- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570185 przez anoda89
Iwonta termin cesarki ustala się przy końcówce ciąży i przeważnie robi się ją jakiś tydzień przed terminem właśnie po to żeby nie zaczął się poród naturalny więc spokojnie jeszcze masz czas na ustalanie takich rzeczy. Ciesz się ciążą i nie martw się na zapas
Agusia a może przeceniłaś swoje możliwości i za dużo w domu zrobiłaś? Moja siorka tak miała ale na samym początku ciąży. Trzym się i odpoczywaj ile wlezie
Ja dzisiaj padam na twarz. Jeszcze ciotka jedzie i dojechać nie może a mogłoby mnie zalać bo w krzyżu łupie i człowiek nie do życia.
Agusia a może przeceniłaś swoje możliwości i za dużo w domu zrobiłaś? Moja siorka tak miała ale na samym początku ciąży. Trzym się i odpoczywaj ile wlezie
Ja dzisiaj padam na twarz. Jeszcze ciotka jedzie i dojechać nie może a mogłoby mnie zalać bo w krzyżu łupie i człowiek nie do życia.
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu #570216 przez MoNiaaa
iwonka super zdjecie
z tym terminem cesarki to tak jak dziewczyny pisza blizej konca sie bedzie ustalac kiedy takze sie nie martw!
Agusia dobrze ze z malym jest ok polezysz troszke i moze szybciorem cie wypuszcza podejrzewam ze ciezko bez Emi
Anoda kiedy ty masz wizyte u gina??
z tym terminem cesarki to tak jak dziewczyny pisza blizej konca sie bedzie ustalac kiedy takze sie nie martw!
Agusia dobrze ze z malym jest ok polezysz troszke i moze szybciorem cie wypuszcza podejrzewam ze ciezko bez Emi
Anoda kiedy ty masz wizyte u gina??
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570237 przez anoda89
Iwonta łożysko może zmienić swoje położenie jeszcze ale musisz się oszczędzać dalej i jak łożysko nie zmieni swojego położenia to będzie cesarka ale w Twoim wypadku i tak będzie więc nie ma się czego bać . Gin Ci nic na ten temat nie mówił??
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570241 przez Dave
Dziołchy, Wy tu takie wycackane zdjęcia pokazujecie. No to ja wam pokażę, moją łazienkę w aktualnym stanie.
Dodam tylko, że wczoraj dowiedziałam się, że na poniedziałek muszę mieć brodzik, kafelki, kibel itp. Husband w pracy, ja bez auta i jak niby mam to zrobić???? A gdzie czas na jakąś koncepcję??
No to sru Mój kibelos
Dodam tylko, że wczoraj dowiedziałam się, że na poniedziałek muszę mieć brodzik, kafelki, kibel itp. Husband w pracy, ja bez auta i jak niby mam to zrobić???? A gdzie czas na jakąś koncepcję??
No to sru Mój kibelos
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Dave.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570242 przez iwonta_kg
Generalnie to tylko on mówił. Strasznie duzo i szybko gada. Ja tylko odpowiadalam na jego pytania. A jak już chcialam coś powiedzieć od siebie to wylatywalo mi z głowy bo zagadal mnie już czymś innym. Bede musiala sobie zapisywać pytania do niego na wizyty.
Aha zapomniałam wam napisac z tego wszystkiego że może jednak być dziewczynka bo między nóżkani już nic nie było;)
Aha zapomniałam wam napisac z tego wszystkiego że może jednak być dziewczynka bo między nóżkani już nic nie było;)
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570246 przez MoNiaaa
no no dave ale masz artystyczny nie lad
iwonka przez takie lozysko miedzy innymi pojawia sie krwawienie w ciazy zaleca sie lezenie i wiecej odpoczynku takze oszczedzaj sie i zadnego sprzatania itp
Anoda to czekam na wiesci od twojego gina mam nadzieje ze w kwietniu obie zaczniemy starania
iwonka przez takie lozysko miedzy innymi pojawia sie krwawienie w ciazy zaleca sie lezenie i wiecej odpoczynku takze oszczedzaj sie i zadnego sprzatania itp
Anoda to czekam na wiesci od twojego gina mam nadzieje ze w kwietniu obie zaczniemy starania
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570278 przez MoNiaaa
iwonka dzieki :*
kazdy kciuk sie przyda ale to dopiero w marcu
ja za tydzien spodzierwam sie @ mam nadzieje ze bedzie na czas i nie zawiedzie mnie moj cykl
dziewczyny znowu pisalam na marcowkach o sylwke i cisza ona sie od grudnia nie odzywa troche sie martwie
kazdy kciuk sie przyda ale to dopiero w marcu
ja za tydzien spodzierwam sie @ mam nadzieje ze bedzie na czas i nie zawiedzie mnie moj cykl
dziewczyny znowu pisalam na marcowkach o sylwke i cisza ona sie od grudnia nie odzywa troche sie martwie
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 10 miesiąc temu #570281 przez Asik
Mała napisał:
u nas na sierpniówkach dziewczyny ćwiczą ( ja też ) i naprawdę wyniki sa takie że szczęka opada z tym że ja np Abs kocham i robię dziennie , ten z Mel b ... bo chodakowska to na dłuższą metę nudna się robi za monotonnie mówi więc polecam mieszać ją i mel B
Iwonka ale dzidziuś szybciutko rośnie termin ustalą jak bedzie już dzieć większy , tak około 24 tc jeśli nie troszkę pózniej
Lacrijka :* ty nie szalej tak .. ciśnienie okk , leżaj , pachniaj i nózki wysoko coby odpoczły puls troszku wiekszy ale serducho pompuje dla dwóch ciałek więcej
chorowitki :*
Dave-- wystrój wuceta -- dawny PRL
Iwonka , może Ci się przesunie w górę jeszcze ja miałam na przedniej ścianie nisko i juz wtedy było ok
Ja czasem puls też mam taki wysoki, mimo iż ciśnienie w normie. U mnie zazwyczaj po zarwanych nocach i lataniu w dzień, słowem zmęczenie. Nie przyszalałaś dzisiaj z czymś?
Patrze na fb na zdjęcia tych lasek co do Chodakowskiej przysyłają i aż mi się wierzyć nie chce, że to tak działa
u nas na sierpniówkach dziewczyny ćwiczą ( ja też ) i naprawdę wyniki sa takie że szczęka opada z tym że ja np Abs kocham i robię dziennie , ten z Mel b ... bo chodakowska to na dłuższą metę nudna się robi za monotonnie mówi więc polecam mieszać ją i mel B
Iwonka ale dzidziuś szybciutko rośnie termin ustalą jak bedzie już dzieć większy , tak około 24 tc jeśli nie troszkę pózniej
Lacrijka :* ty nie szalej tak .. ciśnienie okk , leżaj , pachniaj i nózki wysoko coby odpoczły puls troszku wiekszy ale serducho pompuje dla dwóch ciałek więcej
chorowitki :*
Dave-- wystrój wuceta -- dawny PRL
Iwonka , może Ci się przesunie w górę jeszcze ja miałam na przedniej ścianie nisko i juz wtedy było ok
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570293 przez anoda89
Iwonta ja też mam problem z zapamiętaniem pytań do gina Teraz sobie spisałam na kartce i czekam na wizytę Odpoczywaj teraz dużo
Ja też się martwię o Sylwke i sprawdzałam na Skarbach to też jakoś w grudniu ostatni raz była.
Powiem Ci Monia że czuje się bardzo dobrze i liczę po cichu że USG wyjdzie zadowalająco
Dave ale demolka
Ja też się martwię o Sylwke i sprawdzałam na Skarbach to też jakoś w grudniu ostatni raz była.
Powiem Ci Monia że czuje się bardzo dobrze i liczę po cichu że USG wyjdzie zadowalająco
Dave ale demolka
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570301 przez anoda89
Dzięki dziewczyny
Wyż demograficzny pójdzie do góry Ojjj będzie jedna wielka kopulacja Hihihih miejsc na porodówkach będzie mało ja wszystkie staraczki zaciążą
Wie ktoś skąd jest Sylwka? Ostatni raz była na marcówkach 22 stycznia, równy miesiąc temu a no i ostatnia wizyta była 12 lutego czyli podczytywała.
Wyż demograficzny pójdzie do góry Ojjj będzie jedna wielka kopulacja Hihihih miejsc na porodówkach będzie mało ja wszystkie staraczki zaciążą
Wie ktoś skąd jest Sylwka? Ostatni raz była na marcówkach 22 stycznia, równy miesiąc temu a no i ostatnia wizyta była 12 lutego czyli podczytywała.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez anoda89.