- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252912 przez Mała
Megi no wyniki coś nie halo. Trzymam kciuki, żeby się wami w tym szpitalu konkretnie zajęli.
Mgiełka sekcje ja to bym ze strachu umarła.
W przedszkolu i żłobku to bym nie wyrobiła, jak chodziłam kilka dni z Kamilem żeby się przyzwyczaił to myślałam, że mi głowa pęknie, a to "proszę pani a on to..." to szlak mnie trafia. Chociaż w żłobku szybciej bym się odnalazła, myślę.
Wy się martwicie kiedy wrócicie do pracy, a ja w życiu nie pracowałam. Zaraz po studiach wzięliśmy ślub, na staż mnie nikt nie chciał przyjąć, bo wszyscy uznali, że zaraz będę w ciąży (i mieli rację ) i po co im taka, potem urodził się chory Kamil i jestem na świadczeniu pielęgnacyjnym. Kto mnie potem starą babę, bez doświadczenia zatrudni, ryczeć mi się chce jak o tym pomyślę. Dobrze, chociaż że przez 20 lat będę mieć odprowadzane składki na emeryturę.
Mgiełka sekcje ja to bym ze strachu umarła.
W przedszkolu i żłobku to bym nie wyrobiła, jak chodziłam kilka dni z Kamilem żeby się przyzwyczaił to myślałam, że mi głowa pęknie, a to "proszę pani a on to..." to szlak mnie trafia. Chociaż w żłobku szybciej bym się odnalazła, myślę.
Wy się martwicie kiedy wrócicie do pracy, a ja w życiu nie pracowałam. Zaraz po studiach wzięliśmy ślub, na staż mnie nikt nie chciał przyjąć, bo wszyscy uznali, że zaraz będę w ciąży (i mieli rację ) i po co im taka, potem urodził się chory Kamil i jestem na świadczeniu pielęgnacyjnym. Kto mnie potem starą babę, bez doświadczenia zatrudni, ryczeć mi się chce jak o tym pomyślę. Dobrze, chociaż że przez 20 lat będę mieć odprowadzane składki na emeryturę.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Mała.
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252917 przez mgielka22
Masakra z tym wszytskim ehh szkoda gadac Polska i sie ryczec chce !!!
Lily jejjjj bede wiedziala kto mi suknie uszyje jaaaaaa w czerwcu jestem swiadkiem u przyjaciolki na slubie i mowie calkiem serio ze bede potrzebowala cos idealnego
Ale sie ciesze ze Lilianka nie miala zoltaczki w ogole...same problemy widze to stwarza...
Lily jejjjj bede wiedziala kto mi suknie uszyje jaaaaaa w czerwcu jestem swiadkiem u przyjaciolki na slubie i mowie calkiem serio ze bede potrzebowala cos idealnego
Ale sie ciesze ze Lilianka nie miala zoltaczki w ogole...same problemy widze to stwarza...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252927 przez gosia2324
slowiczek napisał:
Słowiczku ja jestem po medyku, "Opieka dziecieca." 0-3 lata
Gosiunia - a czemu w żłobku, kim Ty jesteś z wykształcenia, że tak zapytam ?
Mgiełka - miałam się kiedyś o to pytać ale zapomniałam, Ty chciałaś pracować w prosektorium ?? Co Ty tam chciałaś robić ????
Słowiczku ja jestem po medyku, "Opieka dziecieca." 0-3 lata
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252942 przez magda79
Megi trzymamy za Was kciuki bardzoooo moooocnooo i będzie dobrze .
Wyniki nie sa za ciekawe ale ja się na tym nie znam, ważne żeby się Wami tam dobrze zajęli
Mgiełka no jestem pod wrażeniem,pierwszy raz spotykam się z osobą, która tak "kocha" ten zawód
Pati masz bardzo fajne godziny pracy no i Mały będzie chodził tam z Tobą no i kochasz to co robisz normalnie szczęściara!!!!
Wyniki nie sa za ciekawe ale ja się na tym nie znam, ważne żeby się Wami tam dobrze zajęli
Mgiełka no jestem pod wrażeniem,pierwszy raz spotykam się z osobą, która tak "kocha" ten zawód
Pati masz bardzo fajne godziny pracy no i Mały będzie chodził tam z Tobą no i kochasz to co robisz normalnie szczęściara!!!!
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu #252947 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi kochana tule mocno- musi byc dobrze- jutro sie wszystko wyjasni - bedziemy bardzo mocno kciuki trzymac buziaki dla Ciebie i Juleczki
Mgielka Ty to wykret jetes jak dlugo na siwecie zyje to jeszcze nie spotkalam nikogo kto kocha robic sekcje zwlok
Gosiu to z Ciebie ekspertka hihi
Pati piekna suknia i swietnie wygladaliscie
Kurde ja to za gruba dupe mam normalnie eh..... juz jak sobie pomysle o tych sukniach w ktore sie nie zmieszcze ...
Mgielka Ty to wykret jetes jak dlugo na siwecie zyje to jeszcze nie spotkalam nikogo kto kocha robic sekcje zwlok
Kurde ja to za gruba dupe mam normalnie eh..... juz jak sobie pomysle o tych sukniach w ktore sie nie zmieszcze ...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252951 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Jagodka buziaki w te puculki kochane :*
KAcperek- JAgodka buziaki na 3 miesiace
i spoznione ale tez baaaardzo slodkie buziaki dla Fifiego bo tez przeciez niedawno trzy miesiace skonczyl
KAcperek- JAgodka buziaki na 3 miesiace
i spoznione ale tez baaaardzo slodkie buziaki dla Fifiego bo tez przeciez niedawno trzy miesiace skonczyl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252958 przez LILY
monika1984lodz napisał:
Monika mogę Ci wysłać zdjęcia sukni ślubnych bo mam jeszcze 16, niektóre co prawda rozmiar 36 ale mam też większe
Gosiu Jagódka prześliczna jak zawsze
Mała pochwalę się jak tylko ukończe moją nową stronę internetową i sklep
Mgiełka lubię suknie ślubne z czerwonymi wstawkami
Megi kochana tule mocno- musi byc dobrze- jutro sie wszystko wyjasni - bedziemy bardzo mocno kciuki trzymac buziaki dla Ciebie i Juleczki
Monika mogę Ci wysłać zdjęcia sukni ślubnych bo mam jeszcze 16, niektóre co prawda rozmiar 36 ale mam też większe
Gosiu Jagódka prześliczna jak zawsze
Mała pochwalę się jak tylko ukończe moją nową stronę internetową i sklep
Mgiełka lubię suknie ślubne z czerwonymi wstawkami
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252965 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Lily ja to chyba roz. 44 potrzebuje- normalnie az wstyd ale dziekuje
i jeszcze cyce mi tak urosly , ze szok z r.D na F no masakra jakas- a przeciez nie karmie
i jeszcze cyce mi tak urosly , ze szok z r.D na F no masakra jakas- a przeciez nie karmie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez monika1984lodz.
Moderatorzy: ilona