BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 tygodni temu #253562 przez iwonaNAVI
tak ...za bardzo sie rozpedzilam w tym zmniejszaczu :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #253563 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #253565 przez iwonaNAVI

Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #253570 przez iwonaNAVI

Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #253574 przez Agusia83
Ale Oliwka jest cacana :laugh: super minki strzela :laugh:

A moja Emilka przez to ciagle wpychanie piastek do buzi i mega slinienia sie ma pelno krostek w okol ust i na brodzie :( dr powiedziala, ze w slinie znajduje sie ptialina, ktora rozpuszcza bialko i dlatego te krostki sie pojawiaja

przed chwila zapodalam na lepetyne zoltko z nafta...mam nadzieje, ze to mi pomoze, bo inaczej za niedlugo zostane lysa :(
13 lata 3 tygodni temu #253579 przez iwonaNAVI
Agusia jezeli chodzi o minki to ona jest mistrzynia :lol:
zreszta jak kazdy dzieciaczek :D
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #253581 przez slowiczek
Agusia, Natalce tez sie robia krostki wokół ust - zastsanawialam sie dlaczego ale dzieki Tobe juz wiem :lol:

Oliwia :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #253593 przez iwonaNAVI
Zmykam laseczki:) do juterka :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #253597 przez monika1984lodz
Sliczna oliwka

i najlepsze zyczenia dla dzisiejszych jubilatow :) :kiss:

Widzisz Agus hihi mi tez pomoglas :) a co do wlosow to mi wylaza garsciami normalnie.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #253600 przez beti
Cześć kochane :)

Mała, my odstawiliśmy Sab Simplex z dnia na dzień...

Wszystkiego naj dla Anitki i Oliwki :kiss:

Mgiełka, przeczytaj koniecznie, Twoje klimaty :) Chemia Smierci jest tytuł, tu masz opis :D
merlin.pl/Chemia-smierci_Simon-Beckett/b...O3godrDuIMw#fullinfo

Edytka, no fajny i wygląda na nowy, widzisz, jakbyś mi nie podpowiedziała to pewnie bym czekała na termin w Wawie albo dopiero po jakimś czasie by mi do głowy przyszło, żeby się rozejrzeć poza Warszawą...

Gosia, śliczne foto :) ja mam w planie jutro sesję Fifikowi zrobić i m.in zdjęcie w stroju mikołaja :)

Domiś słodka żabcia :)

Oliwka, słodki uśmiech!!! A mama Oliwki...hmmm TY LASKO!!! :D

Megi, trzymamy kciuki i tulimy :kiss:
A Ty kobieto wykorzystaj te dni, że nie musisz karmić i napij się jakiegoś pysznego drinka na te troski i może wyjdź gdzieś odsapnąć :kiss:

A my już odebraliśmy karnet na basen i byliśmy dziś na imprezce u mojej siostry, była masa dzieciaczków i było super miło...dopóki mojego M coś nie rozbolało :( a wiecie jak jest z facetem, jego boli najbardziej na świecie, nigdy go bardziej nie bolało i ja nie wiem co to za ból :dry: bo on przecież umiera z bólu :ohmy: kurcze i tak co kilka dni słyszę...jakby faceci mieli rodzić to ludzka rasa by wymarła!!!!! Denerwuje mnie to o tyle, że jak się naprawdę będzie coś poważnego działo, to ja tego wiedzieć nie będę...bo jego zawsze AŻ TAK BOLI!!!! Stępia moją czujność :angry: :P
13 lata 3 tygodni temu #253607 przez mgielka22
Ahhh Ci faceci delikutasni sa jak cholera :P

Kubus Jagodka Domis Oliwka jejjj :kiss: :kiss: :kiss:

Megi dasz rade wazne ze juz jestes na koncu mordegi bedzie dobrze :)

Monia nie dziwie Ci sie tez bym sie wsciekla na Twoim miejscu...

Beti koniecznie zobacze ta ksiazke :D ale od 2och tygodni zabieram sie za czytame tego jezyka niemowlat bo mala wyrosnie i juz nie bede musiala :P wyobrazcie sobie ze dzisiaj rano jak se gugala to przypadkiem krzyknela DADEK myslalam ze padne jak zawolala dziadka :P
13 lata 3 tygodni temu #253611 przez slowiczek
a mi się śniło ostatnio, że karmię Natalkę a ona zaczyna gadać i mówi do mnie : DAJ MI PIĆ :laugh:
13 lata 3 tygodni temu #253617 przez Agusia83
hahah....Slowiczku, ale sie usmialam:)...niezle...ja pamietam jak bedac w ciazy snila mi sie Emilcia w brzuchu...brzuch byl przezroczysty a ona w nim plywala sobie ubranka w niebieskie dresy.... :silly:
13 lata 3 tygodni temu #253619 przez slowiczek
dobranoc dziewczynki moje kochane :kiss: jutro odezwę się pewnie dopiero popołudniu, po szkooooooooooole :dry:
13 lata 3 tygodni temu #253621 przez mgielka22
Wiecie co moja Lilianna non stop je piachy i zachowuje sie jakby ja dziasla swedzialy jak sprawdzalam jej palcem dolne dziasla to wyczulam zgrubienie i delikatny uskok przy dolnych jedynkach mozliwe zeby juz zabek jej wychodzil???
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia