- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570331 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Heja!
Iwonka Cieszę się ze krwiaczek zniknął. Musisz na siebie uwazać bo z tym łożyskiem przodującym to tez trzeba się oszczędzać. Szkoda że lekarz przytulanek zabronił, ale wiesz czego sie nie robi dla fasolki. Nie forsuj się kochana, a o porodzie narazie nie myśl- jeszcze czas.
Lacruś Ty tez oszalałaś z tym sprzątaniem! Odpoczywaj babo! Lekarz a mozesz zapytać, ale skoro ciśnienie w normie to chyba nic takiego. Wygłaskaj Kruszki
Właśnie co z Sylwką???
Miłego weekendu, ja dziś dwie imprezy zaliczam, kino z małolatami a potem babski wieczór z Woody Allenem
Iwonka Cieszę się ze krwiaczek zniknął. Musisz na siebie uwazać bo z tym łożyskiem przodującym to tez trzeba się oszczędzać. Szkoda że lekarz przytulanek zabronił, ale wiesz czego sie nie robi dla fasolki. Nie forsuj się kochana, a o porodzie narazie nie myśl- jeszcze czas.
Lacruś Ty tez oszalałaś z tym sprzątaniem! Odpoczywaj babo! Lekarz a mozesz zapytać, ale skoro ciśnienie w normie to chyba nic takiego. Wygłaskaj Kruszki
Właśnie co z Sylwką???
Miłego weekendu, ja dziś dwie imprezy zaliczam, kino z małolatami a potem babski wieczór z Woody Allenem
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 10 miesiąc temu #570339 przez Gosia 2712
Hejka
Iwonka to fajnie ze krwiaka juz nie ma ale sie oszczedzaj
Lacrus Mirrelka powinna Cie armata potraktowac za to sprzatanie Kobito lez i odpoczywaj Wydaje mi sie ze tak jak dziewczyny mowia nie przejmuj sie tym tetnem (ale gina oczywiscie zapytaj dla pewnosci) ja jak bylam w szpitalu to mialam jakies szmery w przedsionku ale pozniej mi mowili ze w ciazy to normalne bo serce szybciej pracuje wiec z tym tetnem pewnie tez tak jest a tym bardziej ze pracuje za trzech
Iwonka to fajnie ze krwiaka juz nie ma ale sie oszczedzaj
Lacrus Mirrelka powinna Cie armata potraktowac za to sprzatanie Kobito lez i odpoczywaj Wydaje mi sie ze tak jak dziewczyny mowia nie przejmuj sie tym tetnem (ale gina oczywiscie zapytaj dla pewnosci) ja jak bylam w szpitalu to mialam jakies szmery w przedsionku ale pozniej mi mowili ze w ciazy to normalne bo serce szybciej pracuje wiec z tym tetnem pewnie tez tak jest a tym bardziej ze pracuje za trzech
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 10 miesiąc temu #570388 przez Ingrid29
No dziewczyny naskrobałyście, że tego nie nadrobię.
No właśnie coś nam dziewczyny powsiąkały , zaczynam się martwić, a nie macie do nich maila albo numeru telefonu.
Anulka to też mogłaby czasem zajrzeć i napisać co niej.
Iwonta jak jest łożysko przodujące, to właśnie jest cesarka, bo zatyka on wtedy szyjkę i dziecko nie ma jak się przecisnąć.
Ale super, że krwiaczek się wchłonął, ale i tak musisz się oszczędzać i leżeć.
Coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam
A też mam w planach zacząć ćwiczyć od poniedziałku z Chodakowską a co z tego wyjdzie, to tez nie wiem. Schudnąć nie chce, tylko sobie mięśnie wyrobić - szczególnie brzucha
No właśnie coś nam dziewczyny powsiąkały , zaczynam się martwić, a nie macie do nich maila albo numeru telefonu.
Anulka to też mogłaby czasem zajrzeć i napisać co niej.
Iwonta jak jest łożysko przodujące, to właśnie jest cesarka, bo zatyka on wtedy szyjkę i dziecko nie ma jak się przecisnąć.
Ale super, że krwiaczek się wchłonął, ale i tak musisz się oszczędzać i leżeć.
Coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam
A też mam w planach zacząć ćwiczyć od poniedziałku z Chodakowską a co z tego wyjdzie, to tez nie wiem. Schudnąć nie chce, tylko sobie mięśnie wyrobić - szczególnie brzucha
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570445 przez ferritka
ilona napisał:
Ilonka, kocham Cię!!!!!
dobra nadrobiłam dzień dobry A w łaśnie an hbo leci " kocha lubi szanuje"
Iwonka dzidzia boska )
Dave klop stoi niewzruszony i ta Twoja łazienka jest taka wąska a długa? no bo moja taka właśnie na dole jest, na górze ma być w przyszłości wanna rogowa która już stoi kupiona, ale chyba zardzewieje i na wiosne zrobie w niej sadzawkę dla bocianów ))
zazdroszczę Ci bo takie boskie teraz kafelki są do łazienek ) można zaszaleć
No ja właśnie też sie zastanawiam czy te laski co do metamorfoz foty przysyłają to coś ściemniają, ale kurcze widać kaloryferos i brak boczków mówicie z mel b se mam poćwiczyć tez, no to spróbuje
ja gardła nie mam już takie wypalone i katar mnie męczy, na noc polopiryna i fervex i troche mnie mniej trzęsie ale to nie jest stan boskiej afrodyty bogini sexu wciąż
Kruszki Ci Lacra puls podniosły, bo one już trenują koszykarskie triki a wiesz jakie to jest męczące?? ja wiem, bo kiedys grałam w kosza
ferrika (nie działa mi brakujący klawisz)
od razu miałam Ciebie przed oczami jak zobaczyłam demotywatory.pl/4059404/za-kazdym-razem-...y-opuszczasz-trening
Ilonka, kocham Cię!!!!!
dobra nadrobiłam dzień dobry A w łaśnie an hbo leci " kocha lubi szanuje"
Iwonka dzidzia boska )
Dave klop stoi niewzruszony i ta Twoja łazienka jest taka wąska a długa? no bo moja taka właśnie na dole jest, na górze ma być w przyszłości wanna rogowa która już stoi kupiona, ale chyba zardzewieje i na wiosne zrobie w niej sadzawkę dla bocianów ))
zazdroszczę Ci bo takie boskie teraz kafelki są do łazienek ) można zaszaleć
No ja właśnie też sie zastanawiam czy te laski co do metamorfoz foty przysyłają to coś ściemniają, ale kurcze widać kaloryferos i brak boczków mówicie z mel b se mam poćwiczyć tez, no to spróbuje
ja gardła nie mam już takie wypalone i katar mnie męczy, na noc polopiryna i fervex i troche mnie mniej trzęsie ale to nie jest stan boskiej afrodyty bogini sexu wciąż
Kruszki Ci Lacra puls podniosły, bo one już trenują koszykarskie triki a wiesz jakie to jest męczące?? ja wiem, bo kiedys grałam w kosza
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 10 miesiąc temu #570485 przez Asik
może u niej to i fotomontaż
ale u nas na sierpniówkach dziewczyny mają naprawdę efekty niektóre wręcz powalające inne , tak jak ja -- mniejsze ale zawsze to cos :)mam mniej w obwodach ud, bioder, pasie i pod biustem ale to na Abs z Mel inne dziewczyny robią skalpela killera itp i one to uuuuu normalnie jak modelki wyglądają
Ferritka polecam melke
ale u nas na sierpniówkach dziewczyny mają naprawdę efekty niektóre wręcz powalające inne , tak jak ja -- mniejsze ale zawsze to cos :)mam mniej w obwodach ud, bioder, pasie i pod biustem ale to na Abs z Mel inne dziewczyny robią skalpela killera itp i one to uuuuu normalnie jak modelki wyglądają
Ferritka polecam melke
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570493 przez ferritka
kurde synek mi po kątach podsikuje, i nie wiem gdzie na kolanach każdy kąt przejrzałam, wyszorowałam i nie wiem już co mam zrobić... kuypiliśmy inne chrupki z boscha podobno zdrowe, zobaczymy w pon idziemy na przegląd sikania jak nie polepszyło się to bedziemy cewnikowani
obczajam Mel B właśnie , hmmm
a który robisz?? bo dużo tego tu tu
www.youtube.com/results?search_query=mel......1ac.1.Cx8Y67lwRSE
kiedyś robiłam aerobową 6 weidera ( lorda weidera ) ale nie wytrwałam 42 dni bo tak mnie plecy naparzały, że sie wystraszyłam że mi się coś dzieje niedobrego
obczajam Mel B właśnie , hmmm
a który robisz?? bo dużo tego tu tu
www.youtube.com/results?search_query=mel......1ac.1.Cx8Y67lwRSE
kiedyś robiłam aerobową 6 weidera ( lorda weidera ) ale nie wytrwałam 42 dni bo tak mnie plecy naparzały, że sie wystraszyłam że mi się coś dzieje niedobrego
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570552 przez ferritka
aaa zdaje raporta z Mel B
stwierdzam, że jest boska, lepsza od Ewki, bo nie jest monotonna i szybko przechodzi z ćwiczenia do ćwiczenia
zrobiłam właśnie
to (aaa Asik wiem dlaczego robisz go 2xdziennie, bo jest lajtowy do zrobienia nawet dla niezaawansowanych a jak już sie go opanuje to sprawia przyjemność. Może śmiało robić za rozgrzewkę )
a zaraz po tym to
i powiem Wam, że jestem tak samo zmachana jak po 45 min z Ewką tylko teraz bardziej się trzęsę, ramiona ,brzuch i uda mocno pracują chyba się na chwilkę przerzucę na spajcetkę
stwierdzam, że jest boska, lepsza od Ewki, bo nie jest monotonna i szybko przechodzi z ćwiczenia do ćwiczenia
zrobiłam właśnie
to (aaa Asik wiem dlaczego robisz go 2xdziennie, bo jest lajtowy do zrobienia nawet dla niezaawansowanych a jak już sie go opanuje to sprawia przyjemność. Może śmiało robić za rozgrzewkę )
a zaraz po tym to
i powiem Wam, że jestem tak samo zmachana jak po 45 min z Ewką tylko teraz bardziej się trzęsę, ramiona ,brzuch i uda mocno pracują chyba się na chwilkę przerzucę na spajcetkę
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570567 przez Asik
Ferritka DOKŁADNIE
na tym Absie straciłam sporo cm
ja się od niej uzależniłam Melka górą a coś ostanio o chodakowskiej pisali że te jej ćwiczenia nie są dobrze skomponowane i mogą za bardzo kręgosłup obciążać czy coś tam cos tam wiem ze ona ostro sie broni na fejsie
na tym Absie straciłam sporo cm
ja się od niej uzależniłam Melka górą a coś ostanio o chodakowskiej pisali że te jej ćwiczenia nie są dobrze skomponowane i mogą za bardzo kręgosłup obciążać czy coś tam cos tam wiem ze ona ostro sie broni na fejsie
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #570571 przez iwonta_kg
Życzę wam dziewczynki żebyście wyglądały jak chodakowska:) dla mnie tam ona ideałem kobiecości to nie jest za bardzo ale zalezy co kto lubi:) a żeby was troche ponecic wlasnie kończę robić obiadek pulpeciki w sosie pieczeniowym z surówka warzywna w majonezie :} :] hihi :>
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570578 przez Asik
Iwonka dla mnie też nie jest cycki sztuczne i usta jakby nie to to by płaska jak deska była ideał to by musiał być cały prawdziwy wypracowany
ja tam chcę miec płaski bebzol ale nie tak jak ona bo dla mnie to ona ma chłopski
a mój M jak ją zobaczył to powiedział==== jeshooo ale ona ma końską gębę , a to ciało to mam nadzieję ze nie masz zamiaru doprowadzic sie do takiego stanu
ja tam chcę miec płaski bebzol ale nie tak jak ona bo dla mnie to ona ma chłopski
a mój M jak ją zobaczył to powiedział==== jeshooo ale ona ma końską gębę , a to ciało to mam nadzieję ze nie masz zamiaru doprowadzic sie do takiego stanu
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570591 przez ferritka
mi tam wygląd Ewki ( twarz, włosy itd) są obojętne, ale podziwiam ją za zapał do ćwiczeń i mięśnie.. no chyba bym nie chciała mieć takich jak ona -zwłaszcza ramion i łydek, ale mając do wyboru to co ma ona a takie wzisy na ramionach takie co to robią wiatr jak się macha to wybieram Ewki ramiona aa brzuch- hmmm może sie podobać może się nie podobać, jest to jednak dla mnie tak nieosiągalny wynik że nie zaprzątam sobie tym głowy
chciałabym jednak móc włozyć zwykły t-shirt bez stresu że pomiędzy nim a jeansami wypłynie mi niekontrolowana fałda, która żyje sobie swoim życiem
a nawet nie wiem dokładnie co tam za kwas wyszedł z tą Ewką, że hochsztaplerka - i akurat mnie to zdziwiło, bo ta cała Mariola co to powiedziała, to ćwiczyła z Ewką w kawie czy herbacie. ale bądź co bądź lubie skalpel i se bedę go robić czasami jak mnie melania zdenerwuje albo znudzi, póki co jest moją nową idolką brzuszną
A mnie ciągnie do znajomych ,a ja nie kce iść bo sie nie czuje
taki szałot warzywny bym przytuliła ale bez majoneza bo go i na nie-diecie nie lubię
chciałabym jednak móc włozyć zwykły t-shirt bez stresu że pomiędzy nim a jeansami wypłynie mi niekontrolowana fałda, która żyje sobie swoim życiem
a nawet nie wiem dokładnie co tam za kwas wyszedł z tą Ewką, że hochsztaplerka - i akurat mnie to zdziwiło, bo ta cała Mariola co to powiedziała, to ćwiczyła z Ewką w kawie czy herbacie. ale bądź co bądź lubie skalpel i se bedę go robić czasami jak mnie melania zdenerwuje albo znudzi, póki co jest moją nową idolką brzuszną
A mnie ciągnie do znajomych ,a ja nie kce iść bo sie nie czuje
taki szałot warzywny bym przytuliła ale bez majoneza bo go i na nie-diecie nie lubię
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #570632 przez iwonta_kg
Asik napisał:
dokładnie tak jak mówisz!!!!!!!!!
Iwonka dla mnie też nie jest cycki sztuczne i usta jakby nie to to by płaska jak deska była ideał to by musiał być cały prawdziwy wypracowany
dokładnie tak jak mówisz!!!!!!!!!