BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #245740 przez magda79
Gosia no właśnie...ja tez tak mam, jak sciągałam laktatorem to trochę ponad 30ml a jak Domiś ciągnie to najada się dobrze, strumień leci jak zassie, a wkładki mokre....chyba, że mam laktator do d.... :ohmy:
Marta hehe nic dodać nic ująć...ma babcia poczucie taktu, teraz pewnie będzie Twoją koleżanką na spacerku :ohmy:
Julcia i Franuś śliczne SZkraby jesteście :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #245747 przez beti
Marta, wredny babsztyl z niej, ale Ty to się powinnaś cieszyć, będziesz wiecznie młoda :) Mała Ty też :D ehhhh...żeby ktoś ode mnie dowodu zarządał :P
13 lata 1 miesiąc temu #245755 przez magda79
teraz dużo jest różnych wirusów...taki czas jak przyjdzie mrozik to powinno sie uspokoić :)
od siostry chłopaki złapały wirusowy kaszel i temp 2-3 dni, osłuchowo czysci

ja też jestem dzisiaj padnięta...Domiś w miarę ale wieczorem coś go brzuszek bolał...na szczęście szybko przeszło
Dzieci śpią, za chwilkę M wróci z pracy a jutro goście, goście...
wskakuję pod prysznic
spokojnej nocki dla Wszystkich :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #245797 przez Agusia83
I ja dopiero teraz moge do Was dolaczyc..

Magda, witaj...jeszcze ja sie nie przywitalam, bo zapomnialam :silly: Slicznego masz synka..imiennim mego meza :laugh:

Monia, uwazaj na siebie, teraz latwo sie zaziebic...a jesli nie podnosisz Nunki, to ona bez problemu dlugo tak wylezy, czy dzis pomagal Ci M?

Gosia, moja Emisia dzis miala to samo...marudna jak nie wiem co i ciagle tylko raczki, raczki...i non stop plakala...w ogole nie moglam nic zjesc...jak juz rece mi sie trzesly to przygrzalam sobie zupe, a i tak musialam ja jesc na raty...na szczescie juz spi...dlugo jej zasypianko zajelo..musiala opedzlowac 2 cycusie :silly: ...
..a jesli chodzi o laktator...to wczoraj pojechalismy do tesco na zakupy ( w niedziele w koncu chrzciny) i Emisia zostala z mama...chcialam odciagnac mleko, by nie karmic ja sztucznym....ale udalo mi sie wycisnac jedynie 20ml...ale jak corcia papa, to naprawde duzo tego mleczka...inaczej przeciez by nie przybierala na wadze...

ale jestem glodna...musze cosik dobrego zrobic:P..

A dzieciaczki wszystkie do wycalowania :laugh: oj co prawda, to prawda..ale wrzesniowe maluszki sa przepiekne :laugh:

Marta...wspolczuje sasiadki...ale tak jak ktoras juz napisala...wiele babc to istne moherowe berety...nie wiedza co mowia i lubia mowic glupoty...czasem takie, ze komus w piety moze pojsc...ale nie ma sie co nimi przejmowac...

Beti, bardzo dobrze zrobilas, ze zmieniasz przychodnie...nie wyobrazam sobie sytuacji, w ktorej Fifik bedzie chory, a Ciebie lekarz nie przyjmie bo nie ma terminow...bajzel w tej sluzbie zdrowia...nie do pomyslenia ...
13 lata 1 miesiąc temu #245823 przez fanka
Marta- ale Cię babka podsumowała, ale wiesz jest tego duży plus, będziecie za jakiś czas z Majką jak siostry wyglądać , a nie jak mama z córką! :-)
Dziewczyny byłam dziś kupić prezenty mikołajkowe dla moich dwóch chrześnic i normalnie jestem w szoku, ceny zabawek są po prostu masakrycze, szczególnie takich zabawek "na topie"
!!!
13 lata 1 miesiąc temu #245847 przez LILY
O widzisz fanka akurat Ciebie wyobrazałam sobie jako brunetkę :D a tu widze blond włosy

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #245848 przez beti
Fanka, dawaj nam tu szybko to nowe foto, bo na miniaturce nic nie widać :D
13 lata 1 miesiąc temu #245872 przez pati-m
fanka - popieram beti- dawaj fotę w większym rozmiarze :lol:

A mój łobuziak nie śpi :) Leży na brzuchu i podrywa pluszową biedronkę, którą ma przed sobą. No ale nawet się nie dziwię, że nie śpi o 1.30 skoro spał w dzień 7h ciągiem. Aż strach pomysleć kiedy mi zaśnie :)

Marta - babka jak to moherek, musiała pogadać bo by ją serce bolało :silly: A Ty się ciesz, że wiecznie młoda będziesz :)
13 lata 1 miesiąc temu #245893 przez megi2501
Znowu witam się, jako pierwsza :)

Fanka chwal się zdjęciem :ohmy:

Martuś, Mała to tylko się cieszyć, że tak młodo wyglądacie :laugh:

Moja Juka, co dziennie o 4.00 zaczyna stękać przez sen, jakby kupę chciała zrobić. A my spać nie możemy.Chodzimy z mężem, jak zombi :S
13 lata 1 miesiąc temu #245918 przez Mała
Witam.
Dzień rozpoczęty o 6:30, ale za to noc ok.
Wiecie, że od 1.01.2012 podnoszą vat na ubranka dziecięce z 8% na 23% :dry: , chyba trzeba jeszcze się na zakupy wybrać.
Ola 6 dzień kupki nie robi i już ją strasznie męczy, widać że ją boli brzuszek, no mam nadzieję że się w końcu dziś pojawi, nie chciałbym dawać jej czopka :( .
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #245943 przez Edyta1986
i ja sie witam :)

Mala a nie probowalas dac jej sie wody napic cieplej przegotowanej?? nieduzo-lyzeczke, dwie. Wyczytalam o tym kiedys w ulotce Bebilonu ze mozna dac jak dziecko dlugo kupki nie robi i u nas sie sprawdzalo w takich sytuacjach-maly tego samego dnia robil kupe.
13 lata 1 miesiąc temu #246025 przez pati-m
Witam :)
Kacper zasnął o 2, pobudka na jedzonko o 6 i 9 a teraz znów śpi, więc nie narzekam :)

Dziś kolejna próba pojechania do kina na Listy do M. Trzymajcie kciuki żeby się udało :silly:

Miłego dnia mamusie :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #246080 przez mgielka22
I ja sie witam :D

U nas heh wczoraj Lilianna nie spala 12h :ohmy: masakra normalnie zasnela dopiero po 21 i byla pobodka o 1:30; 5 i 7:30 takze nie najgorzej :) no i jadla po 100ml a nie po 40 bo jej sie nei chce :P

Mala sluchaj moja jak ma problem z kupa to ja biore wacik do ucha nabieram na niego bepanthen i jej dupcie przecieram i troszke do srodka daje zeby poslizg miala no i z nia "robie" eeee i ona sie napina i idzie bez czopka :D bo wczesniej to tez bez czopka sie nie obeszlo ;) maluchy musza miec poslizg a moja tak komicznie sie napina jak nie wiem :P

Dzis idziemy na szczepienie na Rota naszczescie obejdzie sie bez placzu bo to doustna ;)

Ja tez bylam na wizycie u Gina dzisiaj wszystko jest w porzadku kazal mi sie owijac bandazem, albo nosic ciasne biustonosze i malo pic wtedy pokarm zaniknie. Przepisal mi juz normalne tabletki novynette zobaczymy czy nie bede miala po nich skutkow ubocznych jak po wczesniejszych...wiec czekam na okres ;)
13 lata 1 miesiąc temu #246110 przez slowiczek
mgiełka - ja z novynettu mam natalkę :lol: także.....uważaj :blink:

wczoraj natalka pobiła swój rekord spania - poszła spać o 21 a obudziła się na jedzonko dopiero o 7:30 :D dziś nie było tak kolorowo, mała pchła nie chciała zasnąć, udało jej się dopiero koło 22:30 i to w łóżku mamy :dry:

Marta - rozbawiła mnie Twoja historia, nieletnia matko małolatko :lol: :lol: :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #246133 przez monika1984lodz
witam sie i ja

Emi postanowila nie spac od 4 nad ranem i w ten oto sposob M poszedl do pracy na rzesach ... a gdy tylko zamknely sie za nim drzwi , corcia zasnela w trybie natychmiastowym, a mam razem z nia.

dzisiaj czuje sie troche lepiej,ale narazie nie wychodzimy na dwor, zeby sie zadne dziadostwo nie przypaletalo.

Martus ale mialas przygode hehhe :P a baba glupia :P

Ja jak w ciazy bylam i wyszlam na spacer bez makijazu to slyszalam, ze taka szczeniara a juz w ciazy.

Fanka ja tez chce zdjecie w powiekszeniu :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży