BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #570185 przez anoda89
Iwonta termin cesarki ustala się przy końcówce ciąży i przeważnie robi się ją jakiś tydzień przed terminem właśnie po to żeby nie zaczął się poród naturalny więc spokojnie jeszcze masz czas na ustalanie takich rzeczy. Ciesz się ciążą i nie martw się na zapas :)

Agusia a może przeceniłaś swoje możliwości i za dużo w domu zrobiłaś? Moja siorka tak miała ale na samym początku ciąży. Trzym się i odpoczywaj ile wlezie :kiss:

Ja dzisiaj padam na twarz. Jeszcze ciotka jedzie i dojechać nie może a mogłoby mnie zalać bo w krzyżu łupie i człowiek nie do życia.
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #570216 przez MoNiaaa
iwonka super zdjecie :)
z tym terminem cesarki to tak jak dziewczyny pisza blizej konca sie bedzie ustalac kiedy takze sie nie martw!

Agusia dobrze ze z malym jest ok polezysz troszke i moze szybciorem cie wypuszcza podejrzewam ze ciezko bez Emi :(

Anoda kiedy ty masz wizyte u gina??

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #570233 przez anoda89
Monia czekam na okres i jak się skończy to się umówię. Tylko coś mi się przesuwa bo dzisiaj 33 dc, tempka podwyższona ale w ciąży nie jestem odrazu mówię.
11 lata 10 miesiąc temu #570234 przez iwonta_kg
Dzien dobry poranne sobotnie ptaszki:)

Dzieki za odpowiedzi:) A jeszcze chcialam nawiązać do tego lozyska przodującego. Miałyście takie cos?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #570237 przez anoda89
Iwonta łożysko może zmienić swoje położenie jeszcze ale musisz się oszczędzać dalej i jak łożysko nie zmieni swojego położenia to będzie cesarka ale w Twoim wypadku i tak będzie więc nie ma się czego bać :). Gin Ci nic na ten temat nie mówił??
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570241 przez Dave
Dziołchy, Wy tu takie wycackane zdjęcia pokazujecie. No to ja wam pokażę, moją łazienkę w aktualnym stanie.
Dodam tylko, że wczoraj dowiedziałam się, że na poniedziałek muszę mieć brodzik, kafelki, kibel itp. Husband w pracy, ja bez auta i jak niby mam to zrobić???? A gdzie czas na jakąś koncepcję??

No to sru :silly: Mój kibelos :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #570242 przez iwonta_kg
Generalnie to tylko on mówił. Strasznie duzo i szybko gada. Ja tylko odpowiadalam na jego pytania. A jak już chcialam coś powiedzieć od siebie to wylatywalo mi z głowy bo zagadal mnie już czymś innym. Bede musiala sobie zapisywać pytania do niego na wizyty.

Aha zapomniałam wam napisac z tego wszystkiego że może jednak być dziewczynka bo między nóżkani już nic nie było;)

11 lata 10 miesiąc temu #570246 przez MoNiaaa
no no dave ale masz artystyczny nie lad :P

iwonka przez takie lozysko miedzy innymi pojawia sie krwawienie w ciazy zaleca sie lezenie i wiecej odpoczynku takze oszczedzaj sie i zadnego sprzatania itp

Anoda to czekam na wiesci od twojego gina mam nadzieje ze w kwietniu obie zaczniemy starania :)

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #570255 przez iwonta_kg
Monia to też wlasnie takie cos wspomniał.

Trzymam kciuki za was Monia i Anoda B-)

Dave wc pierwsza klasa :-}

11 lata 10 miesiąc temu #570278 przez MoNiaaa
iwonka dzieki :*
kazdy kciuk sie przyda ale to dopiero w marcu :)
ja za tydzien spodzierwam sie @ mam nadzieje ze bedzie na czas i nie zawiedzie mnie moj cykl :P

dziewczyny znowu pisalam na marcowkach o sylwke i cisza ona sie od grudnia nie odzywa troche sie martwie :(

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #570281 przez Asik
Mała napisał:

Ja czasem puls też mam taki wysoki, mimo iż ciśnienie w normie. U mnie zazwyczaj po zarwanych nocach i lataniu w dzień, słowem zmęczenie. Nie przyszalałaś dzisiaj z czymś?

Patrze na fb na zdjęcia tych lasek co do Chodakowskiej przysyłają i aż mi się wierzyć nie chce, że to tak działa :dry:

u nas na sierpniówkach dziewczyny ćwiczą ( ja też ) i naprawdę wyniki sa takie że szczęka opada :) z tym że ja np Abs kocham i robię dziennie , ten z Mel b ... bo chodakowska to na dłuższą metę nudna się robi :) za monotonnie mówi :) więc polecam mieszać ją i mel B ;)

Iwonka :) ale dzidziuś szybciutko rośnie :) termin ustalą jak bedzie już dzieć większy , tak około 24 tc jeśli nie troszkę pózniej ;)

Lacrijka :* ty nie szalej tak .. ciśnienie okk , leżaj , pachniaj i nózki wysoko coby odpoczły :D puls troszku wiekszy ale serducho pompuje dla dwóch ciałek więcej :)

chorowitki :*

Dave-- wystrój wuceta -- dawny PRL :)

Iwonka , może Ci się przesunie w górę jeszcze :) ja miałam na przedniej ścianie nisko i juz wtedy było ok :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 10 miesiąc temu #570293 przez anoda89
Iwonta ja też mam problem z zapamiętaniem pytań do gina ;) Teraz sobie spisałam na kartce i czekam na wizytę :) Odpoczywaj teraz dużo :kiss:

Ja też się martwię o Sylwke i sprawdzałam na Skarbach to też jakoś w grudniu ostatni raz była.

Powiem Ci Monia że czuje się bardzo dobrze i liczę po cichu że USG wyjdzie zadowalająco :)

Dave ale demolka :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #570295 przez MoNiaaa
Anoda 3mam za ciebie caly czas kciuki!!!!zapytaj gina czy mozesz w kwietniu rozpoczac starania a jak tak to bedzie sie dzialo :lol: mam nadzieje ze nam sie uda szybko i ktos jeszcze do nas dolaczy :lol:

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #570296 przez Asik
Anoda trzyma kciukasy :) ojj to jak tak każda dostanie zezwolenie itp , jak się Wam @ zgrają w czasie to jak zaczniecie się starac w jednym czasie to bedzie jedno wielkie trzęsienie ziemi w PL :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570301 przez anoda89
Dzięki dziewczyny :kiss:
Wyż demograficzny pójdzie do góry :silly: Ojjj będzie jedna wielka kopulacja :laugh: Hihihih miejsc na porodówkach będzie mało ja wszystkie staraczki zaciążą :woohoo:

Wie ktoś skąd jest Sylwka? Ostatni raz była na marcówkach 22 stycznia, równy miesiąc temu a no i ostatnia wizyta była 12 lutego czyli podczytywała.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia