- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362160 przez iwonaNAVI
HuRRRRRRRRRRRRAAAAAA zjadla caly obiad
a wiec chodzi jej o konkretny smak...wiec po doprawieniu bylo lepiej a jeszcze bardziej jej smakowalo jak byly tak kawalki do memlania
mam pytanie nie chce doprawiac jej sola jakimi ziolami moge moze ktoras wie?
Franiu jej alergia straszna rzecz ale wazne ze trafiliscie na dobra pomoc
Mgielka
i o co chodzi z tymi tzw "kuponami" na citeam ?? np taka oferta www.citeam.pl/oferty/dzien-matki-i-dziec...945258&utm_term=Inne faktycznie za tyle mozna kupic? czy to jakas sciema?
a wiec chodzi jej o konkretny smak...wiec po doprawieniu bylo lepiej a jeszcze bardziej jej smakowalo jak byly tak kawalki do memlania
mam pytanie nie chce doprawiac jej sola jakimi ziolami moge moze ktoras wie?
Franiu jej alergia straszna rzecz ale wazne ze trafiliscie na dobra pomoc
Mgielka
i o co chodzi z tymi tzw "kuponami" na citeam ?? np taka oferta www.citeam.pl/oferty/dzien-matki-i-dziec...945258&utm_term=Inne faktycznie za tyle mozna kupic? czy to jakas sciema?
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362175 przez Pyśkaaaa
Mala zdrówka :* a co do tego co powiedziała to mi praktycznie żadna lekarka nic konkretnego nie mówiła...a ona tak a ja myśłałam że to zaschniete mleko serio bo u niego nie jest to duże i drapaliśmy mu tam raz znikało raz sie pojawiało a ona nam powiedziała właśnie że to jeden z objawów
Angie co do słoiczków to mówiła że to wygodne na podróż albo w gościach czy do wprowadzania nowości... a tak można spokojnie samemu gotować
Angie co do słoiczków to mówiła że to wygodne na podróż albo w gościach czy do wprowadzania nowości... a tak można spokojnie samemu gotować
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362180 przez Pyśkaaaa
dziewczyny a widziałyście te tabelki? wszystko macie wprowadzone?
www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/...a-ktore-ukonczylo-7-
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362182 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:
Ja juz nie patrze na tabelki, raczej daje jej "wszystko" jadla z nami nalesniki z bialym sere( a przeciez zawieraja krowie mleko) i nic jej nie bylo, je jogurty, jajecznice, itd wiec jest ok, nic ją nie uczuliło,
dziewczyny a widziałyście te tabelki? wszystko macie wprowadzone? www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/...a-ktore-ukonczylo-7-
Ja juz nie patrze na tabelki, raczej daje jej "wszystko" jadla z nami nalesniki z bialym sere( a przeciez zawieraja krowie mleko) i nic jej nie bylo, je jogurty, jajecznice, itd wiec jest ok, nic ją nie uczuliło,
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362192 przez iwonaNAVI
Jago brawo niedlugo bedziesz pomykac
Oliwii daleko do Ciebie
Pyska mojej tez nic nie uczula...daje normalne jogurty, jajecznice, nawet chlebek z ziarenkami, a ostatnio ryz z bialym sosem moja mama jej dala...oczywiscie wszystko w rozsadnych ilosciach...nawet jadla frytki i delicje hehe
i ja nie patrze juz raczej na schamat czasem tylko zajrze zobacze czy czegos nie przeoczylam a tak daje raczej wszystko tylko nie za duze ilosci
Oliwii daleko do Ciebie
Pyska mojej tez nic nie uczula...daje normalne jogurty, jajecznice, nawet chlebek z ziarenkami, a ostatnio ryz z bialym sosem moja mama jej dala...oczywiscie wszystko w rozsadnych ilosciach...nawet jadla frytki i delicje hehe
i ja nie patrze juz raczej na schamat czasem tylko zajrze zobacze czy czegos nie przeoczylam a tak daje raczej wszystko tylko nie za duze ilosci
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362260 przez pati-m
Uff... Nareszcie w domku.
Wpadłam jak strzała, szybki obiad i Was nadrabiam
iwonka - dziękuję, że pamiętałaś o tym samochodziku ale dziadkowie kupili Kacpero rowerek, więc już nie będę go kupować. Ale i tak jesteś kochana, że o mnie pomyślałaś
Nunkowa pierwsza fotka powinna być na fototapecie w pokoju
Joagódka - to chyba niemożliwe, że jesteś z Kacpero z tego samego dnia Ty idziesz jak burza, a Twój przyszły mąż to na razie ciapa Ale teściowa wierzy, że się rozwinie i Cię dogoni spryciulko
No i zapomniałam co miałam jeszcze napisać
Wpadłam jak strzała, szybki obiad i Was nadrabiam
iwonka - dziękuję, że pamiętałaś o tym samochodziku ale dziadkowie kupili Kacpero rowerek, więc już nie będę go kupować. Ale i tak jesteś kochana, że o mnie pomyślałaś
Nunkowa pierwsza fotka powinna być na fototapecie w pokoju
Joagódka - to chyba niemożliwe, że jesteś z Kacpero z tego samego dnia Ty idziesz jak burza, a Twój przyszły mąż to na razie ciapa Ale teściowa wierzy, że się rozwinie i Cię dogoni spryciulko
No i zapomniałam co miałam jeszcze napisać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez pati-m.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #362271 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pysia dobre, że chociaż tyle się dowiedziałaś zawsze coś
Ja muszę Emi przebadać bo ona jakaś blada mi się wydaje :/
Jogo kombinatorka :*
W Emkę coś wstąpiło- zaraz idę ją kąpać , bo nie dam rady.... normalnie kąpiemy ją o 20
Chwilowo zajęła się patrzeniem jak pies je
a mnie coś bierze.
Boli mnie ucho i wogóle nie do życia coś jestem.Nawet M poprosiłam, żeby nie szedł do garażu.
Małą zdróweczka
Ja muszę Emi przebadać bo ona jakaś blada mi się wydaje :/
Jogo kombinatorka :*
W Emkę coś wstąpiło- zaraz idę ją kąpać , bo nie dam rady.... normalnie kąpiemy ją o 20
Chwilowo zajęła się patrzeniem jak pies je
a mnie coś bierze.
Boli mnie ucho i wogóle nie do życia coś jestem.Nawet M poprosiłam, żeby nie szedł do garażu.
Małą zdróweczka
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362274 przez maja1982
Witam!!
Nunka - spoichająca - PIĘKNA!!!!!!prawda fototapeta do pokoju!!
pyska - dobrze ze trafiliście na fajnego lekarza!!a pisałam CI ze nam nie wolno było kuraka -kategorycznie i rosołów - bo to wszystko pędzone i na sterydach!!!
LOlek tez uczuleniowiec ale nie bardzo wiadomo na co (ja puki co obstawiam orzechy, miod ) bo jadł jajecznice, ryby, probuje z nami np szyneczke, ziemniaczki, rybę) i nie było żadnej reakcji, je nawet jogurty bardzo rzadko ale tez mu nic nie jest!!
jogo - super, no juz nie wiele ci brakuje i jak wystartujesz to sie zacznie bieganina za tobą !!dobrze ze mama ma pomocnika!! gosia a KUbuś raczkował??
iwonka- to super ze znalazłaś sposób ana Oliwkę - to już pannica nie chce papek jesc
małą, monia- zdrówka!!!
lolek już spi 30min!!spał znowu tylko raz w ciągu dnia 1h trochę mało i dlatego padł zaraz po kąpieli która była o 18.10
ja po zakupach - w sumie niewiele kupiłam a kasy poszło oczywiście dla Karolka parę rzeczy!!
Nunka - spoichająca - PIĘKNA!!!!!!prawda fototapeta do pokoju!!
pyska - dobrze ze trafiliście na fajnego lekarza!!a pisałam CI ze nam nie wolno było kuraka -kategorycznie i rosołów - bo to wszystko pędzone i na sterydach!!!
LOlek tez uczuleniowiec ale nie bardzo wiadomo na co (ja puki co obstawiam orzechy, miod ) bo jadł jajecznice, ryby, probuje z nami np szyneczke, ziemniaczki, rybę) i nie było żadnej reakcji, je nawet jogurty bardzo rzadko ale tez mu nic nie jest!!
jogo - super, no juz nie wiele ci brakuje i jak wystartujesz to sie zacznie bieganina za tobą !!dobrze ze mama ma pomocnika!! gosia a KUbuś raczkował??
iwonka- to super ze znalazłaś sposób ana Oliwkę - to już pannica nie chce papek jesc
małą, monia- zdrówka!!!
lolek już spi 30min!!spał znowu tylko raz w ciągu dnia 1h trochę mało i dlatego padł zaraz po kąpieli która była o 18.10
ja po zakupach - w sumie niewiele kupiłam a kasy poszło oczywiście dla Karolka parę rzeczy!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez maja1982.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona