BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #767781 przez mesy
studentkaae napisał:

Mała, Mesy - nioo, nie dał mi, nie było gadania z nim nawet. wściekł się nawet, że głupoty te krysie, zosie w rejestracjach gadają, że on uważa, że wcale takiego skierowania nie powinien wydawać lekarz ogólny, ale tylko gin jak już coś, bo jemu taki kariotyp to do nieczego sie nie [przyda.

Mesy - a Tobie bez problemów dał? co Ci dokładnie na tym skierowaniu napisał? dzwonili już do Ciebie z genomu, żebyś przyjechała na pobranie krwi?

No bez problemu .... i mojemu też bez problemu .. mój był u innego lekarza ja byłam u swojego w swoim mieście rodzinnym a on u swojego .....
Serio aż nie dociera do mnie , że ci nie wypisał ...a na skierowaniu napisane mieliśmy do poradni genetycznej - niepłodność. I tylko tyle.... może spróbuj u innego lekarza , że też mu kufna zależy wypisać skierowanie ..... ja jak poszłam po skierowanie to powiedziałam jak sprawa wygląda po co je potrzebuje i nic mi nie buczyli .... a poszłam do pierwszego lepszego lekarza bo chciałam iść do mojej lekarki , ale jej nie było ... tak samo mój poszedł do pierwszego lepszego i to w godzinach popołudniowych bo ja nie lubię chodzić rano bo kolejki zawsze tam są a mój no wiadome praca....

Nie dzwonili do mnie jeszcze.... ja dzwoniłam pytać jak daleko jesteśmy i mi powiedziała , że gdzieś na połowę listopada może wcześniej... ale jesteśmy już bliżej niż dalej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #767799 przez Gravity
Czesc

anuuuusia ale to juz przegiecie oddywac sie jak musi odpowiedziec ,wtedy kiedy najbardziej potrzebny to idzie w pizdu:(((cala noc nie spalm a napewno do 3 .A dzis wychodzi do parcy nawet nie zapytal jak sie czuje a widzial ze latalm co 30 min do lazienki:((leb mi peka .Wychodzac do pracy mowie mu ze jest obcja ze bedea dzwonic ze szpitala a on"ehhh jestem w pracy" jebna drzwiami i wyszedl.Nie wiem cosie z nim dziej od 2 dni.A Ty laseczka nie mysl o owulce bedzie dobrze!!!! :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu #767813 przez anoda89
Hej. Z emocji wczoraj było ciężko zasnąć ale jak już odpłynęłam to spałam jak dziecko :) Zaraz lece na zakupy i po nowy telefon bo stary się rozpada i połowa ekranu czarna bo spadł jakiś czas temu na kostkę.

Dave mam nadzieje że w końcu zasnęłaś i dzieci dały pospać :laugh: :kiss:

Mirella :kiss: :kiss: :kiss:

Ann życzę żeby się wszystkie "sprawy" naprostowały i szybko groszek w brzuszku zagościł :kiss:

Princess dawaj zdjęcie bo z Mirella nie ma żartów ;) :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #767818 przez Dave
Anoda - dzieciaki luz, dały zasnąć. Tylko Twojego testa miałam przed gałami i tak mi się micha cieszyła, że o spaniu ni było mowy :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu #767822 przez Gravity
anoda89 kochan udanych zakupow i dnia. :lol: :lol:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #767828 przez Insomnia
Wpadam na chwilę :blink:

Ferri podpisuję się pod wszystkimi :kiss: Tulę i jestem z Wami myślami :kiss:

Anoda GRATULUJĘ :kiss: :kiss: :kiss: Spokojnych 8 miesięcy Ci życzę :kiss:

No i żeby nie było :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #767837 przez Dave
Inso - to wie na czym odwiedziny polegają. Ale fajne z Was kobietki :kiss: :kiss:
Natalka to już panienka jest. Super :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu #767840 przez MoNiaaa
Natalka sama slodycz piekna jest :)i mamusia jaka piekna :kiss:
esh za rok o tej porze ja bede miala taka perelke :kiss:

Anoda ja tez ciagle sie ciesze twoim testem!!!niesamowite super ze tak szybko sie udalo i pomyslec ze rok czekalas na zielone swiatlo ale zlecialo...

u mnie za 11 dni minie rok od pierwszej straty :(

witam nowe staraczki

http

]

11 lata 2 miesiąc temu #767975 przez gosiak
Witam ;)

Ojejku jejku jaka piękna jesienna Natalka :kiss: i mamusia pierwsza klasa :)

Gravity no dziwnie twój mąż coś ostatnio się zachowuje :angry: gorzej jak baba w ciąży humorki ma B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 2 miesiąc temu #767982 przez emka
Anoda WOW! Super wieści! GRATKI WIELKIE!!! :kiss: :kiss: :kiss: Cieszę się razem z Tobą, no i powiem Ci - szybka jesteś! :blink:

Studentka MI lekarz też mówił o tych badaniach, ale mój gin nie mógłby mi dać skierowania na NFZ, musiały się skontaktować z tym do którego chodziłam kiedyś na Kase chorych jeszcze, obgadać mój przypadek, ze trzy poronienia bla, bla, bla... i wtedy może bym dostała skierowanko. Ale ja olałam sprawę po tym jak wyszły przeciwciała, zwaliłam wszystko na bakier zakrzepicy i postanowiłam nie badać kariotypu. MOże trochę naiwnie sadząc, że jak mam zdrowe dziecko to jest ok. A powiedz mi, jakie badania przeciwciał robisz? Też w kierunku trombofili, zakrzepicy, czy coś innego? Przepraszam trochę mam tyły.

Inso Pięknie wyglądacie :)

Annusia
Dziwne to ,że w 8 tyg nic nie widać. Ja bym bete zrobiła i powtórzyła po 2 dniach. Jak rośnie znaczy ze ok. Pozdrawiam, bądź dobrej myśli, trzymam kciuki. :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 2 miesiąc temu #767992 przez Mała
Witam
Jak dziś wieje i leje, koszmar.

Gravity
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Annusia emka dobrze gada

Inso śliczne Wy :)

11 lata 2 miesiąc temu #768016 przez anuuuusia
Już dawno poszłabym na betę, ale nie robią jej u mnie w laboratorium :angry: :( Wysyłają i trzeba czekać kilka dni, ostatnio mi powiedzieli, że tydzień nawet ehh Brak słów na to wszystko :(

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #768031 przez emka
Anusia Jestem w szoku, u mnie jest najpóźniej na drugi dzień. A może odwiedź innego gina? W sumie skoro nie masz plamień to powinno być ok. Może faktycznie z tym sprzętem coś nieteges. chyba ze masz źle tygodnie obliczone bo 8 hmm... to już musi coś być. Trzymam kciukasy. :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 2 miesiąc temu #768044 przez anuuuusia
Dzięki emka :kiss: Już się zapisałam, ale teraz się zastanawiam czy nie wybrać się do niego wcześniej prywatnie. Już sama nie wiem, co robić :(

11 lata 2 miesiąc temu #768049 przez mesy
anuuuusia a w szpitalu ? u mnie robią i po godzinie jest wynik....

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka