BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #609987 przez ziii
Oj, ja też co do leków to nie doradzę...

Za oknem biało i paskudnie zimowo, w dodatku chyba ciśnienie szaleje bo głowę mi rozsadzi chyba :(

Dotarła do mnie pozostała część ciuszkó i trochę mi lepiej, bo przynajmniej od czegoś zaczęłam ;) Wrzucam fotkę.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #609989 przez Monix
EwelinaB87 napisał:

Ona tez zastanawiala sie nad tym jednak lekarka powiedziala ze musialaby nie jesc bialka w ogole a nie tylko tego pochodzenia mlecznego i w tym problem...
Dlatego dla wlasnego zdrowia przerzucila sie na bebilon.

aha rozumiem :)

Agata to możemy sobie podać ręce... Moje dziecko też bardzo chore cały czas na antybiotyku :( wczoraj byłam z nią drugi raz u lekarza, bo ma taki kaszel, że po nocach nie śpimy, ale na szczęscie osłuchowo jest czysta. Ja też jestem przezięiona, zaraziłam się od Nadii, ale oprócz prenatalu grip i nasivinu do nosa nie biorę żadnych innych leków. MASAKRA jakaś :(

11 lata 8 miesiąc temu #609995 przez cukierecek27
ziii napisał:

Oj, ja też co do leków to nie doradzę...

Za oknem biało i paskudnie zimowo, w dodatku chyba ciśnienie szaleje bo głowę mi rozsadzi chyba :(

Dotarła do mnie pozostała część ciuszkó i trochę mi lepiej, bo przynajmniej od czegoś zaczęłam ;) Wrzucam fotkę.

Śliczości :)))) :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #609999 przez katarzynaxxx89
Śliczne ciuszki.
A co do Amotaxu to ja brałam gin przepisał mi na moje leukocyty, choć nie znikły całkiem to zmniejszyła się ilość i nie miałam żadnych efektów ubocznych

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610003 przez Monix
U mnie w mieście takie rewelacje. Kolejne biedne dzieciątko powiekszyło grono aniołków :( :(
wiadomosci.onet.pl/regionalne/kujawsko-p...58650,wiadomosc.html

ziii śliczne ciuszki. my już mamy tyle ciuchów dla maluchów, ze nie mam ich gdzie chować. Trzeba zaczac myslec o jakichs dodatkowych mebelkach

11 lata 8 miesiąc temu #610005 przez agataxii
Wracajcie do zdrowia Monika. Niech te wirusy jak najszybciej wynoszą się w cholerę.
Dodzwoniłam się i lekarz rozwiał moje wszelkie wątpliwości. Mogę brać amotaks. A co do kichania i kaszlu, należy się niepokoić wywczas, gdy zaczną toważyczyć temu wszystkiemu skurcze :) Czyli ok :)

11 lata 8 miesiąc temu #610014 przez Monix
agataxii napisał:

Wracajcie do zdrowia Monika. Niech te wirusy jak najszybciej wynoszą się w cholerę.
Dodzwoniłam się i lekarz rozwiał moje wszelkie wątpliwości. Mogę brać amotaks. A co do kichania i kaszlu, należy się niepokoić wywczas, gdy zaczną toważyczyć temu wszystkiemu skurcze :) Czyli ok :)

Dzięki :) Wy również zdrowiejcie jak najszybciej :kiss:
A Gabrysia Ci normalnie zjada posiłki? Bo moja Nadia w czwartek miała ostatni normalny posiłek. Od piątku praktycznie nic mi nie je :( Strasznie mnie to martwi, ale lekarka twierdzi, że skoro pije to nie ma się czym przejmować... :dry: Niech to się już kończy, bo niedługo zostanie po niej tylko cień :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #610030 przez agataxii
Właśnie nie bardzo chce jeść. Aczkolwiek ostatnio udaje mi się ją jakoś przekupić na trzy (w miarę konkretne) posiłki na dzień. Jak jej naszykuję płatki z kakaem, albo naleśniki z dżemem to zje. Chociaż był czas, że i tego nie chciała. A nie wiem jak Twoja Nadia, ale Gabrysia normalnie ma nieposkromiony apetyt i nigdy nie musiałam w nią niczego wciskać.

11 lata 8 miesiąc temu #610045 przez MamaBąbelka
Dziewczyny, zdrówka dla Waszych córeczek.
Monix, Wy dla bliźniaków potrzebujecie sporo więcej rzeczy, pewnie przyda się dodatkowo komoda :).

Zii, słodkie te ubranka :).

A ja dziś zrobiłam zdjęcia brzuszka odsłoniętego, dopiero widać, jaki jest duży :D. No i mój pępek, już najczęściej wystający, ech... ;).
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #610046 przez cukierecek27
Monix dla Was tez zdrówka dużoooo

Mamabąbelka no piękności okrąglutkie ;)

Moj pępek jedynie troszke się spłaszczył ... jutro bede robic swieże zdjątka :)

11 lata 8 miesiąc temu #610051 przez EwelinaB87
Bidulki, wracajcie do zdrowia, a ta pogoda niestety niesie takie choróbska jedno u nas wyladowalo w szpitalu z mocnym odwodnieniem po biegunce...

Eh ja sie mecze od rana z galeria, mam nadzieje ze mi zaakceptuja aukcje bo calkiem sie spinaja :P

Zaczynam sie nie miescic z stoliczkiem na laptopa na kanapie heheh brzuch na styk

Piekne ciuszki bajeczne! chyba sie skusze i tez kupiec cos slodkiego malej :cheer:

Brzuszek cudny i to serduszko!!!

11 lata 8 miesiąc temu #610058 przez ziii
Cudny brzuszek! Muszę ukraść pomysł z serduszkiem :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #610074 przez katarzynaxxx89

11 lata 8 miesiąc temu #610110 przez MamaBąbelka
Dzięki :), ja już mam pomysł na duuuuży malunek na brzuszku, ale to dopiero jak brzuszek będzie naprawdę spory, pewnie na koniec maja czy w czerwcu go zrealizuję. A tak to standardowo mam w planie zdjęcia z imieniem na brzuszku i z "x% loading".

Ja ostatnio siedziałam na kanapie z laptopem, stał w zasadzie na oparciu, ale druga krawędź lekko opierała się na brzuchu i jak pisałam to drgania widać małą rozdrażniły, bo zaczęła w tym miejscu intensywnie kopać i musiałam zabrać komputer ;).

Właśnie robię zamówienie na rzeczy do albumu, żeby mieć gdzie powklejać zdjęcia brzuszka i zdjęcia z usg, mam nadzieję, że będzie mi się go chciało potem zrobić ;).

11 lata 8 miesiąc temu #610125 przez EwelinaB87
Udało się ! Skończyłam kilka produktów w galerii, możecie je już podziwiać i kupować tutaj :P
Pluszaki Ciapciaki

Niestety ceny musiały ulec korekcie rynkowej :P

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka