- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252115 przez LILY
monika1984lodz napisał:
Jak ktoś nie umie robić różnych rodzajów kawy a chce spróbować to ja myślę ze jest ok. Ale też zależ który bo są różne, ja mam jeden z większch. Siostra ma mniejszy i od razu urwała im się podstawka pod kubek, spadła razem z kubkiem
Kacper jak zawsze super ciacho
Mgiełka mi się też ta seria rainforest najbardziej podoba
Beti oczywiście powinnaś co najmniej nawrzeszczeć na tego pediatre i to przy całm ośrodku, na pewno rozładowałabyś trochę swojej złości. A skarga na niego powinna być złożona dla dobra innych małych pacjentów. A o szpitalu już nie wspomnę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
KAcper ty przystojniaku
Ten dolcegusto dla mnie jest niewypalem- szwagierka go ma i prawde mowiac jak bym miala wybierac to bym ta opcje Gosi wybrala
Jak ktoś nie umie robić różnych rodzajów kawy a chce spróbować to ja myślę ze jest ok. Ale też zależ który bo są różne, ja mam jeden z większch. Siostra ma mniejszy i od razu urwała im się podstawka pod kubek, spadła razem z kubkiem
Kacper jak zawsze super ciacho
Mgiełka mi się też ta seria rainforest najbardziej podoba
Beti oczywiście powinnaś co najmniej nawrzeszczeć na tego pediatre i to przy całm ośrodku, na pewno rozładowałabyś trochę swojej złości. A skarga na niego powinna być złożona dla dobra innych małych pacjentów. A o szpitalu już nie wspomnę
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez LILY.
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252125 przez slowiczek
Beti, ja pierdzielę :/ ja to w ogóle nie mam zaufania do lekarzy, a do tego pediatry też bym się przeszła, idiota skończony :/ a wiadomo coś kochana ile ta rehablitacja będzie trwała ??
do nas dziś przyszła mata edukacyjna dla Natalki, o taka : allegro.pl/show_item.php?item=1939762773 sama bym się chętnie na niej pobawiła
Kacperek jest śliczniutki uwielbiam ciemne oczka u maluchów
w ogóle dla mnie to jest żenada z tym pieprzonym nfz, lekarze w ogóle nie chcą dawać skierowań, o wszystko się trzeba prosić, kiedyś mój tata potrzebował zrobić jakieś prześwietlenie bodajże czy coś takiego i wiecie co lekarka powiedziała jak poprosił o skierowanie "A CO TO, JA JESTEM INSTYTUCJĄ CHARYTATYWNĄ !?!?!" czaicie ? w głowach im się poprzewracało, mega trudno znaleźć dobrego lekarza
do nas dziś przyszła mata edukacyjna dla Natalki, o taka : allegro.pl/show_item.php?item=1939762773 sama bym się chętnie na niej pobawiła
Kacperek jest śliczniutki uwielbiam ciemne oczka u maluchów
w ogóle dla mnie to jest żenada z tym pieprzonym nfz, lekarze w ogóle nie chcą dawać skierowań, o wszystko się trzeba prosić, kiedyś mój tata potrzebował zrobić jakieś prześwietlenie bodajże czy coś takiego i wiecie co lekarka powiedziała jak poprosił o skierowanie "A CO TO, JA JESTEM INSTYTUCJĄ CHARYTATYWNĄ !?!?!" czaicie ? w głowach im się poprzewracało, mega trudno znaleźć dobrego lekarza
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez slowiczek.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 tygodni temu #252135 przez Mała
Masz rację Słowiczku. My kiedyś trafiliśmy do neurologa, która nas tak zbeształa, co my z dzieckiem robimy, on nic nie potrafi, rehabilitacja w domu (4-5 razy w tyg.) to dla niej chałupnictwo, bo najlepiej chodzić do jej ośrodka, nie ważne, że raz w tygodniu( co gówno da) ale u niej w ośrodku. Ja ryczałam, a beksą nie jestem, ale że mój mąż płakał to sobie możecie wyobrazić. Więcej do niej nie poszłam.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252147 przez gosia2324
Mała napisał:
Mowilam, ale powiedziala ze jesli karmie TYLKO piersia i mala ma miekki brzuszek to ok,
jagodka czasem zalatwi sie raz na 6 dni a czasem robi kupke co dzien nie wiem od czego to zalezy,
ale nie martwie sie, ladnie przybiera 1kg na miesiac a norma to 900g
Gosia czy Jagoda dalej taka oszczędna z kupką? Mówiłaś pediatrze? Ola znów 6 dzień a kupy niet
Mowilam, ale powiedziala ze jesli karmie TYLKO piersia i mala ma miekki brzuszek to ok,
jagodka czasem zalatwi sie raz na 6 dni a czasem robi kupke co dzien nie wiem od czego to zalezy,
ale nie martwie sie, ladnie przybiera 1kg na miesiac a norma to 900g
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252152 przez Mała
Ola brzuszek też ma miękki, tylko strasznie bączkuje, ale kupa raz była po 3 dniach, a tak to 6-7 dni, a ostatnio to 8 dni i nic, aż w końcu dałam jej troszkę czopka. Idę we wtorek na szczepienie i muszę dopytać. Ciekawe jak bym nie dała czopka kiedy by zrobiła?
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252156 przez Smerfetka
Witajcie Dziewczyny!
Trochę czasu mnie nie było na forum więc mam wielkie zaległości. Pobieżnie przeglądnęłam stronki żeby pooglądać dzieciaki i muszę powiedzieć że cudaśne te wrześniowe aniołeczki. Poza tym widzę że prawdziwe matrymonialne biuro się tu rozkręciło Chłopcy i dziewczynki już w parach A czy dla mojego synka znajdzie się jeszcze jakaś panienka?
Oto Leo (ur. 21.09.2011)
Trochę czasu mnie nie było na forum więc mam wielkie zaległości. Pobieżnie przeglądnęłam stronki żeby pooglądać dzieciaki i muszę powiedzieć że cudaśne te wrześniowe aniołeczki. Poza tym widzę że prawdziwe matrymonialne biuro się tu rozkręciło Chłopcy i dziewczynki już w parach A czy dla mojego synka znajdzie się jeszcze jakaś panienka?
Oto Leo (ur. 21.09.2011)
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252161 przez beti
Nadrobiłam Was
Ola, Lilianka, Julcia, Emilka i Kinga śliczne kruszynki z Was
Kacper i Leo, Wy mali wielcy mężczyźni
Fifik też na karmienie się cały czas w nocy budzi
Pati, kurujcie się a jak do Kacpra podchodzicie to w maseczce i myjcie ręce przed i powinno być ok...
Agusia, ja myślę, że ona Ci przy cycu marudzi z lenistwa, że jej się ssać nie chce...ja bym ją przetrzymała trochę...
W zeszłym tygodniu promocja na Pampersy 3 była w Tesco, ale nie wiem, czy jest nadal...
Gosia, gratulejszyn
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dywan 1 albo 3 widzę, że moja kolorystyka
Słowiczek, nie wiadomo jak długo do poprawy...nie wiem...miesiąc, dwa, trzy...ehhhh
A tak w ogóle to ważymy 7 150g, wagowo idziemy w 90 centylu a wielkością główki w 97 centylu
Ola, Lilianka, Julcia, Emilka i Kinga śliczne kruszynki z Was
Kacper i Leo, Wy mali wielcy mężczyźni
Fifik też na karmienie się cały czas w nocy budzi
Pati, kurujcie się a jak do Kacpra podchodzicie to w maseczce i myjcie ręce przed i powinno być ok...
Agusia, ja myślę, że ona Ci przy cycu marudzi z lenistwa, że jej się ssać nie chce...ja bym ją przetrzymała trochę...
W zeszłym tygodniu promocja na Pampersy 3 była w Tesco, ale nie wiem, czy jest nadal...
Gosia, gratulejszyn
Dywan 1 albo 3 widzę, że moja kolorystyka
Słowiczek, nie wiadomo jak długo do poprawy...nie wiem...miesiąc, dwa, trzy...ehhhh
A tak w ogóle to ważymy 7 150g, wagowo idziemy w 90 centylu a wielkością główki w 97 centylu
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona