dorcia, madziaska i czasem rzadziej inne dziewczyny ;) a czasem żal jak ktośprzyjdzie, zajdzie i potem nawet nie zaglądnie :(

Dobranoc :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #570930 przez Asik
Gosiaku :D :D nieee nie rozlecialyśmy się :) my na fb jstesmy :) już chyba od roku :) wlazłam na wrzesniówki coby o Agusi się dowiedzieć i się dowiedziłąm innych rzeczy przy okazji....
dalej jest u nas zajbiscie :) kilka dziewczyn starało się nas skłócić ale się ni udało i dalej mamusie sierpniowe mają się dobrze :D

ehh no cóż :) ważne że istniejemy a to że nas nie ma to plotki :)

11 lata 10 miesiąc temu #570932 przez gosiak
No to dobrze ze nadal istniejecie, bo chyba najwiecej nawijałyście :) no i jeszcze wrześnióweczki :lol:

Matko boska nie moge spac, wczoraj caly dzień spałam, dziś cały dzień leżałam i kości mnie już bolą i spać nie mogę :( jutro już wstanę i zacznę funkcjonować bo ileż można leżeć, gorączki już nie mam a reszte się dokuruje ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #570937 przez Asik
Ja też nie spię , nie umiem cosik:) film na lapku oglądam :) w łóżku leżę i odliczam ile mi godzin snu zostało :D :D

a nawijac dalej tak nawijamy :D :D :D

kuruj sie kuruj bo mozna przeziebic przeziębienie ;) wiesz o co mi chodzi :D

Byłam ostatnia , jaetsm dziś pierwsza :D
to tak na niedzielny poranek :)

11 lata 9 miesiąc temu #570963 przez pani_p
Cześć dziewczyny:-)

Tak Was czytam i głupio mi się robi, że ze mnie taki leń i nic ze sobą nie robie. Jak mi minie ten dokuczliwy PMS to chyba też zacznę ćwiczyć. W końcu lato się zbliża wielkimi krokami :-)
11 lata 9 miesiąc temu #570981 przez ann-sunshine
Dzień dobry niedzielnie,

ło ale wszystkie za gimnastyki się wzięły, aż miło, wszystkie będą piękne na wiosnę i zgrabne że ho ho.

rodzinka w domu, a ja bidulinka w pracy dziś cały dzień będę.

I melduję, że zrobiliśmy z mężulkiem w tym cyklu co można i czekamy na wyniki, a dowiem się w moje urodziny :lol: ale bym prezent miała. Chociaż mam jakieś takie przeczucie, że nic z tego jeszcze w tym miesiącu nie będzie.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #570982 przez Asik
Ann :) no to masz super przeczucie :) bo wiesz...moje przeczucie że nic z tego nie wyjdzie własnie siedzi na stoliku i rysuje :D :D więc te przeciucia że nic z tego nie wyjdzie jakoś pozytywne są w większości przypadków :)
prezencik na urodzinki byłby super :)

Pani :) no to po PMS w dresik i ćwiczonka :) polecam :) jakaś gietak się po nich robię ;) M zadowolony hahahah :D :D

11 lata 9 miesiąc temu #570987 przez ann-sunshine
Cześć Asik,

też sobie życzę aby moje przeczucie na opak wyszło :P

a Szymonka podglądam w miarę możliwości, jak foty wrzucisz, taki duży kawaler już z niego
11 lata 9 miesiąc temu #570990 przez Asik
Ano rosną nam dzieciaczki :)Twoja Martulka to tez panienka że hoho :) jejciu.,. już roczek minął...
leci ten czas... aż za szybko ;)

11 lata 9 miesiąc temu #570993 przez pani_p
Asik juz się szczerze doczekać nie mogę. W tym miesiącu tak się fatalnie czuję, że najchętniej cały dzień w lóżku bym leżała...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 9 miesiąc temu #570995 przez Asik
uhhh no to współczuję . u mnie to jakoś nigdy nie czuje że się zbliża... tzn jedyny mój objaw to to że staję sie potwornie głodna :) ale żeby mnie cos pikało... raz jedyny cycuchy naparzały ., ale wtedy to @ nie przyszła ;)

11 lata 9 miesiąc temu #570999 przez pani_p
Zanim zaczęliśmy się starać to praktycznie co miesiąc tak się czułam. Odkąd rozpoczęliśmy starania to bezobjawowo było. A teraz jest masakra...

Broń Boże się nie nakręcam bo ta nasza natura to przewrotna jest.

Ale niech to już minie bo nie wydolę.
11 lata 9 miesiąc temu #571000 przez Ingrid29
Witam dziewczyny.

Oj wszystkie chyba wiosnę czują, bo treningi zaczynają :ohmy:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby