BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #668926 przez wunia1984
Ehhh Kochane co do tematu mieszkania, domu w Polsce to szkoda słów. Młodzi ludzie bez kredytu na min 30 lat niech nie podchodzą, chyba, że maja sponsorów, bądż mają szczęście w totka.
My od 3,5 roku jesteśmy w Norwegii, ciągle odkładamy. Obecnie w Polsce stoi stan surowy naszego domku ale do powrotu jeszcze daleko boo na wykończenie i ogarnięcie wokół domku drugie tyle potrzeba. Czasem ryczec mi się chce, chciałabym już wrócić... Ale cóż przynajmniej kredyt nie bedzie wisiał nade mną choć wiem, że dla niektórych to konieczność

Cukiereczku śliczna bluzesia i brzuniek.

U nas śliczna pogoda, w końcu. Wezmę książeczkę i troszke poopalamy się z Zuzią nad morzem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #668963 przez EwelinaB87
a jak to wzglada w norwegii ile kosztuje mieszkanie(o ile w ogole tam wystepuja) ile dom?
Oczywiscie chodzi mi tez o porownanie zarobków do cen, bo relatywnie najlepiej porownac :)

ja moze dzisiaj zrobie sobie jakas mala sesyjke, dzisiaj wieczorem jade do lasku, czyli dzicz znowu, niestety ale uszatka (sowa) która podziwialismy w majówke, niestety zagineła a jej martwe pisklęta dziadek zebral po lesie kilka dni później...

Wunia ogladalas DDTV? ten film jest swietny, rewelacyjny, sama uwazam ze mam wiecej wad niz zalet, ale ten film tak daje do myslenia, faktycznie najblizsza rodzina czasami wprowadza nas w najwieksze kompleksy, jak cytowana Pani "mama zawsze mówiła że mam wielką szczękę..."

Musimy naprawde inteligentnie i empatycznie wychowywać nasze dzieci, chciałabym poprawić wiele błędów moich rodziców, którzy jak sądzę nie mają nic sobie do zarzucenia...

11 lata 6 miesiąc temu #668972 przez katarzynaxxx89
Tak to jest w tym naszym kraju ciężko i tyle, jakoś trzeba sobie radzić.
A co do tego badania to ja w środe mam wizytę i ostatnio jak byłam to lekarz mi mówił że następny raz to da mi skierowanie i chyba będzie za darmo

11 lata 6 miesiąc temu #669038 przez Joanna89
U nas piękna pogoda rano byłam na basenie i poszłam troszke na miasto,zakupiłam sobie sandałki, turkusowe spodnie i bokserkę :)
Oczywiście dla Alusi tez musiałam...:) Kupiłam misie na szczebelki do łóżeczka takie grające ,dwie pary bodziaków, czapeczkę i rampersika ze spodenkami :)

Uploaded with ImageShack.us

11 lata 6 miesiąc temu #669051 przez EwelinaB87

11 lata 6 miesiąc temu #669134 przez EwelinaB87
Nowa odsłona trampeczek

11 lata 6 miesiąc temu #669167 przez patka1603
piękne brzuszki

ewelina normalnie masz talent do tych trampek co para to ładniejsze

dziewczyny a co z tymi linkami do sklepów allegro macie coś?

11 lata 6 miesiąc temu #669193 przez Joanna89
patka ja na allegro zamówiłam tylko pampersy, tak kupujemy w sklepach.
a to my dzisiaj :

Ewelina trampeczki BOSKIE !!!

11 lata 6 miesiąc temu #669198 przez wunia1984
Ewelinko ceny domów to ok 2,5mln koron (ok 1250000zł) więz sporo, mieszkania niewiele mniej, jednak jeśli chcielibyśmy tutaj zostać, stac byłoby nas na wzięcie kredytu, wyposażenie domku za gotówe i jeszcze kupno całkiem fajnego samochodu :) Życie tutaj jest dużżo droższe ale zarobki są też wyższe, więc na jedno wychodzi. norwegia to kraj socjalny, nastawiony na ludzi i ich potrzeby :) Jednak życie tutaj to nuuuda masakryczna, więc chcemy stąd uciekać :)

Filmik jest piękny, oglądałam DDTVN i całą prwdę tam powiedzieli, na szczęście moi rodzice zawsze utwierdzali mnie w tym, że jestem "piękna, mądra" ale też mówili, że pokora jest ważna w życiu. Dzięki nim nie jestem zakompleksioną osóbką :) A to, że nie jestem idealna to wiem :)

Ewelinki buciki cud-miód

Joasiu widzę, że zakupki udane.

Też zapytam o to badanie GBS.

Wróciłam z nad morz pogoda bossska :) w końcu trzeba korzystać bo tych piięknych dni jest tu niewiele.

11 lata 6 miesiąc temu #669201 przez patka1603
wyglądasz naprawdę prześlicznie, widać że ciąża ci służy

11 lata 6 miesiąc temu #669205 przez Joanna89
Dzięki Patka ! ciąża to cudowny stan :) już niedługo będzie Nam tego brakowało..:)

wunia udane, udane jak najbardziej :)

11 lata 6 miesiąc temu #669211 przez wunia1984
Joasiu zdjęcie śliczne :)
www.pudelek.pl/artykul/55591/michal_tusk...a_zaplacili_gotowka/ - a to apropo mieszkań

11 lata 6 miesiąc temu #669217 przez patka1603
Joanna89 napisał:

Dzięki Patka ! ciąża to cudowny stan :) już niedługo będzie Nam tego brakowało..:)

wunia udane, udane jak najbardziej :)

no właśnie też doszłam do tego wniosku, jak dla mnie to jest tak wspaniały stan że nie wybrazam sobie że za jakiś czas mogę nie być w ciąży

11 lata 6 miesiąc temu #669219 przez Joanna89
Zawsze można miec jedno po drugim ;P

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka