BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 tygodni temu #247422 przez pati-m
Iwona - witaj w gronie wrześniowych mamusiek :) A fotę widać widać - śliczna kruszynka z Twojej córci, taka malusia, cudna, krucha istotka :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu #247452 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 tygodni temu #247462 przez beti
Cześć Iwona, witamy w naszych jakże skromnych progach :)
Oliwcia istne cacuszko :) a zdjęć nigdy za wiele :D Opowiedz nam coś o sobie :)

Mała, zamierzamy ćwiczyć w domu też, ja się uparłam, że szybko go z tego wyciągnę :D :P
13 lata 4 tygodni temu #247463 przez beti
Monia, coś Cię braknie!!!! Moniaaaaaaaa where are You????!!!!! :D
13 lata 4 tygodni temu #247464 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mam pytanko czy któraś z Was urodziła 03.09??
13 lata 4 tygodni temu #247467 przez beti
Czyżby Oliwcia wcześniaczek, że taka drobniutka i że piszesz, że szybko na świat przyszła?? ehh...tych nocy przespanych to Ci zazdroszczę :D
13 lata 4 tygodni temu #247468 przez katy25
czesc dziewczyny

przeżyłam ten dzien ALLELUJA!!

jestem po zabiegu:) wyszłam na własne żądanie po 14... wyobrźcie sobie, że oni chcieli mnie tam na noc zostawić!! no jasne... a dziecko???

poszłam na IP z małym (wycfaniłam sie) zobaczyli, ze ja karmiąca i wzięli mnie na pierwszy rzut, ale po 13 oznajmili że mam zostać na noc... powiedziałam że nie odciągnęłam tyle pokarmu i nie ma mowy o pozostaniu. Wypisałam sie na włąsne żądanie... chyba zapłakałbym sie tam w nocy!!

A Sami? Sytuacja opanowana. Jadł ładnie z butelki. Podobno był grzeczny :silly: jak weszłam po niego to spał ale i tak go wycałaoałam strasznie mi było bez niego jeszcze go nie zostawiałam na dłużej niż 2h na serio...

A w tym szpitalu?? STRASZNIE dobrze ze pojechałam rodzić do Wawy do Bielańskiego a nie w Wołominie. Aczkolwiek wszystko sprawnie poszło i jestem czysta:) Uff...nigdy więcej.

dzięki Wam mocno za trzymanie kciuków!!
Musze dzis podziekowac mojemu M za dzielność:) aczkolwiek w końcu jest ojcem prawda?
Ide jakąs kolacje zrobic bo dzis jestem o bułce z budyniem...

IWONA WITAMY:):)
13 lata 4 tygodni temu #247470 przez iwonaNAVI
Nie wczesniaczek nie... 2 tygodnie przed terminem ale do wczesniakow nie zaliczana...a drobna to pewnie dlatego ze te 2 tygodnie szybciej no i napewno po rodzicach bo i ja i moj mąż nalezymy raczej do drobnych :P a na świat przyszła szybko od odejscia wód 3h o to mi chodziło ;)
13 lata 4 tygodni temu #247471 przez monika1984lodz
JEstem Beti :) :kiss:
Dzisiaj mam jakis kiepski dzien i brak weny na pisanie.
Beti ciesze sie , ze udalo sie z ta rehabilitacja :)

Iwona witamy a corcia sliczniutka.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 tygodni temu #247472 przez iwonaNAVI
Dziękuję :kiss: naprawdę się cieszę, że się w końcu zdecydowałam ujawnić hihi:)
13 lata 4 tygodni temu #247478 przez mgielka22
Iwonka witamy witamy :D cieszymy sie baardzo ze coraz to nowe mamuski dolaczaja szkoda ze tak pozno :D my mialysmy tyle schizy za czasow ciazy ze chcialaysmy aby sie to udzielalo innym :P a Oliwcia sliczna dziewczynka i tez mega zazdroszcze przedspanych nocy jejj... Wczesnie wyszlas za maz :)
Katy super ze wszystko w porzadku :)
Ja nie wiem ja bez problemu zostawiam mala rodzicom czy tatusiowi :P i nie dzwonie ani nic niech sobie radza :P
13 lata 4 tygodni temu #247481 przez magda79
Iwona witamy w gronie :) Tym samym już nie jestem najmłodszą stażem na forum mamusiek wrześniowych hehe :)
Oliwcia śliczna, a im więcej zdjęć tym lepiej :kiss:
13 lata 4 tygodni temu #247483 przez magda79
Katy dobrze, że już po wszystkim...teraz będzie już tylko lepiej :)
Monia przeziębienie Cię bierze czy po prostu brak humorku?
Jutro bedzie nowy dzień :) :)
13 lata 4 tygodni temu #247485 przez monika1984lodz
mnie to chyba ta cala jesienna depresja zlapala :( jeszcze sie dowiedzialam ,ze mojej przyjaciolki z podstawowki tata zmarl :( a to byl naprawde fajny czlowiek.
Boli mnie glowa i ogolnie mam dzien marudzenia.Musze z domu do ludzi wyjsc bo oszaleje.
Nuna po godzinie walki z opadajacymi powiekami wkoncu przegrala- chociaz nie ukrywam , ze lepiej jak by nie spala bo kapiel niedlugo i nie bedzie chciala zasnac eh...
Co do jej uczulenia to dziesiaj juz nie bylo takie rozognione

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 tygodni temu #247488 przez iwonaNAVI
Tak wczesnie wyszlam za maz ale to z milosci :lol:
Magda hehe masz racje:P ciekawe czy ja zostane najmlodsza stazowo czy przybedzie jeszcze jakas nieujawniona mamusia :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia