- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Pati gdzie jestes???bo mi sie juz paznokcie skonczyly i zaraz bede kostki obgryzac
Nunka zaczela lapac zabawki w bujaczku hi :)i cieszy sie glupeczek do Elmo hih uwielbiam ja taka
Mgielka ja tez nie mam komu dac malej jak juz nie mam sily, ale sie przyzwyczailam.Gdy jednak jest ktos u mnie to wrecz wpycham tej osobie mala hihi zeby odsapnac wyrodna matka hehhe.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- Otrzymane podziękowania: 0
Wydaje mi się, że mam coraz mniej pokarmu, wręcz bardzo mało, oczywiście to moje przypuszczenia ale mam sporo podstaw do takiego myślenia bo:
- jeszcze nie dawno jak nie karmiłam przez kilka godzin to cycuchy chciało mi rozerwać, teraz np. jak byłam na uczelni ponad 6 godzin i nie karmiłam to lekko czułam tylko , że nabrzmiałe i tyle
- mody przesypiał mi spokojnie 4-5 godzin w nocy i budził się na jedzenie, a teraz z dnia na dzień jest gorzej, coraz częściej się budzi, a dziś już wogóle była masakra- od 20 do 6 rano karmiłam go 7 razy!!!!bo co rusz budził się z płaczem głodny i rzucał sie na cyca jakby z tydzień nie jadł
- młody jak wcześniej nie umiał jeszcze dobrze jeść i długo mu to schodziło to bołały mnie brodawki , a teraz on ciągnie chwilkę i zaraz mnie brodawki bolą bo on drze mocno, a przypuszczam , że mu nie leci, ja mam piersi w takim stanie teraz jak na początku karmienia
-mały jest cały dzień marudny,zje z 10-15 minut jest ok, a później marudzenie i w końcu płacz bo głodny i tak w kółko
co o tym myślicie???
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak moja nie je ok 6 godz to też mam tylko lekko nabrzmiałe, a wcześniej to tak jak piszesz, jak by chciało rozerwać. Spróbuj mu podać mm, jak zje to głodny, a jak nie to gorsze dni. A jak dasz radę to może przeczekaj ze 2 dni i zobaczysz czy będzie poprawa.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Fanka, zrob jak dziewczyny pisza...jesli maluszek bedzie glodny to zje mm...jesli to skok, to pomamla smoczek a pozniej pusci...
Co do karmienia, to w dzien Emilka je prawie co godzine, ale noc ladnie przesypia...wowczas cycki chca mi eksplodowac...i dlatego przed polnoca odciagam troche mleka, ale rano i tak mam przepelnione wkladki.
Pati, gdzie jestes? Czekamy z niecierpliwoscia na Ciebie.
Mala, Olcia wyglada slodko, taka umorusana marchewka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, ale wróciliśmy ok. 8, a potem kąpanie, mały był jeszcze marudny i na koniec padłam zmęczona.
No więc mogę oświadczyć, że już po obronie - na 4 się udało Wiem, że to nie 5, ale ja jestem zadowolona, bo łatwo nie było
Monia - podziękuj za kciuki Nunce! Przydały się
Mała - śliczny marchewkowy potworek z Oleńki
beti - przepraszam, przepraszam że nie odpisałam ale zobaczyłam smska dopiero przed chwilą
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
my spalismy dzis do 10 ho ho...
Ines sama sobie zaserwowała śniadanie a my moglismy pospać z Samim...
dzis ide do tego lekarza i czekam na to jak na szpilkach
Sami po nocy na jednej stronie policzka ma taka ranke w którą wplątały mu sie jakies mechy z kocyka... nakremowalam to i troche oczyscilam ale wyglada to strasznie:( dobrze, że on sie śmieje...
Dzis go zostawiłam u siebie w łóżku i zeszłam na dół na kawe:) niecałe 15 min i mnie woła ale to tak głośni że szłam po schodach i smiałam sie sama do siebie. On robi sie coraz bardziej komunikatywny hihi
wycałowałabym go po buzi ale nie ma jak...
ja czekam na zastawę tommee tippee z allegro i tez chce podac mu jabłuszko juz nawet jablka kupilam i bede dusic w weekend:)
a my zaraz bierzemy sie za sprzatanie z ines bo juz zarastam... ja jak nie ogarne przez 2 dni to mam syf totalny...
PATI GRATULUJE OBRONY! 4 TO SUPER! JA LICENCJATA OBRONIŁAM NA 4,5 I BYŁAM MEGA DUMNA NTERAZ TO MI OBOJETNE NA CO ABY OBRONIC. POTEM NIKT NA TO NIE PATRZY NA CO SIE OBRONILAS! SUPER!!!
MI DOPIERO WYZNACZYLI RECENZENTA... CZEKAM NA WYROK Z JEGO STRONY;)
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Dziewczyny witam w piątek i odrazu sie wyżalam- mam problem.
Wydaje mi się, że mam coraz mniej pokarmu, wręcz bardzo mało, oczywiście to moje przypuszczenia ale mam sporo podstaw do takiego myślenia bo:
- jeszcze nie dawno jak nie karmiłam przez kilka godzin to cycuchy chciało mi rozerwać, teraz np. jak byłam na uczelni ponad 6 godzin i nie karmiłam to lekko czułam tylko , że nabrzmiałe i tyle
- mody przesypiał mi spokojnie 4-5 godzin w nocy i budził się na jedzenie, a teraz z dnia na dzień jest gorzej, coraz częściej się budzi, a dziś już wogóle była masakra- od 20 do 6 rano karmiłam go 7 razy!!!!bo co rusz budził się z płaczem głodny i rzucał sie na cyca jakby z tydzień nie jadł
- młody jak wcześniej nie umiał jeszcze dobrze jeść i długo mu to schodziło to bołały mnie brodawki , a teraz on ciągnie chwilkę i zaraz mnie brodawki bolą bo on drze mocno, a przypuszczam , że mu nie leci, ja mam piersi w takim stanie teraz jak na początku karmienia
-mały jest cały dzień marudny,zje z 10-15 minut jest ok, a później marudzenie i w końcu płacz bo głodny i tak w kółko
Nie bedziesz miala juz piersi jak kamienie, bo to nie pierwszy miesiac po porodzie
To ze sie budzi to nie znaczy ze jest glodyn! Moze poprostu chce mu sie pic, bo jest cieplej od kaloryferow, lub potrzebuje Twojej blisosci!
Jesli karmisz Dawidka tylko pieria i przybiera na warze to znaczy ze wszystko jest ok.
przeczekaj jeszcze troche od 4 mies, i na jeden posilek dostanie zupke wiec doje sobie
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Typoqwe zachowanie u niemowlaków. Kupiłam mu maśc i smaruje . Uwielbia jak mu masuję dziąsła bidulek pewnie go swędzą...
Dobrze że Natalka zrobiła kupala:) a Ty karmisz piersią?
bo dzieci karmione piersią robia kupki dużo rzadziej niz po sztucznym....