- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252040 przez LILY
pati-m napisał:
Polecam bo nie trzeba sie specjalnie uczyc obsługi, fajna pianka wychodzi, no i rzeczywiscie duzo jest smakow kaw, jest tez czekolada i kakao dla dzieci
Lily - czyli poza ceną tych kasułek ogólnie go polecasz? Ja aż takim kawoszem nie jestem, bardziej lubię smakować różne rodzaje, a widziałam że on ma właśnie mnostwo rodzajów kapsułek do kupienia
Polecam bo nie trzeba sie specjalnie uczyc obsługi, fajna pianka wychodzi, no i rzeczywiscie duzo jest smakow kaw, jest tez czekolada i kakao dla dzieci
Temat został zablokowany.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu #252077 przez monika1984lodz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
KAcper ty przystojniaku
Ten dolcegusto dla mnie jest niewypalem- szwagierka go ma i prawde mowiac jak bym miala wybierac to bym ta opcje Gosi wybrala
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
KAcper ty przystojniaku
Ten dolcegusto dla mnie jest niewypalem- szwagierka go ma i prawde mowiac jak bym miala wybierac to bym ta opcje Gosi wybrala
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252078 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
a dywanik to te esyfloresy sa fajne
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252081 przez beti
Cześć kochane, zaraz Was będę nadrabiać, tylko się najpierw poskarżę i wyżalę
Byłam dziś u neurologa z NFZ w ośrodku rehabilitacyjnym, od jutra 3 razy w tygodniu będziemy mieć rehabilitację (masaże, ćwiczenia i naświetlania - łącznie 9 zabiegów tygodniowo)...lekarz powiedział, że na 40 dzieci, które dziś przyjął Filip jest w najgorszym stanie!!!!!!!! będę pisała skargę na tego pediatrę, który nam nie chciał dać skierowania
Co więcej w Wawie najbliższe terminy na rehabilitację to za 3 miesiące, więc będziemy jeździć do sąsiedniego miasta 30 km w jedną stronę
Chce mi się płakać, krzyczeć i słać same piękne wiązanki...swoją drogą chyba się jeszcze przejdę do tego konowała!!!!
Byłam dziś u neurologa z NFZ w ośrodku rehabilitacyjnym, od jutra 3 razy w tygodniu będziemy mieć rehabilitację (masaże, ćwiczenia i naświetlania - łącznie 9 zabiegów tygodniowo)...lekarz powiedział, że na 40 dzieci, które dziś przyjął Filip jest w najgorszym stanie!!!!!!!! będę pisała skargę na tego pediatrę, który nam nie chciał dać skierowania
Co więcej w Wawie najbliższe terminy na rehabilitację to za 3 miesiące, więc będziemy jeździć do sąsiedniego miasta 30 km w jedną stronę
Chce mi się płakać, krzyczeć i słać same piękne wiązanki...swoją drogą chyba się jeszcze przejdę do tego konowała!!!!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252082 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti dobrze, ze teraz jestes juz w dobrych rekach - sle moc buziakow, moze chcociaz troche Cie pociesza :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252107 przez mgielka22
Beti masz prawo ich zaskarzyc!!! ehh i to wlasnie wychodza znajomosci a nei lekarze z powolania grrr
Gosia Ty kupilas z becikowego express jej ja dawno zapomnialam co to bylo becikowe i ubezpieczenie
Wlasnie moj M pojechal po lezaczek dla malej wyczailam swietny juz wam pokazuje jak bedzi ejeszcze tablica.pl/oferta/lezaczek-fisher-price-rain-forest-IDvrPF.html
musze zobaczyc jak bedzie dzialal
Pati jaki wielki jest Kacperek jejj al jaki slodki maaatko kolejki za nim beda staly a Ty bedziesz wybierac
Gosia Ty kupilas z becikowego express jej ja dawno zapomnialam co to bylo becikowe i ubezpieczenie
Wlasnie moj M pojechal po lezaczek dla malej wyczailam swietny juz wam pokazuje jak bedzi ejeszcze tablica.pl/oferta/lezaczek-fisher-price-rain-forest-IDvrPF.html
musze zobaczyc jak bedzie dzialal
Pati jaki wielki jest Kacperek jejj al jaki slodki maaatko kolejki za nim beda staly a Ty bedziesz wybierac
Moderatorzy: ilona