BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #261362 przez mgielka22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #261366 przez mgielka22
13 lata 1 tydzień temu #261373 przez gosia2324
Mala ,ale marchewka właśnie wstrzymuje kupe, daj jej jabłko.
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #261383 przez LILY
mgielka22 napisał:

Lily Ty mowilas o inhalatorze??? allegro.pl/ShowItem2.php?item=1996114561...id=10&ars_rule_id=20

Tak, dzięki :) U nas w aptece też jest za 120zł. Mój jutro przyjeżdżą z dutkami to każe mu kupić :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bewipo wysyłam normalnie, jak będzie Ci pasować rozmiarem i wyglądem to się będziemy rozliczać :D

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #261386 przez gosia2324
Mgielka, no to Ci córeczka niespodziankę zrobila, zazdroszczę tyle godzin snu, choc dzis nie moge narzekać, spaliśmy do 7,40, z 2 karmieniami w nocy, a obudziło mnie mlaskanie Jagódki, tak obrabiała raczki ze miała mokre body az po same łokcie. :woohoo:

Wojtuś ,Fifi , Nunka :kiss: :kiss: :kiss:

Pati,proszę pochwalic sie 5!!!

Kamilek nia daj sie wirusom!!!!

Katy, sory, ale parsknelam smiechem jak przeczytalam Wasza kłótnie :)
My o to samo sie pokłóciliśmy 2 dni temu!!!!
Moj mi powiedzial zeby isc i pokupowac sobie ladnych ciuchow takich " na wyjscie ", a ja mu na to ze moje wyjscia sa do sklepu po zakupy, a po domu ciesze sie jak nie chodze obrzygana przez dziecko!!!!!!!paranoja z nimi!!!!!
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #261390 przez Mała
Gosia ja wiem, że marchewka może wstrzymywać kupę, ale właśnie chciałam zacząć od marchewki, bo po słodkim jabłku może nie chcieć już jej jeść. Jak jej nic nie będzie po marchewce to w przyszłym tygodniu dam jej jabłko.

Mgiełka oj zgadzam się z Tobą, nie ma z czego odłożyć, trzeba się cieszyć jak jako tako starczy od 1 do 1.

Lily a ten inhalator to przyda wam się nie jeden raz także warto kupić. My Kamila nie raz uratowaliśmy przed zapaleniem oskrzeli przez inhalacje.

No wasi panowie to na głowę upadli. Dobrze, że mój takimi tekstami nie rzuca, z resztą twierdzi, że mu się podobam taka jaka jestem :lol: (chyba ślepy jest). Wystarczy, że ja sama się ze sobą źle czuję.

Słowiczku mój syn też ma złogi w woreczku żółciowym, wykryte jak miał 5 m-cy i lekarz stwierdził, że ma predyspozycje do robienia się złogów albo po antybiotykach (za długo by opowiadać, ale miał ich niezliczone ilości, bo po co lekarze mają słuchać matkę :angry: ).
13 lata 1 tydzień temu #261402 przez gosia2324
Własnie lilY zacieram juz rece i czekam na listonosza!!!!
Podaj nr konta i ubezpiecz moze paczke, na poczcie czasem lapy im sie kleja i cos moze nie dojsc!
13 lata 1 tydzień temu #261404 przez mgielka22

wlasnei wazylam Lilke jejjj ta juz 6kg wazy co za klocek :P wyobrazce sobie ze dzisiaj za 40zl kupilam jej tyle ciuchow jak nie wiem :D
Gosia naweet neiw iesz jaki ja szok zaliczylam z wrazenai oczy przecieralam zeby dobrze na zegarek spojrzec :P
Aaa Lily zobacz na tablice.pl moze tam ktos ma inhalator odsprzedac i ci o wiele taniej moze wyjsc :)Moj to umie przewijac karmic i odbijac nawet :P wczoraj mu zrobila taka kupe ze tez se dal rade :P
13 lata 1 tydzień temu #261409 przez beti
Mała, ubranko widzę, że kolorystycznie dopasowane do jedzonej potrawy :)

mgiełka, a trzeba było tacie odpowiedziećm, że jak nie wydasz na aeribik to wydasz na nowe ciuchy bo się w stare nie mieścisz...a to duzo większe pieniądze :P

Pati, czekamy na wieści!!!
13 lata 1 tydzień temu #261411 przez mgielka22
Qrde Betio nie pomyslalam :P
13 lata 1 tydzień temu #261414 przez beti
boszzz...dopiero doczytałam jak ja to napisałam, no normalnie jestem mistrzynią pisania po polskiemu :P
13 lata 1 tydzień temu #261415 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Mgielka a jak dziadek szuka oszczednosci to niech założy wnuczce konto i wplaca kieszonkowe, bedzie na gorsze czasy :silly:
13 lata 1 tydzień temu #261422 przez Mała
gosia2324 napisał:

mgielka22 napisał:

Mgielka a jak dziadek szuka oszczednosci to niech założy wnuczce konto i wplaca kieszonkowe, bedzie na gorsze czasy :silly:

hehehe co racja to racja :lol:
13 lata 1 tydzień temu #261424 przez megi2501
Słowiczku robiliśmy USG brzuszka i u nas wszystko ok.

Beti, bo ja wyczytałam na forach, że szczepienia mogą w takiej sytuacji sprawiać powikłania...

Moja 1,5 h nie mogla zasnąć. Okazało się, że w brzuszku coś siedziało i jak ją podniosłam to zrobiła ee po same pachy :cheer:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia