- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #261366 przez mgielka22
Lily Ty mowilas o inhalatorze???
allegro.pl/ShowItem2.php?item=1996114561...id=10&ars_rule_id=20
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #261383 przez LILY
mgielka22 napisał:
Tak, dzięki U nas w aptece też jest za 120zł. Mój jutro przyjeżdżą z dutkami to każe mu kupić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bewipo wysyłam normalnie, jak będzie Ci pasować rozmiarem i wyglądem to się będziemy rozliczać
Lily Ty mowilas o inhalatorze??? allegro.pl/ShowItem2.php?item=1996114561...id=10&ars_rule_id=20
Tak, dzięki U nas w aptece też jest za 120zł. Mój jutro przyjeżdżą z dutkami to każe mu kupić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bewipo wysyłam normalnie, jak będzie Ci pasować rozmiarem i wyglądem to się będziemy rozliczać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez LILY.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #261386 przez gosia2324
Mgielka, no to Ci córeczka niespodziankę zrobila, zazdroszczę tyle godzin snu, choc dzis nie moge narzekać, spaliśmy do 7,40, z 2 karmieniami w nocy, a obudziło mnie mlaskanie Jagódki, tak obrabiała raczki ze miała mokre body az po same łokcie.
Wojtuś ,Fifi , Nunka
Pati,proszę pochwalic sie 5!!!
Kamilek nia daj sie wirusom!!!!
Katy, sory, ale parsknelam smiechem jak przeczytalam Wasza kłótnie
My o to samo sie pokłóciliśmy 2 dni temu!!!!
Moj mi powiedzial zeby isc i pokupowac sobie ladnych ciuchow takich " na wyjscie ", a ja mu na to ze moje wyjscia sa do sklepu po zakupy, a po domu ciesze sie jak nie chodze obrzygana przez dziecko!!!!!!!paranoja z nimi!!!!!
Wojtuś ,Fifi , Nunka
Pati,proszę pochwalic sie 5!!!
Kamilek nia daj sie wirusom!!!!
Katy, sory, ale parsknelam smiechem jak przeczytalam Wasza kłótnie
My o to samo sie pokłóciliśmy 2 dni temu!!!!
Moj mi powiedzial zeby isc i pokupowac sobie ladnych ciuchow takich " na wyjscie ", a ja mu na to ze moje wyjscia sa do sklepu po zakupy, a po domu ciesze sie jak nie chodze obrzygana przez dziecko!!!!!!!paranoja z nimi!!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez gosia2324.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #261390 przez Mała
Gosia ja wiem, że marchewka może wstrzymywać kupę, ale właśnie chciałam zacząć od marchewki, bo po słodkim jabłku może nie chcieć już jej jeść. Jak jej nic nie będzie po marchewce to w przyszłym tygodniu dam jej jabłko.
Mgiełka oj zgadzam się z Tobą, nie ma z czego odłożyć, trzeba się cieszyć jak jako tako starczy od 1 do 1.
Lily a ten inhalator to przyda wam się nie jeden raz także warto kupić. My Kamila nie raz uratowaliśmy przed zapaleniem oskrzeli przez inhalacje.
No wasi panowie to na głowę upadli. Dobrze, że mój takimi tekstami nie rzuca, z resztą twierdzi, że mu się podobam taka jaka jestem (chyba ślepy jest). Wystarczy, że ja sama się ze sobą źle czuję.
Słowiczku mój syn też ma złogi w woreczku żółciowym, wykryte jak miał 5 m-cy i lekarz stwierdził, że ma predyspozycje do robienia się złogów albo po antybiotykach (za długo by opowiadać, ale miał ich niezliczone ilości, bo po co lekarze mają słuchać matkę ).
Mgiełka oj zgadzam się z Tobą, nie ma z czego odłożyć, trzeba się cieszyć jak jako tako starczy od 1 do 1.
Lily a ten inhalator to przyda wam się nie jeden raz także warto kupić. My Kamila nie raz uratowaliśmy przed zapaleniem oskrzeli przez inhalacje.
No wasi panowie to na głowę upadli. Dobrze, że mój takimi tekstami nie rzuca, z resztą twierdzi, że mu się podobam taka jaka jestem (chyba ślepy jest). Wystarczy, że ja sama się ze sobą źle czuję.
Słowiczku mój syn też ma złogi w woreczku żółciowym, wykryte jak miał 5 m-cy i lekarz stwierdził, że ma predyspozycje do robienia się złogów albo po antybiotykach (za długo by opowiadać, ale miał ich niezliczone ilości, bo po co lekarze mają słuchać matkę ).
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #261404 przez mgielka22
wlasnei wazylam Lilke jejjj ta juz 6kg wazy co za klocek wyobrazce sobie ze dzisiaj za 40zl kupilam jej tyle ciuchow jak nie wiem
Gosia naweet neiw iesz jaki ja szok zaliczylam z wrazenai oczy przecieralam zeby dobrze na zegarek spojrzec
Aaa Lily zobacz na tablice.pl moze tam ktos ma inhalator odsprzedac i ci o wiele taniej moze wyjsc :)Moj to umie przewijac karmic i odbijac nawet wczoraj mu zrobila taka kupe ze tez se dal rade
wlasnei wazylam Lilke jejjj ta juz 6kg wazy co za klocek wyobrazce sobie ze dzisiaj za 40zl kupilam jej tyle ciuchow jak nie wiem
Gosia naweet neiw iesz jaki ja szok zaliczylam z wrazenai oczy przecieralam zeby dobrze na zegarek spojrzec
Aaa Lily zobacz na tablice.pl moze tam ktos ma inhalator odsprzedac i ci o wiele taniej moze wyjsc :)Moj to umie przewijac karmic i odbijac nawet wczoraj mu zrobila taka kupe ze tez se dal rade
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #261406 przez mgielka22
lily!!!!!!!!!!!!!!!!!
tablica.pl/oferta/inhalator-nebulizator-...d-bd5002-IDzh99.html
tablica.pl/oferta/inhalator-tlokowy-intec-cn-02wd-IDwW65.html
tablica.pl/oferta/inhalator-nebulizer-cn-01m-IDspL1.html
tablica.pl/oferta/inhalator-nebulizator-...ar24m-pn-IDvPZz.html
tablica.pl/oferta/inhalator-elektryczny-...climatic-IDp37L.html
zobacz sobie:) taniej cie wyniesie:)
tablica.pl/oferta/inhalator-nebulizator-...d-bd5002-IDzh99.html
tablica.pl/oferta/inhalator-tlokowy-intec-cn-02wd-IDwW65.html
tablica.pl/oferta/inhalator-nebulizer-cn-01m-IDspL1.html
tablica.pl/oferta/inhalator-nebulizator-...ar24m-pn-IDvPZz.html
tablica.pl/oferta/inhalator-elektryczny-...climatic-IDp37L.html
zobacz sobie:) taniej cie wyniesie:)
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #261409 przez beti
Mała, ubranko widzę, że kolorystycznie dopasowane do jedzonej potrawy
mgiełka, a trzeba było tacie odpowiedziećm, że jak nie wydasz na aeribik to wydasz na nowe ciuchy bo się w stare nie mieścisz...a to duzo większe pieniądze
Pati, czekamy na wieści!!!
mgiełka, a trzeba było tacie odpowiedziećm, że jak nie wydasz na aeribik to wydasz na nowe ciuchy bo się w stare nie mieścisz...a to duzo większe pieniądze
Pati, czekamy na wieści!!!
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #261424 przez megi2501
Słowiczku robiliśmy USG brzuszka i u nas wszystko ok.
Beti, bo ja wyczytałam na forach, że szczepienia mogą w takiej sytuacji sprawiać powikłania...
Moja 1,5 h nie mogla zasnąć. Okazało się, że w brzuszku coś siedziało i jak ją podniosłam to zrobiła ee po same pachy
Beti, bo ja wyczytałam na forach, że szczepienia mogą w takiej sytuacji sprawiać powikłania...
Moja 1,5 h nie mogla zasnąć. Okazało się, że w brzuszku coś siedziało i jak ją podniosłam to zrobiła ee po same pachy
Moderatorzy: ilona