- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Melduję, że czop mi zaczął odchodzić Teraz powoli do mnie dociera, ze zbliżam się do finału
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
- Otrzymane podziękowania: 0
kasia7775 no to teraz trzymamy kciuki i czekamy na dalszy pomyślny rozwój sytuacji
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnessa przerażające jest podejście tego szpitala, w którym byłaś. Obyś następnym razem trafiła na kogoś normalniejszego...
Chasiami śliczną masz córeczkę... nie dość, że taki puciaczek to jeszcze ma taką fajną czuprynkę
Ja dzisiaj już dobrze spałam i wydaje mi się, że te moje wcześniejsze kłopoty z bezssennością związane były z tym, że poprzestawialiśmy trochę łóżko i teraz mamy centralnie pod skosem, bo mamy pokój na poddaszu. Ale dzisiaj w nocy przełożyliśmy sobie głowy na drugą stronę łóżka i już powinno być dobrze
A Oliwia nadal bardzo aktywna, dzisiaj przed 6 zaczęła bawić się z tatą i tak delikatniusio kopała go w dłoń... Łobuziaki spać mamie nie dali
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
kasia jejku trzymam kciuki za ciąg dalszy, to musi być dziwne takie oczekiwanie...
mala po prostu jak czytałam o tym dermatologu i innych lekarzach to aż nie mogłam uwierzyć, wszystkiego trzeba samemu dopilnować bo ci mogą krzywdę zrobić podając np niewłaściwe leki....
madzia pochwal się naklejkami jak już je przykleisz.....
a teraz wam opowiem jaki wczoraj miałam miły dzień... rano byłam u siostry na kawce a po południu już siedziałam sobie w domku czekając na koleżankę, mąż pojechał do kolegi... no i koleżanka dzwoni do drzwi ja jej otwieram a tam moje koleżanki z pracy z balonami z okrzykiem baby shower taką mi niespodziankę zrobiły!!! w ciągu 5 minut ubrały mi duży pokój w balony serpentyny i serduszka, przyniosły ciasta i napoje i były też konkursy:) miałam trzy balony jeden do wyboru a w nim karteczka kiedy urodze i niestety wyszło mi że po terminie miałam też test znajomości opieki nad dzieckiem...potem się dowiedziałam że mój mąż o wszystkim wiedział i specjalnie nas w domku zostawił
a to zdjęcie przybranego pokoju:)
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
patys super niespodziankę zrobiły koleżanki, fajny pomysł
Anulka ja mimo że mam raczej znajomych, koleżanki na miejscu... to mam wrażenie, że przez to że jestem trochę do 'przodu' mąż + dziecko w drodze... to troszkę się kontakty urwały... bo oni raczej są na etapie - samotni lub wolny związek, sporadycznie zaręczeni... tak więc my nie ich poziom :| trochę to smutne, bo nie raz chciałabym się z kimś spotkać, pogadać.. a tu nagle mało kto ma czas :| nie mówię że wszyscy, ale jednak...
A ja dziś coś kiepsko się czuję, wczoraj dużo lepiej... dość mam niskie ciśnienie to na dodatek wysoki puls i coś głowa zaczyna mnie boleć
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Patys Ale czadersko super pomysł super koleżanek
Anulka Ja również po przeprowadzce nie mam wielu przyjaciół na miejscu, a tych co mam to i tak mieszkają 40km ode mnie i widujemy się sporadycznie, ale zachciało mi się z rodzinnego miasta wyprowadzać to teraz mam Ale to fakt, że dzięki forum, nie odczuwam tak tego
Kasia Ale odszedł Ci czop czy zaczął odchodzić Bo mi już drugi tydzień odchodzi
Mirella głosujemy codziennie
- kasienka83
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja wczoraj myślałam, że w nocy się rozpakuję. Coś się rozkręcało i rozkręcało przez jakieś 2-3 godzinki....i przeszło A szkoda...bo już chciałabym być po wszystkim.
W niedzielę wysprzątałam cały dom, pomyłam okna, pomyłam podłogi, poznosiłam pluszaki do pokoju małej, biegałam po schodach i nic
Co prawda zauważyłam, że śluz mi się zmienił na gęstszy i jest go więcej. Zastanawiam się więc czy nie zaczął odchodzić czop powoli.
W piątek byłam u gina, powiedział, że szyjka krótka i główka nisko i jak się nie wypakuję do środy kolejna wizyta ;/
Torbę już nawet kompletnie spakowałam....może to coś przyśpieszy )
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAMUSIEK!!!
ŚLICZNE TE WASZE SZKRABY:))
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
kasia7775 normalnie Agentka z Ciebie no to wiemy, już kto następny
chasiami jaka Pysia
Jussstyś nie znoszę takich ... (zostawię to bez komentarza tak jak "przygody" Agnessy
patys miłe
Dzisiaj to ja mam doła, pierwszego oficjalnego w ciąży. Nie chce mi sie nic pisać, pojde spać najlepiej bo w nocy nie wiele pospałam (czytałam książkę, miałam sporadyczne skurcze, bezsenność), pofarbowanie odrostów też nie pomogło.. wszystko mnie dziś drażni
Ania14.09 nadal jest w dwupaku ma problemy z internetem - wiadomość z dzisiaj
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Kasienka83 ja też torbę na tip top mam spakowaną 3 tygodnie
patys super niespodzianka
Anulka moja mama przed terminem rodziła, za każdym razem prawie miesiąc ja też dwoje urodziłam dokładnie 21 dni przed terminem. Teraz mi tylko namieszali w szpitalu
Do Ani miałaś chyba nr tel? nic się nie odezwała?
edit: już wiem
lui ja miałam przez weekend doła, tylko bym spała. Na szczęście przeszło
- kasienka83
- Wylogowany
- gaworzenie
Rzeczy miałam dla mnie i małej naszykowane od miesiąca, ale nie gniotłam ich w walizce. Teraz jedyne co to muszę ją zapiąć i mogę jechać
Jakby co to jutro może poproszę gina o przyspieszenie tak jak którejś z dziewczyn
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
dziewczyny, nie chwalę się naklejkami, bo co chwilę przesuwam łóżeczko to w jedną to w drugą stronę, a dobrze było, żeby one wisiały nad łóżeczkiem, a nie z boku. Pochwalę sie tylko, że zrobiłam na nich interes, bo w Leroy były takie naklejki za 26zł, a ja kupiłam takie same w Auchanie za 3zł
Patys ale miałaś niespodziankę świetną! Dobre te Twoje koleżanki! Ja też mam fajną "paczkę", mówimy na siebie Lejdis;) (od tego filmu), ale każda z nas na innym etapie, narzeczone, młode mężatki i dzieciatki (jak ja), na szczęscie stale utrzymujemy kontakt i teraz mnie jeszcze częściej odwiedzają, choć czasem się martwię, czy ich nie zanudzam moimi tematami typu: twardy/miękki brzuch, zakupy dla Maleństwa itp. Ale też przeżywam ich randki, zaręczyny, śluby, bo jest mi to znane i bliskie.
Kasieńka i Kasia trzymamy za Was mocno kciuki:) i jeszcze za Ciebie Agnessa też, bo chyba jesteście już blisko:)
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2