BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 tygodni temu #252032 przez slowiczek
Gosia zazdroszcze!!!!!!! Ja sie chyba nie doczekam :( jak bylo :D?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #252040 przez LILY
pati-m napisał:

Lily - czyli poza ceną tych kasułek ogólnie go polecasz? Ja aż takim kawoszem nie jestem, bardziej lubię smakować różne rodzaje, a widziałam że on ma właśnie mnostwo rodzajów kapsułek do kupienia :)

Polecam bo nie trzeba sie specjalnie uczyc obsługi, fajna pianka wychodzi, no i rzeczywiscie duzo jest smakow kaw, jest tez czekolada i kakao dla dzieci :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 3 tygodni temu #252043 przez LILY
slowiczek napisał:

Gosia zazdroszcze!!!!!!! Ja sie chyba nie doczekam :( jak bylo :D?

Ja tez zazdroszcze ;) I dołączam sie do pytania :)

13 lata 3 tygodni temu #252046 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 tygodni temu #252052 przez LILY
No to gratulujemy :)

13 lata 3 tygodni temu #252060 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252068 przez slowiczek
mnie się podoba, fiolecik mój ulubiony kolor :kiss: :laugh:

ten pierwszy mi się bardziej podoba :)
13 lata 3 tygodni temu #252077 przez monika1984lodz

KAcper ty przystojniaku :kiss:

Ten dolcegusto dla mnie jest niewypalem- szwagierka go ma i prawde mowiac jak bym miala wybierac to bym ta opcje Gosi wybrala :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #252078 przez monika1984lodz
a dywanik to te esyfloresy sa fajne :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #252081 przez beti
Cześć kochane, zaraz Was będę nadrabiać, tylko się najpierw poskarżę i wyżalę :(
Byłam dziś u neurologa z NFZ w ośrodku rehabilitacyjnym, od jutra 3 razy w tygodniu będziemy mieć rehabilitację (masaże, ćwiczenia i naświetlania - łącznie 9 zabiegów tygodniowo)...lekarz powiedział, że na 40 dzieci, które dziś przyjął Filip jest w najgorszym stanie!!!!!!!! :( :( :( :( :( będę pisała skargę na tego pediatrę, który nam nie chciał dać skierowania :angry: :angry: :angry: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Co więcej w Wawie najbliższe terminy na rehabilitację to za 3 miesiące, więc będziemy jeździć do sąsiedniego miasta 30 km w jedną stronę :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Chce mi się płakać, krzyczeć i słać same piękne wiązanki...swoją drogą chyba się jeszcze przejdę do tego konowała!!!! :angry: :angry: :ohmy: :ohmy:
13 lata 3 tygodni temu #252082 przez monika1984lodz
Beti dobrze, ze teraz jestes juz w dobrych rekach - sle moc buziakow, moze chcociaz troche Cie pociesza :* :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #252096 przez Mała
Beti masakra. No widzisz, jak to u nas jest, trzeba trzymać rękę na pulsie, a najlepiej to samemu być lekarzem. Dobrze, że zmieniłaś tego pediatrę. A Filipek zacznie rehabilitację i będzie dobrze. :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #252097 przez gosia2324
Beti ja byn tego tak nie zostawila :ohmy:
I sziptal w ktorym rodzilas tez sie moim zdaniem do zdrowia Filipka przyczynil .... Konowaly jedne!!!!!
13 lata 3 tygodni temu #252107 przez mgielka22
Beti masz prawo ich zaskarzyc!!! ehh i to wlasnie wychodza znajomosci a nei lekarze z powolania grrr :angry: :angry: :angry:

Gosia Ty kupilas z becikowego express jej ja dawno zapomnialam co to bylo becikowe i ubezpieczenie :P

Wlasnie moj M pojechal po lezaczek dla malej wyczailam swietny juz wam pokazuje jak bedzi ejeszcze :P tablica.pl/oferta/lezaczek-fisher-price-rain-forest-IDvrPF.html

musze zobaczyc jak bedzie dzialal :D

Pati jaki wielki jest Kacperek jejj al jaki slodki :D maaatko :D kolejki za nim beda staly a Ty bedziesz wybierac :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia