BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #362160 przez iwonaNAVI
HuRRRRRRRRRRRRAAAAAA :) zjadla caly obiad :)
a wiec chodzi jej o konkretny smak...wiec po doprawieniu bylo lepiej a jeszcze bardziej jej smakowalo jak byly tak kawalki do memlania :)

mam pytanie nie chce doprawiac jej sola jakimi ziolami moge moze ktoras wie?

Franiu jej alergia straszna rzecz ale wazne ze trafiliscie na dobra pomoc :)

Mgielka :kiss:

i o co chodzi z tymi tzw "kuponami" na citeam ?? np taka oferta www.citeam.pl/oferty/dzien-matki-i-dziec...945258&utm_term=Inne faktycznie za tyle mozna kupic? czy to jakas sciema?
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #362163 przez Mała
Naderwane uszy to jeden z objawów skazy białkowej. Popękane od góry, albo dole płatki uszu czasem do krwi. Ola tak miała jak nie stosowałam diety :(
12 lata 7 miesiąc temu #362167 przez iwonaNAVI
Mala zdrowka kochana :kiss: przesylam sile :)
12 lata 7 miesiąc temu #362175 przez Pyśkaaaa
Mala zdrówka :* a co do tego co powiedziała to mi praktycznie żadna lekarka nic konkretnego nie mówiła...a ona tak :) a ja myśłałam że to zaschniete mleko :P serio bo u niego nie jest to duże i drapaliśmy mu tam raz znikało raz sie pojawiało a ona nam powiedziała właśnie że to jeden z objawów :)

Angie co do słoiczków to mówiła że to wygodne na podróż albo w gościach czy do wprowadzania nowości... a tak można spokojnie samemu gotować :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362177 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #362180 przez Pyśkaaaa
dziewczyny a widziałyście te tabelki? wszystko macie wprowadzone? www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/...a-ktore-ukonczylo-7-
12 lata 7 miesiąc temu #362181 przez Pyśkaaaa
Jogo hehehe spryciolo:P Franek aż tak się nie podniesie...
12 lata 7 miesiąc temu #362182 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

dziewczyny a widziałyście te tabelki? wszystko macie wprowadzone? www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/...a-ktore-ukonczylo-7-

Ja juz nie patrze na tabelki, raczej daje jej "wszystko" jadla z nami nalesniki z bialym sere( a przeciez zawieraja krowie mleko) i nic jej nie bylo, je jogurty, jajecznice, itd wiec jest ok, nic ją nie uczuliło, :blink: :)
12 lata 7 miesiąc temu #362192 przez iwonaNAVI
Jago brawo niedlugo bedziesz pomykac :)

Oliwii daleko do Ciebie :)

Pyska mojej tez nic nie uczula...daje normalne jogurty, jajecznice, nawet chlebek z ziarenkami, a ostatnio ryz z bialym sosem moja mama jej dala...oczywiscie wszystko w rozsadnych ilosciach...nawet jadla frytki i delicje :P hehe

i ja nie patrze juz raczej na schamat czasem tylko zajrze zobacze czy czegos nie przeoczylam a tak daje raczej wszystko tylko nie za duze ilosci
12 lata 7 miesiąc temu #362193 przez angie1713
Jogo super kochana Nadia robi dokładnie to samo jak już upadnie na brzuch to się złości że nie może dalej iść :)

Nadia tez miała naderwane uszy ;)
Mała zdrówka :)
12 lata 7 miesiąc temu #362223 przez mgielka22
no to ladnie Lilka nawet na rekach si etak nei podniesie :P

Ja tez nei patrze na zadne tabelki...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362260 przez pati-m
Uff... Nareszcie w domku.
Wpadłam jak strzała, szybki obiad i Was nadrabiam :)

iwonka - dziękuję, że pamiętałaś o tym samochodziku ale dziadkowie kupili Kacpero rowerek, więc już nie będę go kupować. Ale i tak jesteś kochana, że o mnie pomyślałaś :kiss:

Nunkowa pierwsza fotka powinna być na fototapecie w pokoju :)

Joagódka - to chyba niemożliwe, że jesteś z Kacpero z tego samego dnia :huh: Ty idziesz jak burza, a Twój przyszły mąż to na razie ciapa :P Ale teściowa wierzy, że się rozwinie i Cię dogoni spryciulko :lol: :kiss:

No i zapomniałam co miałam jeszcze napisać :S
12 lata 7 miesiąc temu #362271 przez monika1984lodz
Pysia dobre, że chociaż tyle się dowiedziałaś zawsze coś :)

Ja muszę Emi przebadać bo ona jakaś blada mi się wydaje :/

Jogo kombinatorka :) :*

W Emkę coś wstąpiło- zaraz idę ją kąpać , bo nie dam rady.... normalnie kąpiemy ją o 20

Chwilowo zajęła się patrzeniem jak pies je :P

a mnie coś bierze.
Boli mnie ucho i wogóle nie do życia coś jestem.Nawet M poprosiłam, żeby nie szedł do garażu.

Małą zdróweczka :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362274 przez maja1982
Witam!!

Nunka - spoichająca - PIĘKNA!!!!!!prawda fototapeta do pokoju!!

pyska - dobrze ze trafiliście na fajnego lekarza!!a pisałam CI ze nam nie wolno było kuraka -kategorycznie i rosołów - bo to wszystko pędzone i na sterydach!!! :silly:

LOlek tez uczuleniowiec ale nie bardzo wiadomo na co (ja puki co obstawiam orzechy, miod ) bo jadł jajecznice, ryby, probuje z nami np szyneczke, ziemniaczki, rybę) i nie było żadnej reakcji, je nawet jogurty bardzo rzadko ale tez mu nic nie jest!!

jogo - super, no juz nie wiele ci brakuje i jak wystartujesz to sie zacznie bieganina za tobą !!dobrze ze mama ma pomocnika!!:) gosia a KUbuś raczkował??

iwonka- to super ze znalazłaś sposób ana Oliwkę - to już pannica nie chce papek jesc :)

małą, monia- zdrówka!!!

lolek już spi 30min!!spał znowu tylko raz w ciągu dnia 1h trochę mało i dlatego padł zaraz po kąpieli która była o 18.10

ja po zakupach - w sumie niewiele kupiłam a kasy poszło :dry: oczywiście dla Karolka parę rzeczy!!
12 lata 7 miesiąc temu #362279 przez Pyśkaaaa
Maja a ja pierdoła gdzieś nie doczytałam...

i teraz ja nie pamietam co mialam napisać :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka