- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #79379 przez slowiczek
a u mnie to tak : 140 gin z cyto, 250 usg, 350 zł - kompleksowe badania krwi :] z tym, że ja po prostu nie korzystam z nfz...wolę zapłacić i wiedzieć, że jestem pod najlepszą opieką lekarską niż czekać w miesięcznych kolejkach do lekarza, gdzie i tak zwykle robią łaskę, prosić się o każde skierowanie - tak swoją drogą kiedyś lekarka zabiła mnie tekstem jak chciałam skierowanie na prześwietlenie - " a co to ja organizacja charytatywna jestem !?!?!" chory kraj, cóż zrobić....wiadomo, że jak ktoś nie ma kasy to nie mam wyboru niestety :/
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #79383 przez bewipo
U mnie to akurat ta sama przyjmuje na nfz co teraz prywatnie do niej chodzę. Różnica jest taka że na nfz przyjmuje od rana, a prywatnie po południu. Gabinet ten sam, sprzęt ten sam. Jedynie zapisy są co trzy miesiące, więc od stycznia musiałam prywatnie chodzić, bo zapisy były 15 grudnia. Teraz są 15 marca i kazała mi się zapisac na kwiecień, maj i czerwiec od razu.
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #79430 przez Groszek
Smerfetka witaj
Co do wydatków na lekarzy, badania to ja w rekordowym miesiącu zapłaciłam 1100 zł
Też chodziłam prywatnie, bo na nfz jak byłam u rodzinnego i poprosiłam o skierowanie to ona do mnie że to nie sklep i wybierać nie będę jakie badania chce mieć
Co do wydatków na lekarzy, badania to ja w rekordowym miesiącu zapłaciłam 1100 zł
Też chodziłam prywatnie, bo na nfz jak byłam u rodzinnego i poprosiłam o skierowanie to ona do mnie że to nie sklep i wybierać nie będę jakie badania chce mieć
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #79485 przez Marta M
Tak pyskaa, maz wraca za 4,5 tygodnia...na szczescie juz polowa minela..
Ja jak liczylam wydatki od poczatku ciazy na lekarzy i badania to przekroczylam juz 1500zl..
Witaj smerfetka
Kochane z okazji naszego swieta wszystkiego najlepszego Wam zycze a przede wszystkim aby ten okres ciazy minal spokojnie, kolejno szczesliwego rozwiazania i mamusiowania
Ja jak liczylam wydatki od poczatku ciazy na lekarzy i badania to przekroczylam juz 1500zl..
Witaj smerfetka
Kochane z okazji naszego swieta wszystkiego najlepszego Wam zycze a przede wszystkim aby ten okres ciazy minal spokojnie, kolejno szczesliwego rozwiazania i mamusiowania
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 9 miesiąc temu #79543 przez Martynka__89
Tak składki nam odciągają, a z NFZ nie ma co chodzić Ja też chodzę tylko prywatnie ze sobą i z małym.
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #79578 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczyny wszytskiego najlepszego w dniu naszego święta
Nie było mnie dwa dni a tu tyle zaleglości, pisze prace caly czas-jutro jade do Krakowa a nie chce mi sie cholernie... ale jak dobrze pojdzie to za 2 tyg bede po obronie.. ale zobaczymy czy prace mi zaakceptuje promotorka.
Dziewczyny co do ćwiczeń też miałam ciąże zagrożoną leżałam 5 dni w szpitalu a na nastepny dizen poszlam na silownie , moze sie nie forsowalam ale zawsze troche ruchu i na basen tez chodze..
Ja na lekarza tyle wydaje ze nawet nie chce mi sie mowic.. co miesiac 120 zl same badania do tego wizyta leki, caly czas biore luteine ona jest tania ale ale wczesniej kuplam 2 opakowanie duphastonu i nie wybralam bo brzuch mnie po nim bolal...
Nie było mnie dwa dni a tu tyle zaleglości, pisze prace caly czas-jutro jade do Krakowa a nie chce mi sie cholernie... ale jak dobrze pojdzie to za 2 tyg bede po obronie.. ale zobaczymy czy prace mi zaakceptuje promotorka.
Dziewczyny co do ćwiczeń też miałam ciąże zagrożoną leżałam 5 dni w szpitalu a na nastepny dizen poszlam na silownie , moze sie nie forsowalam ale zawsze troche ruchu i na basen tez chodze..
Ja na lekarza tyle wydaje ze nawet nie chce mi sie mowic.. co miesiac 120 zl same badania do tego wizyta leki, caly czas biore luteine ona jest tania ale ale wczesniej kuplam 2 opakowanie duphastonu i nie wybralam bo brzuch mnie po nim bolal...
Moderatorzy: ilona