- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #253574 przez Agusia83
Ale Oliwka jest cacana super minki strzela
A moja Emilka przez to ciagle wpychanie piastek do buzi i mega slinienia sie ma pelno krostek w okol ust i na brodzie dr powiedziala, ze w slinie znajduje sie ptialina, ktora rozpuszcza bialko i dlatego te krostki sie pojawiaja
przed chwila zapodalam na lepetyne zoltko z nafta...mam nadzieje, ze to mi pomoze, bo inaczej za niedlugo zostane lysa
A moja Emilka przez to ciagle wpychanie piastek do buzi i mega slinienia sie ma pelno krostek w okol ust i na brodzie dr powiedziala, ze w slinie znajduje sie ptialina, ktora rozpuszcza bialko i dlatego te krostki sie pojawiaja
przed chwila zapodalam na lepetyne zoltko z nafta...mam nadzieje, ze to mi pomoze, bo inaczej za niedlugo zostane lysa
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #253597 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Sliczna oliwka
i najlepsze zyczenia dla dzisiejszych jubilatow
Widzisz Agus hihi mi tez pomoglas a co do wlosow to mi wylaza garsciami normalnie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i najlepsze zyczenia dla dzisiejszych jubilatow
Widzisz Agus hihi mi tez pomoglas a co do wlosow to mi wylaza garsciami normalnie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #253600 przez beti
Cześć kochane
Mała, my odstawiliśmy Sab Simplex z dnia na dzień...
Wszystkiego naj dla Anitki i Oliwki
Mgiełka, przeczytaj koniecznie, Twoje klimaty Chemia Smierci jest tytuł, tu masz opis
merlin.pl/Chemia-smierci_Simon-Beckett/b...O3godrDuIMw#fullinfo
Edytka, no fajny i wygląda na nowy, widzisz, jakbyś mi nie podpowiedziała to pewnie bym czekała na termin w Wawie albo dopiero po jakimś czasie by mi do głowy przyszło, żeby się rozejrzeć poza Warszawą...
Gosia, śliczne foto ja mam w planie jutro sesję Fifikowi zrobić i m.in zdjęcie w stroju mikołaja
Domiś słodka żabcia
Oliwka, słodki uśmiech!!! A mama Oliwki...hmmm TY LASKO!!!
Megi, trzymamy kciuki i tulimy
A Ty kobieto wykorzystaj te dni, że nie musisz karmić i napij się jakiegoś pysznego drinka na te troski i może wyjdź gdzieś odsapnąć
A my już odebraliśmy karnet na basen i byliśmy dziś na imprezce u mojej siostry, była masa dzieciaczków i było super miło...dopóki mojego M coś nie rozbolało a wiecie jak jest z facetem, jego boli najbardziej na świecie, nigdy go bardziej nie bolało i ja nie wiem co to za ból bo on przecież umiera z bólu kurcze i tak co kilka dni słyszę...jakby faceci mieli rodzić to ludzka rasa by wymarła!!!!! Denerwuje mnie to o tyle, że jak się naprawdę będzie coś poważnego działo, to ja tego wiedzieć nie będę...bo jego zawsze AŻ TAK BOLI!!!! Stępia moją czujność
Mała, my odstawiliśmy Sab Simplex z dnia na dzień...
Wszystkiego naj dla Anitki i Oliwki
Mgiełka, przeczytaj koniecznie, Twoje klimaty Chemia Smierci jest tytuł, tu masz opis
merlin.pl/Chemia-smierci_Simon-Beckett/b...O3godrDuIMw#fullinfo
Edytka, no fajny i wygląda na nowy, widzisz, jakbyś mi nie podpowiedziała to pewnie bym czekała na termin w Wawie albo dopiero po jakimś czasie by mi do głowy przyszło, żeby się rozejrzeć poza Warszawą...
Gosia, śliczne foto ja mam w planie jutro sesję Fifikowi zrobić i m.in zdjęcie w stroju mikołaja
Domiś słodka żabcia
Oliwka, słodki uśmiech!!! A mama Oliwki...hmmm TY LASKO!!!
Megi, trzymamy kciuki i tulimy
A Ty kobieto wykorzystaj te dni, że nie musisz karmić i napij się jakiegoś pysznego drinka na te troski i może wyjdź gdzieś odsapnąć
A my już odebraliśmy karnet na basen i byliśmy dziś na imprezce u mojej siostry, była masa dzieciaczków i było super miło...dopóki mojego M coś nie rozbolało a wiecie jak jest z facetem, jego boli najbardziej na świecie, nigdy go bardziej nie bolało i ja nie wiem co to za ból bo on przecież umiera z bólu kurcze i tak co kilka dni słyszę...jakby faceci mieli rodzić to ludzka rasa by wymarła!!!!! Denerwuje mnie to o tyle, że jak się naprawdę będzie coś poważnego działo, to ja tego wiedzieć nie będę...bo jego zawsze AŻ TAK BOLI!!!! Stępia moją czujność
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #253607 przez mgielka22
Ahhh Ci faceci delikutasni sa jak cholera
Kubus Jagodka Domis Oliwka jejjj
Megi dasz rade wazne ze juz jestes na koncu mordegi bedzie dobrze
Monia nie dziwie Ci sie tez bym sie wsciekla na Twoim miejscu...
Beti koniecznie zobacze ta ksiazke ale od 2och tygodni zabieram sie za czytame tego jezyka niemowlat bo mala wyrosnie i juz nie bede musiala wyobrazcie sobie ze dzisiaj rano jak se gugala to przypadkiem krzyknela DADEK myslalam ze padne jak zawolala dziadka
Kubus Jagodka Domis Oliwka jejjj
Megi dasz rade wazne ze juz jestes na koncu mordegi bedzie dobrze
Monia nie dziwie Ci sie tez bym sie wsciekla na Twoim miejscu...
Beti koniecznie zobacze ta ksiazke ale od 2och tygodni zabieram sie za czytame tego jezyka niemowlat bo mala wyrosnie i juz nie bede musiala wyobrazcie sobie ze dzisiaj rano jak se gugala to przypadkiem krzyknela DADEK myslalam ze padne jak zawolala dziadka
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #253621 przez mgielka22
Wiecie co moja Lilianna non stop je piachy i zachowuje sie jakby ja dziasla swedzialy jak sprawdzalam jej palcem dolne dziasla to wyczulam zgrubienie i delikatny uskok przy dolnych jedynkach mozliwe zeby juz zabek jej wychodzil???
Moderatorzy: ilona