BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 tydzień temu #500156 przez dorkiszon
hahaha da się z czasem tak mi to zaszczepił, że nie mamy żadnych znajomych tzn. ja tylko mam swoje koleżanki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #500158 przez Kamilka22
Aha:-) no to jak sie da to ok:-)

12 lata 1 tydzień temu #500161 przez dorkiszon
A wogóle szkoda gadać teraz postąpiłabym inaczej. Wydaje mi się, że lepiej nie mieć więcej dzieci w moim wypadku.

12 lata 1 tydzień temu #500163 przez Kamilka22
Kochana to moze zaproponuj mu jakas domowke nie mowie ze w jakims duzym gronie ale jakims skromnym .

12 lata 1 tydzień temu #500165 przez emi87
nie pitol głupot kochana!! bedziecie wspaniałymi rodzicami i maleństwo (niejedno ;) )wprowadzi w wasze życie wiele radości i ciepła :)kto wie..moze rodzicielstwo odmieni tego twojego alienka ;) a jak nie jemu to na pewno tobie zrobi to dobrze-zobaczysz :) taka perełka zmienia życie na lepsze :)

12 lata 1 tydzień temu #500167 przez dorkiszon
Dobra nieważne nie bedę tu teraz dołować to nie jakiś kącik psychologiczny :)
Wróćmy do ciąży dziś ani razu nie wymiotowałam nawet mnie nie mdli WOW jednak nie zrobiłam tego ryżu, ale zrobiłam leczo. Ide troche poczytac książke :)

12 lata 1 tydzień temu #500172 przez emi87
kochana tu o wszystkim mozemy gadac (no chyba ze ktoś nie chce) :) zobaczysz dopiero jakie tematy beda pod koniec jak hormony siegna nam zenitu hehe :D dopiero żale jęki i stęki będą :D

ja dziś czuje sie za dobrze az :P a najlepiej w pracy siedze i mi sie tak mokro zrobiło... :huh: mysle jak nic krew i koniec teatrzyku. a to poprostu śluz :blush: co chwile mnie coś w moim organizmie zaskakuje :D własnie obaliłam prawie litr kako gdzie ostatnio mi nie zrobiło za dobrze i wmawiałam sobie ze nie tkne już nigdy :P

12 lata 1 tydzień temu #500174 przez Kamilka22
Po to tu jestesmy zeby sie wspierac wzajemnie:-)
A ja jem wlasnie lody w polewie czekoladowej jakos mnie tak wzielo na slodkie dzisiaj:-)

12 lata 1 tydzień temu #500180 przez kasiak
Heh :-). Ja zachcianek jako takich dzisiaj nie mam, ale coś mi padło na mózg i odśnieżyłam podwórko. Jezuuu dawno sie tak nie zmachałam :-P zima sobie przypomniała o nas po tygodniu mrozu i słońca.
Mdłości i wymioty mi wreszcie przeszły! 5tyg mnie męczyło o każdej porze dnia i nocy! Woda, herbata i płatki z mlekiem-cały mój jadłospis przez pierwsze tygodnie...

12 lata 1 tydzień temu #500181 przez gold_butterfly
Hehehe :-) Oj Wy łakomczuchy. Dopiero niedawno zwlekłąm się z łóżka - przespałam pół dnia... Masakra jakaś. Wybrałam się na zakupy i obiadek - w mojej ulubionej jadłodalni (świeże jedzonko wykonywane przez sympatyczne, starsze kobitki)z łakomstawa zamówiłam ogromny talerz kopytek, trzy porcje surówek i trzy krokiety z mięsem. Zjadłam jednego krokieta, kilka kopytek i stwierdziłam,że po zakupach. Idę spać. Lodówka pusta - dobrze,że chociaż mam bułeczki.

Sylwestra raczej w domu - i jakiś wyjazd na pokaz fajorwerków. Ambitnych planów nie mam,bo skończyły by się jak dzisiaj.

12 lata 1 tydzień temu #500186 przez emi87
gold tobie to teraz nie latanie w głowie tylko leżeć dbać o siebie i odpoczywać :) mmm kopytka mniammmm i do tego bitki i buraczki ach mi ślinka pociekła :lol:

kasiak szalooona ty :D ale ja tak miałam jak byłam juz w ciazy a niewiedziałam to całe podwórko z liści zgrabiłam (a jest niemałe) :D gdzie normalnie takie zapędy to u mnie raz na ruski rok hehe

12 lata 1 tydzień temu #500195 przez kasiak
A tak z innej beczki: czy ma któraś problemy ze snem? Bo ja właśnie śpie mało, w nocy zasnąć nie mogę, zwykle mi sie udaje koło2-3 godziny. Rekord pobiłam jak zasnęłam o 8:00, nawet wyprawiłam męża do pracy:-P
W dzień też za bardzo nie chce mi się spać. Dzisiaj tylko 6godz snu :O dziwne bo jak tak czytam, to powinnam być zmęczona i śpiąca cały czas?

12 lata 1 tydzień temu #500197 przez Kamilka22
Nie koniecznie musisz byc spiaca tak samo jak nie musisz wymiotowac. Nie mwsz sie czym martwic. Ja jak w nocy wstane do kibelka na siusiu to potem mi jest trudno zasnac :/

12 lata 1 tydzień temu #500205 przez kasiak
Mama też tak mówi. Nie potrzebujesz, więc się nie przejmuj. Ale wolę zapytać kogoś kto teraz jest w ciąży, mama to mama ale rodziła dawno temu ;) choć doświadczenia jej nie mogę odmówić: urodziła i odchowała 6 dzieci! Ale to było 20 lat temu...dużo się zmieniło :)

12 lata 1 tydzień temu #500211 przez Kamilka22
kasiak a na kiedy masz termin porodu:-) ?
Jeny ja dzisiaj to chyba przyrosne do tego lozka hehe:-) jutro koniecznie musze isc na jakis spacer!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka