BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #570331 przez emka
Heja!

Iwonka Cieszę się ze krwiaczek zniknął. Musisz na siebie uwazać bo z tym łożyskiem przodującym to tez trzeba się oszczędzać. Szkoda że lekarz przytulanek zabronił, ale wiesz czego sie nie robi dla fasolki. Nie forsuj się kochana, a o porodzie narazie nie myśl- jeszcze czas.

Lacruś Ty tez oszalałaś z tym sprzątaniem! Odpoczywaj babo! Lekarz a mozesz zapytać, ale skoro ciśnienie w normie to chyba nic takiego. Wygłaskaj Kruszki :)

Właśnie co z Sylwką???

Miłego weekendu, ja dziś dwie imprezy zaliczam, kino z małolatami :) a potem babski wieczór z Woody Allenem :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #570339 przez Gosia 2712
Hejka :)
Iwonka to fajnie ze krwiaka juz nie ma :) ale sie oszczedzaj :)

Lacrus Mirrelka powinna Cie armata potraktowac za to sprzatanie :P Kobito lez i odpoczywaj :P Wydaje mi sie ze tak jak dziewczyny mowia nie przejmuj sie tym tetnem (ale gina oczywiscie zapytaj dla pewnosci) ja jak bylam w szpitalu to mialam jakies szmery w przedsionku ale pozniej mi mowili ze w ciazy to normalne bo serce szybciej pracuje wiec z tym tetnem pewnie tez tak jest :) a tym bardziej ze pracuje za trzech :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #570388 przez Ingrid29
No dziewczyny naskrobałyście, że tego nie nadrobię.

No właśnie coś nam dziewczyny powsiąkały , zaczynam się martwić, a nie macie do nich maila albo numeru telefonu.

Anulka to też mogłaby czasem zajrzeć i napisać co niej.

Iwonta jak jest łożysko przodujące, to właśnie jest cesarka, bo zatyka on wtedy szyjkę i dziecko nie ma jak się przecisnąć.

Ale super, że krwiaczek się wchłonął, ale i tak musisz się oszczędzać i leżeć.

Coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam B)

A też mam w planach zacząć ćwiczyć od poniedziałku z Chodakowską B) a co z tego wyjdzie, to tez nie wiem. Schudnąć nie chce, tylko sobie mięśnie wyrobić - szczególnie brzucha :P
11 lata 10 miesiąc temu #570433 przez gosiak
Dave najważniejsze ze kibello stoi ;)

Cos jeszcze mialam napisac, ale mnie się zapomniało :huh:

Miłego weekendu ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570445 przez ferritka
ilona napisał:

ferrika (nie działa mi brakujący klawisz) :laugh:
od razu miałam Ciebie przed oczami jak zobaczyłam :laugh: :laugh: :laugh: demotywatory.pl/4059404/za-kazdym-razem-...y-opuszczasz-trening

Ilonka, kocham Cię!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

dobra nadrobiłam :blush: dzień dobry :) A w łaśnie an hbo leci " kocha lubi szanuje" :blush:

Iwonka dzidzia boska :))
Dave klop stoi niewzruszony :blink: i ta Twoja łazienka jest taka wąska a długa? no bo moja taka właśnie na dole jest, na górze ma być w przyszłości wanna rogowa która już stoi kupiona, ale chyba zardzewieje i na wiosne zrobie w niej sadzawkę dla bocianów :)))
zazdroszczę Ci bo takie boskie teraz kafelki są do łazienek :)) można zaszaleć B) :lol:

No ja właśnie też sie zastanawiam czy te laski co do metamorfoz foty przysyłają to coś ściemniają, ale kurcze widać kaloryferos i brak boczków :unsure: mówicie z mel b se mam poćwiczyć tez, no to spróbuje :lol:

ja gardła nie mam już takie wypalone i katar mnie męczy, na noc polopiryna i fervex i troche mnie mniej trzęsie ale to nie jest stan boskiej afrodyty bogini sexu wciąż :dry:

Kruszki Ci Lacra puls podniosły, bo one już trenują koszykarskie triki a wiesz jakie to jest męczące?? ja wiem, bo kiedys grałam w kosza :silly: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #570464 przez Mirella
A słyszałyście o czymś takim jak fotomontaż? od biedy nawet ja bym zmontowała, no z tydzień by to potrwało, ale powinnam dać radę :P
11 lata 10 miesiąc temu #570485 przez Asik
może u niej to i fotomontaż :)

ale u nas na sierpniówkach dziewczyny mają naprawdę efekty :) niektóre wręcz powalające :) inne , tak jak ja -- mniejsze :) ale zawsze to cos :)mam mniej w obwodach ud, bioder, pasie i pod biustem :D ale to na Abs z Mel :) inne dziewczyny robią skalpela killera itp i one to uuuuu normalnie jak modelki wyglądają :D

Ferritka :) polecam melke :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570493 przez ferritka
kurde synek mi po kątach podsikuje, i nie wiem gdzie :dry: na kolanach każdy kąt przejrzałam, wyszorowałam i nie wiem już co mam zrobić... kuypiliśmy inne chrupki z boscha podobno zdrowe, zobaczymy w pon idziemy na przegląd sikania jak nie polepszyło się to bedziemy cewnikowani :( :( :( :(

obczajam Mel B właśnie , hmmm
a który robisz?? bo dużo tego tu tu
www.youtube.com/results?search_query=mel......1ac.1.Cx8Y67lwRSE

kiedyś robiłam aerobową 6 weidera ( lorda weidera B) ) ale nie wytrwałam 42 dni bo tak mnie plecy naparzały, że sie wystraszyłam że mi się coś dzieje niedobrego

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570498 przez Asik
pierwszy filmik :) robię dwa razy dziennie :)
trzeci filmik :) co drugi dzień :)

szóstak weidera jest szkodliwa dla kręgosłupa.....

11 lata 10 miesiąc temu #570552 przez ferritka
aaa zdaje raporta z Mel B B)
stwierdzam, że jest boska, lepsza od Ewki, bo nie jest monotonna i szybko przechodzi z ćwiczenia do ćwiczenia :lol:
zrobiłam właśnie
to
(aaa Asik wiem dlaczego robisz go 2xdziennie, bo jest lajtowy do zrobienia nawet dla niezaawansowanych a jak już sie go opanuje to sprawia przyjemność. Może śmiało robić za rozgrzewkę )
a zaraz po tym to

i powiem Wam, że jestem tak samo zmachana jak po 45 min z Ewką tylko teraz bardziej się trzęsę, ramiona ,brzuch i uda mocno pracują :lol: chyba się na chwilkę przerzucę na spajcetkę :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #570567 przez Asik
Ferritka :D DOKŁADNIE :) :) :) :)
na tym Absie straciłam sporo cm :D

ja się od niej uzależniłam :D Melka górą :D a coś ostanio o chodakowskiej pisali że te jej ćwiczenia nie są dobrze skomponowane i mogą za bardzo kręgosłup obciążać czy coś tam cos tam :D wiem ze ona ostro sie broni na fejsie :D

11 lata 10 miesiąc temu #570571 przez iwonta_kg
Życzę wam dziewczynki żebyście wyglądały jak chodakowska:) dla mnie tam ona ideałem kobiecości to nie jest za bardzo ale zalezy co kto lubi:) a żeby was troche ponecic wlasnie kończę robić obiadek pulpeciki w sosie pieczeniowym z surówka warzywna w majonezie :} :] hihi :>

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #570578 przez Asik
Iwonka dla mnie też nie jest :D cycki sztuczne i usta :) jakby nie to to by płaska jak deska była :D ideał to by musiał być cały prawdziwy :D wypracowany :)
ja tam chcę miec płaski bebzol ale nie tak jak ona bo dla mnie to ona ma chłopski :)
a mój M jak ją zobaczył to powiedział==== jeshooo ale ona ma końską gębę , a to ciało to mam nadzieję ze nie masz zamiaru doprowadzic sie do takiego stanu :D

11 lata 10 miesiąc temu #570591 przez ferritka
mi tam wygląd Ewki ( twarz, włosy itd) są obojętne, ale podziwiam ją za zapał do ćwiczeń i mięśnie.. no chyba bym nie chciała mieć takich jak ona -zwłaszcza ramion i łydek, ale mając do wyboru to co ma ona a takie wzisy na ramionach takie co to robią wiatr jak się macha to wybieram Ewki ramiona B) aa brzuch- hmmm może sie podobać może się nie podobać, jest to jednak dla mnie tak nieosiągalny wynik że nie zaprzątam sobie tym głowy :silly: :woohoo:

chciałabym jednak móc włozyć zwykły t-shirt bez stresu że pomiędzy nim a jeansami wypłynie mi niekontrolowana fałda, która żyje sobie swoim życiem :dry:

a nawet nie wiem dokładnie co tam za kwas wyszedł z tą Ewką, że hochsztaplerka - i akurat mnie to zdziwiło, bo ta cała Mariola co to powiedziała, to ćwiczyła z Ewką w kawie czy herbacie. ale bądź co bądź lubie skalpel i se bedę go robić czasami jak mnie melania zdenerwuje albo znudzi, póki co jest moją nową idolką brzuszną :blink:

A mnie ciągnie do znajomych ,a ja nie kce iść bo sie nie czuje :dry:

taki szałot warzywny bym przytuliła ale bez majoneza bo go i na nie-diecie nie lubię :lol: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #570632 przez iwonta_kg
Asik napisał:

Iwonka dla mnie też nie jest :D cycki sztuczne i usta :) jakby nie to to by płaska jak deska była :D ideał to by musiał być cały prawdziwy :D wypracowany :)
ja tam chcę miec płaski bebzol ale nie tak jak ona bo dla mnie to ona ma chłopski :)
a mój M jak ją zobaczył to powiedział==== jeshooo ale ona ma końską gębę , a to ciało to mam nadzieję ze nie masz zamiaru doprowadzic sie do takiego stanu :D

dokładnie tak jak mówisz!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży