BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #362285 przez maja1982
pyska - :)

popatrzcie jakie fajne buciki mają - bobobaby.com.pl/34/3/buciki.html kupiłam dzisiaj Lolkowi za 19 zł! te adidaski zielono turkusowe :) są śliczne :) a te da dziewczynki sa cudne bobobaby.com.pl/239/adidasy_zb83.html ale nie wiem ile kosztują ale chyba tez 19 zł!!jak któraś chce to mogę kupić jest bardzo duży wybór a ceny mogę spr!! :)
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #362303 przez monika1984lodz
Emi wykąpana i już śpi...
jutro pewnie wstanie o 5 albo 4 :/

Maja fajne te buciki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #362325 przez magda79
witam się wieczornie :)

Mała zdróweczka :) :) :)Monia zdróweczka :) :) :)
kurcze...a mnie gardło zaczyna boleć...buuuuuuuuu

Jogo no pieknie...jeszcze troche i juz bedziesz smigać :silly:

Franka no to sie cieszymy...pewnie dla dziecka wszystko :)

Maja siłaczka :) :)

Nunka....jak słodko spi :) uwielbiam takie zdjęcia :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #362335 przez gosia2324
Pati ,ja Ci dam Ciape !!! :angry: :angry: :angry: Kacperek to zadna Ciapa , to najpiekniejszy ziec na świecie i jeszcze tak bedzie z Jogo w czerwcy po trawie czworakowal ze sie zdziwisz :S :S :S :woohoo:

Maja, kuba przyjal pozycje do raczkowania jak mial 10 mies :S :dry:
Byl Duuuuzo wiekszy niz Jagoda,on mial 8500g ja kial 6 miesiecy, a mala ma teraz 8100g :)
Jest przez to duzo sprawniejsza niz Kuba.

Slowiczku,godzie Ty sie podziewasz ???

Ciekawe jak Agusia?Pewnie tęskni za Emi.
12 lata 7 miesiąc temu #362336 przez magda79
Domi je deserki ze słoiczka, robione np banan + jabłko +biszkopt=uwielbia, chrupki kukurydziane, pije soczek marchewkowy, kompot z borówek z wodą, obiadki gotowane, kaszki do butli na wieczór, jadł raz jajecznice i bardzo mu smakowała, chleb z masłem....

a...i zjadł połowe jogurcika z owocami z HIPA i tez mu bardzo smakował :)

tak się zastanawiam..poczekam jeszcze troche i może by mu dac mleko kozie (z wodą na poczatku) z grysikiem na kolację??myslałam, że koło roczku ale może spróbowac wczesniej???

no i obowiazkowo jak my jemy to on tez musi bo inaczej jest stękanie tak długo dopóki czegos nie dostanie :)
12 lata 7 miesiąc temu #362342 przez magda79
uwaga uwaga HIT

moja znajoma daje swojemy 7mioletniemu Bartusiowi butle mleka z kaszką bananową powyżej 4 mies haha co wieczór na kolację B) B) B) B) :side: :side: :side: :side: :side: chwaliła się mojej siostrze w sklepnie :lol: :lol: :lol: :lol:
a do przedszkola Bartuś przychodzi z misiem B) - chodzi z Majka do grupy i nie zostaje na obiedzie bo On nie wszystko lubi jesc więc jest w przedszkolu 3,5 godz i mamunia zabiera go do domku :lol: :lol: ładny czad...no nie... :side: :side: :side:
12 lata 7 miesiąc temu #362343 przez magda79
Agusia trzymamy kciuki żeby szybko Ci czas zleciał....daj znać jak się macie :) :) pozdrowionka!!!
12 lata 7 miesiąc temu #362348 przez gosia2324
magda79 napisał:

uwaga uwaga HIT

moja znajoma daje swojemy 7mioletniemu Bartusiowi butle mleka z kaszką bananową powyżej 4 mies haha co wieczór na kolację B) B) B) B) :side: :side: :side: :side: :side: chwaliła się mojej siostrze w sklepnie :lol: :lol: :lol: :lol:
a do przedszkola Bartuś przychodzi z misiem B) - chodzi z Majka do grupy i nie zostaje na obiedzie bo On nie wszystko lubi jesc więc jest w przedszkolu 3,5 godz i mamunia zabiera go do domku :lol: :lol: ładny czad...no nie... :side: :side: :side:

BUTLE??? SMOKIEM ???

Kuba tez lubi mleko z kasza,albo kakałko pije zawsze z bidona.
Butle odstawilismy razem ze smokiem jak mial 1,4 roku
12 lata 7 miesiąc temu #362351 przez magda79
tak tak Gosiu..... ze smokiem
12 lata 7 miesiąc temu #362359 przez iwonaNAVI
Magda ja dawalam Oliwi budyn na mleku krowim i nic jej nie bylo wiec mysle ze po troszku mozesz sprobowac koziego :)

Matko ja myslalam ze 7 msc daje kaszki od 4 msc ...a tu 7 letniemu !!! nie no szal...moze w takim tempie na 18 urodziny dostanie kaszke po 12 msc :P

Gosia a jaki to bidon? jaka ma koncowke? prosze o przykladowe zdj :)
12 lata 7 miesiąc temu #362365 przez angie1713
Ale ze mnie mama zapomniałam o imieninach Nadii a dowiedziałam się o nich jak chrzestny przyszedł z prezentem ;)

7-letnie dziecko i butla masakra i czym tu się chwalić :dry: :)
12 lata 7 miesiąc temu #362370 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Magda ja dawalam Oliwi budyn na mleku krowim i nic jej nie bylo wiec mysle ze po troszku mozesz sprobowac koziego :)

Matko ja myslalam ze 7 msc daje kaszki od 4 msc ...a tu 7 letniemu !!! nie no szal...moze w takim tempie na 18 urodziny dostanie kaszke po 12 msc :P

Gosia a jaki to bidon? jaka ma koncowke? prosze o przykladowe zdj :)

Iwonka taki
allegro.pl/nuby-bidon-pstryczek-320-ml-k...bpa-i2290706929.html

ma jeden na soki,herbatkę, a jeden na mleko

Kuba nie umiał pic z niekapka, miał ich ze 6 ! rożne końcówki i rożnych firm,
załapał tylko rurkę :)
12 lata 7 miesiąc temu #362375 przez mgielka22
dzizas 7 latek i butla??? Kaszka moze byc oczywiscie ale lyzeczka!!!

Dzis chyba wszyscy zle sie czuja mi tez zle caly dzien wezel chlonny mi spuchl i kregoslup mnie boli :(

Lilka czasem zalapie niekapka ale generalnei sie wscieka i wrzeszczy i woli smoka...
12 lata 7 miesiąc temu #362379 przez iwonaNAVI
Gosia a jak sie przechyli go to nie leci bokiem przez ta rurke?
12 lata 7 miesiąc temu #362385 przez Pyśkaaaa
o rany wiecie co z dzieci to robią kaleki...
* dzis gadałam z moja koleżanką i pytam a co to malutki jeszcze nie śpi( też jest z września) a ona że nie on śpi kiedy chce zwłaszcza na wieczór...a potem się żali że nie mają z mężem dla siebie czasu...

Franek nie lubi nie kapka i też nie chce z niego pic on go gryzie
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka