BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 tygodni temu #247111 przez magda79
zmykam do obiadku..miłego dnia dla Wszystkich mamusiek i ich Pociech :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu #247123 przez Marta M
Tez myslalam ze dlugo nie dostane bo karmie tylko piersia a tu taka niespodzianka..
13 lata 4 tygodni temu #247141 przez mgielka22
Martus ja mialam okres i lalo sie ze mnie jak z kranu przez 6 dni wiec cie rozumiem i tez masa podpasek poszla ale chyba od nasteonego wroce spowrotem do tamponow...
13 lata 4 tygodni temu #247181 przez Pyśkaaaa
witam :)
u nas druga noc cała przespana :Dod 22 do 6.30
Mała cudne zdjęcie :)
Monika trzymam kciuki za Nunulke aby jej to poschodziło

my walczymy z ciemieniuchą i nic nie pomaga farmaceutka poleciła isc do lekarza że przepisze cos fajnego na recepte :) wogole z buzi mu sie tarka zrbiła...

pogoda do d*** az sie niec nie chce robic :( a sterat prasowania czeka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 tygodni temu #247184 przez beti
Cześć laseczki!!! :)

A my dzisiaj mamy rocznicę ostatniej @ ale nie tęsknię

No i jesteśmy już po wizycie i mamy skierowanie na rehabilitację, cieszę się strasznie!!!!!! Nowy Lekarz od razu się przejął i możemy wreszcie się rehabilitować na NFZ
No i ważymy 6980 g :D

Agusia, trzymamy kciuki :D
13 lata 4 tygodni temu #247245 przez pati-m
beti - to super, że wkońcu trafiliście na normalnego lekarza, a Fifik będzie miał super opiekę :)

Moj klocek waży już ok. 7100 :ohmy: :lol: Jak się go podnosi to czuć takiego małego niedźwiadka :)

Dziś jakiś rymowany dzionek mam, bo jak sobie z Kacprem "rozmawiamy", on się śmieje, aguga, a ja mu ciągle jakieś głupoty rymowane wymyślam i on wtedy jeszcze więcej uśmiechow rozdaje, hihihi :) Chyba spiszę te wierszyki do albumu - niech dziecko ma pamiątkę jaka matka wariatka była :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 tygodni temu #247274 przez Mała
Z tym okresem to dziwna sprawa, to chyba od organizmu zależy. Moja szwagierka miała 4 tyg po porodzie (karmi piersią), a ja jeszcze nie miałam.

Beti no takie podejście jest prawidłowe, cieszę się. No to Fifiego w obroty i ćwiczyć, najlepiej by było jakbyś drugi raz dziennie sama w domu z nim ćwiczyła. Lepszy efekt i szybszy. Ciekawe czy mu się to spodoba.
13 lata 4 tygodni temu #247312 przez magda79
no to super...same dobre wieści,
Beti fajnie, że z tym lekarzem Ci się udało
Pati, Beti fajne klocuszki macie

Domiś przez pierwsze 4 tyg przybrał 1,5 kg, przez następne 4 - 1 kg wiec też fajnie przybiera.Jak się urodził to miał 3140 i 56cm- był dość drobniutki i pół kg mniejszy od swojej siostry :ohmy:
a jak porównywałam w książeczce to już ja przegonił o 0,5 kg
A teraz ma już 6 kg :) a w pon skończy 10tyg
13 lata 4 tygodni temu #247315 przez magda79
aha na stronie megapremiery pojawiły się Listy do M - jakość średnia chyba w kinie ktoś nagrywał i na początku trochę obraz z góry ucięty ale później jest oki..jak narazie bo jestem w trakcie oglądania ;)
13 lata 4 tygodni temu #247319 przez pati-m
magda - no i jak wrażenia z oglądania póki co? :)
13 lata 4 tygodni temu #247322 przez magda79
a podoba się podoba :laugh:
13 lata 4 tygodni temu #247327 przez pati-m
Proponuje taki babski seans :silly: Maluszki rządkiem ułożone i śpiące na łóżku, a my kobitki oglądamy ten filmy :lol: Oj przydałby mi się taki babski wieczór z mamusiami, które mają dzieci w wieku Kacpra, bo kurczę moje koleżanki to albo bezdzietne jeszcze, albo z 5-6 latkami, więc pogadać spokojnie nie można jak takie żywe sreberko przyjdzie, a do tego wybudza mi Kacpra jak zaśnie.
13 lata 4 tygodni temu #247377 przez mgielka22
Beti super ze Fifika mozesz rehabilitowac i to szybko :D

Heh mi tez brakuje babskich wieczorkow :(

Pyskaaa jak Ty toi zrobilas moja sie budzi i nie wiem kiedy w koncu bedzie spac cala noc a przeciez Franio to w tym samym wieku co Lilianna :( buuu
13 lata 4 tygodni temu #247417 przez iwonaNAVI
Witam Was dziewczyny:) Podczytuje Was praktycznie od początku jednak dopiero teraz zdecydowałam się napisać :) Również jestem mamą urodziłam córeczkę Oliwię 03.09 2780 g. Spróbuje dodać jej zdjęcie :kiss:
13 lata 4 tygodni temu #247420 przez iwonaNAVI
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży